Radimk Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 A inak k tvému dotazu: Kočka si nikdy nenadělá do svého bejváku, aspoň u naší babičky na dvoře to tak funguje.V seně budou spát, lovit myši, a dělat binec, ale nebudou si tam sr.át.Si asi samy smrdí.
Tomas_2002 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 A inak k tvému dotazu: Kočka si nikdy nenadělá do svého bejváku, aspoň u naší babičky na dvoře to tak funguje.V seně budou spát, lovit myši, a dělat binec, ale nebudou si tam sr.át.Si asi samy sm.dí. Přesně. Vysrat se půjde k sousedovi
Trojan Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Ok pánové, dobrá zpráva díky Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Klotzman Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Notabéne kočce stačí škvíra, aby se dostala ven, že by se nenašlo nějaký prkno v rohu, který se trochu odšoupne aby mohla ven...?
Katz Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 U nas jedna kocka umi otvirat velke dvere od vestavene skrine, pak vyskocit do vyske cca 1.3m, "uklidi" si tam nase obleceni, aby se ji tam pohodlne spalo a obcas pri tom uklidu shodi stos tricek, dzinu nebo svetru pokud ji prekazi.
Lu2cz Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 .... a postupně se naučit na tom pelechu spát sám. Kocour bude trvat na posteli. A znaáš to- nestresujte kočky, počůrají Vám počítač...Nebo postel... (Jsem zazil osobne)
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Mně pochcała tablet. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Zmizík
Lu2cz Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 JJ, urco staci nechat skviru - vyriznout otvor do prkna a kocka uz si poradi... Srat v bejvaku si urcite nebude... Nebo ji instaluj na stodolu kocici dvirka (kuna tim neproleze a nebude tam fucet) stojej cca 400,-, kocce to ukazes a nauci se v pohode (idealne ukazes jak se to otvira a pak ji zavres do stodoly, ona se to nauci otevrit tlapkou rychle)
Lu2cz Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ve dverich vpravo... Kocky bydlej ve sklepe
Moty Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Vtip Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. realita Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 jojo realita... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 No jo, když ty si klidně položíš salám s cibulí na jejich kuchyňskou linku...
Frantik Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Jestli se mi teda podařilo kočku něco naučit (nebo donutit), tak to, ze neleze na kuchyň ani na stůl ani do jídla. Bylo to trochu násilný, ale nedělá to. To bych nesnesl.
Moty Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Tak to je úctihodný výkon Já sem pyšnej, že se mi po letech "výzkumu" podařilo slušně odladit vsunutí léčiva do huby následované polknutím. Položím si kočku na klín v pravý ruce mám připravenej lék a furt si s kočkou hraju, drbám jí na břiše, otvírám jí hubu a tak různě, aby byla uvolněná a pak jí otevřu hubu znova a lék jí zastrčím co nejhloubš do huby, tu hned zavřu a čekám na polknutí, vyzkoušeno minimálně 7x a zatím 100% úspěšnost
mAra_ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Tak jsme k naší škaredé pořídili ještě kocourka... Aby se doma sama nenudila... No nevím co se děje doma když tu nejsme, ale my se s ním rozhodně nenudime. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem mAra_
Roland Sands Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Odpolední siesta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 mačka = stelesnena historia evolucie "mavpičizmu" za poslednych 5 milionov rokov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Nase chlupata princezna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 mývalka? nádherná, střapečky na uších boží;-))
OndraPod Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 jj, nikdy sem na tyhle chlupaty kocky moc nebyl, ale chtel jsem Mainku kvuli jejich vlastnostem a hodne rychle jsem si zvyknul BTW je to prvni kocka co znam, ktera je vdecna za to ze neco dobryho dostane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se