Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A inak k tvému dotazu: Kočka si nikdy nenadělá do svého bejváku, aspoň u naší babičky na dvoře to tak funguje.

V seně budou spát, lovit myši, a dělat binec, ale nebudou si tam sr.át.

Si asi samy smrdí.

Odesláno

A inak k tvému dotazu: Kočka si nikdy nenadělá do svého bejváku, aspoň u naší babičky na dvoře to tak funguje.

V seně budou spát, lovit myši, a dělat binec, ale nebudou si tam sr.át.

Si asi samy sm.dí.

Přesně. Vysrat se půjde k sousedovi :D 

Odesláno

U nas jedna kocka umi otvirat velke dvere od vestavene skrine, pak vyskocit do vyske cca 1.3m, "uklidi" si tam nase obleceni, aby se ji tam pohodlne spalo a obcas pri tom uklidu shodi stos tricek, dzinu nebo svetru pokud ji prekazi.

Odesláno

.... a postupně se naučit na tom pelechu spát sám. Kocour bude trvat na posteli. A znaáš to- nestresujte kočky, počůrají Vám počítač...

Nebo postel... (Jsem zazil osobne)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Mně pochcała tablet.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

JJ, urco staci nechat skviru - vyriznout otvor do prkna a kocka uz si poradi... Srat v bejvaku si urcite nebude... Nebo ji instaluj na stodolu kocici dvirka (kuna tim neproleze a nebude tam fucet) stojej cca 400,-, kocce to ukazes a nauci se v pohode (idealne ukazes jak se to otvira a pak ji zavres do stodoly, ona se to nauci otevrit tlapkou rychle)

Odesláno

Vtip

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

realita

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jestli se mi teda podařilo kočku něco naučit (nebo donutit), tak to, ze neleze na kuchyň ani na stůl ani do jídla. Bylo to trochu násilný, ale nedělá to. To bych nesnesl.

Odesláno

Tak to je úctihodný výkon

Já sem pyšnej, že se mi po letech "výzkumu" podařilo slušně odladit vsunutí léčiva do huby následované polknutím.

Položím si kočku na klín v pravý ruce mám připravenej lék a furt si s kočkou hraju, drbám jí na břiše, otvírám jí hubu a tak různě, aby byla uvolněná a pak jí otevřu hubu znova a lék jí zastrčím co nejhloubš do huby, tu hned zavřu a čekám na polknutí, vyzkoušeno minimálně 7x a zatím 100% úspěšnost

• po 2 týdnech...
Odesláno

jj, nikdy sem na tyhle chlupaty kocky moc nebyl, ale chtel jsem Mainku kvuli jejich vlastnostem a hodne rychle jsem si zvyknul :smile_anim:

BTW je to prvni kocka co znam, ktera je vdecna za to ze neco dobryho dostane.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...