speedmaster Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Páni, ohladom tej pyramidy - IWC jednoznačne o stupienok dole! Tak to ani naaahodou Proc myslisl? Jak uz pravil kolega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) co kdybych v původním výběru prohodil Patek Phillipe za IWC spitfire mark XVI, ref. IW325505 cesta dolu, po všech stránkách, a hluboko zpět, co se týče času k pyramidě - líbí se mi, jak ji ty Ypovy šipčičky oživily a rozpohybovaly. Prim v ní není na špici, takže věcně beztak nevyjadřuje realitu, ta kozmetika nestojí za řeč.... Upraveno 4. října 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tak to ani naaahodou Proc myslisl? Jak uz pravil kolega... trošku serióznosti a objektivity. IWC pred značkami ako A.Lange, Blancpain, Girard Perregaux, Zenith? ETA modely, masovosť, nizsia cena zakladnych modelov.. Je tu istá podoba s Ulysse Nardin - upravena ETA v zakladnych modeloch, ale komplikaciami UN strci IWC hravo do vrecka.A to nevravim o limitovanejsej produkcii a mene 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Se rozpovídej, jakejma komplikacema strčí UN IWC do kapsy? Já mám UN fakt rád, ale až na Freak teda nevim. Před Lange bych IWC určitě nedával to je fakt, ale že by měly být pod Zenithem..? Upraveno 4. října 2010 uživatelem Micey 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 trošku serióznosti a objektivity. IWC pred značkami ako A.Lange, Blancpain, Girard Perregaux, Zenith? ETA modely, masovosť, nizsia cena zakladnych modelov.. Je tu istá podoba s Ulysse Nardin - upravena ETA v zakladnych modeloch, ale komplikaciami UN strci IWC hravo do vrecka.A to nevravim o limitovanejsej produkcii a mene No, to mas pravdu, ale ted nevim, jaka kriteria tedy presne umistuji znacku na urcitou pozici na pyramide... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) jen pro informaci, nákup jsem zatím odložil. nějak rychle se rozběhla stavba (září - orná půda, dnes - výběr kuchyně)... a přebývajících 150k v rozpočtu ne a ne najít... nicméně něčím novým na ruku si radost udělat chci a tak jsem objednal toto : Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 No nevím, ta pyramida je trochu moc hrubá. Dát Omega a Breitling na úroveň Fortis, to chce odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 No nevím, ta pyramida je trochu moc hrubá. Dát Omega a Breitling na úroveň Fortis, to chce odvahu No nad ne bych Fortis zase nedaval, tak spatny ty Omegy nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 No nad ne bych Fortis zase nedaval, tak spatny ty Omegy nejsou. +1 za smysl pro humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 jen pro informaci, nákup jsem zatím odložil. nějak rychle se rozběhla stavba (září - orná půda, dnes - výběr kuchyně)... a přebývajících 150k v rozpočtu ne a ne najít... nicméně něčím novým na ruku si radost udělat chci a tak jsem objednal toto : Jestli to bylo jako komplet, tak to bylo drahé, ne?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Jestli to bylo jako komplet, tak to bylo drahé, ne?!? bylo to drahé.. ale dostal jsem 70 euro slevu... takže když už nebude na hodinkách korunka rolexu, alespoň malá utěcha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Jestli to bylo jako komplet, tak to bylo drahé, ne?!? to jo. real doll je v prumeru kolem $5.000 )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Ale jinak vlakno humorne od zacatku do konce, vybirat Pateky a koupit Mido, to uz chce mit poradny koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Mido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 No každopádně PP..jenom jestli to není jedna z těch "Poraďte něco za půl milionu" a potom houbyhouby a výsledek se stejně nedovíme..jinak souhlasím s Milisem...Seiko..jasná volba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Když mi zákazník řekne: A, Zrovna jsem začal stavět, rekonstruovat, kuchyň a koupelna B, Zeptám se manželky Vím jedíné - přišel se kochat a zapletl se ná téma nákupu více než chtěl. PS: nebo jsem jako prodejce neobstál a chce se mě co nejdříve zbavit............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Přesně jak píše Pavel.... je to jako když mi píše mail 20 lidí že chce koupit mou A8 a kolik by jako byla akontace,lidi hold nejsou soudní a maj pocit, že maj na něco na co nemaj. To je jako kdybych chtěl koupit Rollse a koupil Pašíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Přesně jak píše Pavel.... je to jako když mi píše mail 20 lidí že chce koupit mou A8 a kolik by jako byla akontace,lidi hold nejsou soudní a maj pocit, že maj na něco na co nemaj. To je jako kdybych chtěl koupit Rollse a koupil Pašíka No fajn, tak jsme pokecali o hodinkách a teď je možné si hladit ego zase někde jinde, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Jojo a pověz mi kde? snad nemáš problém s 5let starou audinou... klasika , je tu chvíli a honí si ego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Ale jinak vlakno humorne od zacatku do konce, vybirat Pateky a koupit Mido, to uz chce mit poradny koule. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se