Tondaa73 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Odesláno 19. října 2015 Tak ta je krásná.....vypadá jako když žere psy.
sta Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Odesláno 19. října 2015 Druh kočky - maine coonDik, uz to googlim
USER47 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Odesláno 19. října 2015 Jo, mainský mývalí jsou nádherný. A tahle vypadá jako klasická čistokrevná, s krásným dlouhým čumákem, takový člověk venku běžně nepotká.
sta Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Tak vyslu zenu at to pozjisti v sousedstvi. Dneska rano zase otravoval/a
prukajda Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Ta je naprosto famózní. Zjisti, prosím, zda má domov. Díky.
Moty Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 tu bych si hned přivlastnil, je na to myšleno i v zákoně (nebo aspoň bylo), že když se o ní 3 nebo 6 týdnu nikdo nepřihlásí a ty se o ní staráš tak je tvoje
prukajda Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Jo, to já taky, ačkoli se v bytě už nyní pohybuje pět koček, které si občas lezou na nervy... Kdyby ta kočka byla bez domova, bylo by dobré jí zajistit nový domov.
OndraPod Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 No to je hezky, ale nevim jak by bylo vam, kdyby se vam ztratila milovana kocka a nekdo cizi by si ji privlastnil.... Pokud se nenajde majitel v blizkem okoli, zkus hodit do googlu "ztracena mainska myvali kocka + odkud jsi" pokud se ztratila, urcite ji majitel hleda, pripadne bych kontaktoval mistniho veterinare, muze byt ocipovana.
Tomas_2002 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Jestli je papírová, bude mít čip a půjde dohledat majitel.
prukajda Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 To Ondra Pod: V žádném případě nechci nikomu brát jeho kočku, kdyby mi někdo sebral některou z těch, co bydlí s námi (nebo spíš my s nimi), byl bych smutný. Tak to myšleno nebylo. Kdyby ta kočka byla bez majitele, pak by to bylo něco jiného. Zda má majitele by snad šlo v okolí zjistit. Tvůj nápad s hledáním na netu či u veterináře není vůbec od věci.
sta Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Tak rozhodne si ji nechci privlastnit, moc na ty zvirata nejsem Tech veterinaru v Trutnove moc nebude, pozeptam se na ni. Je ale pravda ze se toula uz nekolik mesicu, k nam zacala chodit vic v lete kdyz zjistila ze je zena doma. Snazi se k nam obcas vecpat do baraku, ale vzdycky ji vyzeneme.
OndraPod Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Jasny, proste bych se jen pokusil v prvni rade najit majitele, muze to vypadat ze se toula a pritom ma treba nekde pobliz domov, nebo ji nekdo hleda.Pokud se ukaze ze se kocka opravdu toula uz nekolik mesicu a nikdo se k ni nehlasi, tak samozrejme nemam nic proti tomu, aby se ji nekdo ujal.
sta Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Tak se jedna pry o dlouhodobeho tulaka. Krmil ho hodne jeden ze sousedu, ale ten se odstehoval a tak si ted asi nasel nas. Obcas mu i nekteri dalsi sousedi daji treba mliko. Je docela rozmazlenej, protoze treba kureci maso nezere, jen specialni kapsicky pro kocky.
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Tak se jedna pry o dlouhodobeho tulaka. Krmil ho hodne jeden ze sousedu, ale ten se odstehoval a tak si ted asi nasel nas. Obcas mu i nekteri dalsi sousedi daji treba mliko. Je docela rozmazlenej, protoze treba kureci maso nezere, jen specialni kapsicky pro kocky. Zkus mu pár dní nedat nic, bude zobat i lůj pro sýkorky fuj, to bylo hnusný, já vím...košky by kupovaly whiskas, ale ty konzervy na 11.90 jsou úplně stejný a chutnaj jim taky.
Klotzman Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Obcas mu i nekteri dalsi sousedi daji treba mliko.To je zajímavý, jak sveřepě se drží předsudek, že kočka má žrát mlíko. Pak se lidi diví, že mají posranou zahradu
prukajda Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 To Sta: Je to kocour, nebo kočka? Snažím se zjistit, zda by ho případně někdo chtěl adoptovat a toto je vždy první otázka.
mondeo2 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 To je zajímavý, jak sveřepě se drží předsudek, že kočka má žrát mlíko. Pak se lidi diví, že mají posranou zahradu no právě, ...........Na závěr se zmíním ještě o jednom mýtu souvisejícím s výživou koček ? totiž že kočku je nejlépe krmit mlékem. Není tomu tak, některé kočky mohou mít po mléku dokonce silný průjem a rozhodně to není vhodná potravina pro monodietu..................zdroj : http://vaseveterina.cz/mohlo-by-vas-zajimat/54-jak-spravne-krmit-kocku na to že kočku nemám a nikdy jsem neměl si tohle pamatuju ani nevím proč.............
Klotzman Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Tak jsem se konečně odhodlal/odvážil přistoupit k práškování kocoura. Znovu jsem si přečetl, co radil Lu2cz, utvrdil se v tom, že mi to půjde taky tak lehce a šel na to.No, společnými silami s manželkou jsme ho přeprali, ale bylo to jen tak tak, spíš plichta.To byste nevěřili, jak lehce zajede čerstvě na škrabadle obtaženej dráp na centimetr hluboko do ruky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se