jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hned je mi líp . Dneska se mi tu vyvenčil dvouletý kluk, až do bačkor... brodím se tu ve výměšcích všech svých drahých. Jaký si to uděláš, takový to máš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hele, Alí, zkus to taky ......kdo nes*re s námi, s*re proti nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Jaký si to uděláš, takový to máš . Hele, už máš trochu moc otevřenej kufr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Hele, už máš trochu moc otevřenej kufr:) To jsem nepochopil. Asi jsem už moc starej na ty krajový speciality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) To jsem nepochopil. Asi jsem už moc starej na ty krajový speciality. ..., že by to bylo tím avatarem ?? . Upraveno 22. února 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 ..., že by to bylo tím avatarem ?? . To není kufr, anýbrž kapota . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nojo, motor vpředu, tak to zavírám kufr já . Kocour se dnes jen poblil, inu, prečo nie. Krmíte někdo syrovým masem? Ten náš blbec neskutečně žere, tak přemýšlím, jak ho pořádně nacpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 jojo....tak 3-4x do tejdne jim dávám maso, přemrzlé, aby v tom nebyly srágory. Jatýrka milují, kuřecí , krůtí a hovězí maso taky. Ale játra vedou . Vepřové by se prý kočkám dávat nemělo, tak jim ho nedávám. Žerou jak kdyby tejden nežraly, ještě u toho vrčej, aby jim to nikdo nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 jj, taky dávám syrový maso.. játra určitě nejoblíbenější, a to pouze vepřový. ale třeba syrovýho lososa se kocour ani nedotkne, narozdíl od tuňáka.., asi mu to nevoní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Já krmím naše kocoury jen granulema, občas dostanou konzervu a dvakrát do měsíce jim u veta koupím v pytlíčku nějaký speciální kousky masa v želé na klouby a výživu. Doktor říkal, že masem krmit minimálně, že kočky chované v bytě jsou potom divoký a víc páchnou. Občas ale trochu jatýrek neuškodí.Náš malej taky sedí u misky celý den a když si jdu udělat kafe šplhá po mě z řevem až na záda, protože si myslí že bude dlabanec. Musíš být tvrdá kočka do půl roku tak 5x denně, potom už 3x. Ale já to taky nikdy nevydržím a když se všichni tři nahrnou k miskám vždy jim něco dám . no a to blití je celkem normální, kočky si tak ulevujou, když to do sebe nahází a hltá, tlačí ho to v žaludku a jde to ven...co já se toho nauklízím Upraveno 23. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 každej den, mezi 5-6 ráno, přijde kocour ke dveřím ložnice a tak dlouho na ně škrabe, až mě přinutí vstát dát mu najíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Ještě Ti, Alí, poradím....sežeň si pár komixů Garfielda.....to je úplně ze života a uvidíš, že všichni chovatelé koček jsou na tom, víceméně, stejně PS - Lasagne našim kočkám ale fakt nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Mám rád tuhle kočku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Mám rád tuhle kočku:) Nebudeš tomu věřit, ale přesně tohle mě dělá náš malej a nejenom ráno, ale i v noci. Tedy kromě toho finále . Upraveno 23. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Nebudeš tomu věřit, ale přesně tohle mě dělá náš malej a nejenom ráno, ale i v noci. Tedy kromě toho finále . Já mám v posteli takový dvě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 no a to blití je celkem normální, kočky si tak ulevujou, když to do sebe nahází a hltá, tlačí ho to v žaludku a jde to ven...co já se toho nauklízím Kočky blijí především proto, aby si vyčistily žaludky a vyblily bezoáry, chuchvalce slepených chlupů, které jim vznikají v žaludku z kočičího mytí srsti. Vypadá to jako malé dredy. Existují krmiva proti vzniku bezoárů, nebo pasty, např. Laxatone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Alí, z toho že malej žere z toho si nic nedělej, je to uplně normální Noelek je taky u misky pořád cca 80-90 g granulí a kapsičku každý den Sphynxové mají rychlý metabolismus a tak žerou jak malej cirkus..každopádně je to taky o kvalitě granulí o co horší o to víc spořádá a o to víc dělá radioaktivní poklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Krmím ho masem dvakrát denně, jinak otravuje od pěti ráno. Leze mi do obličeje, mňouká jako blbej . Sypu na to taurin a hovězí tuk v prášku, aby to mělo trochu víc kalorií. K tomu miska granulí každý den! A pořád vidím tu páteř, která mu vylézá z hrbu. CHtěla bych, aby byl ten svalnatej sedmikilovej kus, ale vypadá to spíš na rachitickou stvůru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Mám plné pochopení pro naštvanost na kocoura, který pomočí v bytě ledacos. Mám doma také takového pitomce, už pochcal knihu, boty, oblečení, stěnu (hlavně rohy), dveře, kuchyňskou linku,... Je mu přes 10 let a je dost pomatený, do doby, než jsme ho dotáhli domů, tak jsem nevěřil, že může existovat duševně tak nevyrovnaný kocour. Co ale vyvedl dnes, to je vážně jeho zatím vrcholný kousek. Až si to přečtete, budede své pitomé kocoury velebit a milovat a budete rádi, že nemáte takové blby. Dorazil jsem večer značně utahaný, tak první cesta vedla do sprchy. Kocour se usadit na pračce vedle. Během sprchování, když jsem na sebe aplikoval mýdlo - MNE POCHCAL! - dostal sprchu, ale to už byl na útěku. Chápete nyní, jak skvělé máte doma kocoury? On je ten kocour tak dementní, že to snad ani nemyslel vážně. A díky jeho demenci ho ani není komu darovat, o vypuštění ven nejde uvažovat. Ode dneška se v koupelně zavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Krmím ho masem dvakrát denně, jinak otravuje od pěti ráno. Leze mi do obličeje, mňouká jako blbej . Sypu na to taurin a hovězí tuk v prášku, aby to mělo trochu víc kalorií. K tomu miska granulí každý den! A pořád vidím tu páteř, která mu vylézá z hrbu. CHtěla bych, aby byl ten svalnatej sedmikilovej kus, ale vypadá to spíš na rachitickou stvůru . A zkoušela jsi mu nacpat plnou misku granulí ? Někde jsem četl, že jestli má kočka jistotu, že vždy najde na svém místě dostatek žrádla, sama si vytvoří pravidelný režim, který ji vyhovuje, přitom se nepřežírá. Zkus to. prukajda - to máš za to, že jsi ho po příchodu domů nepohladil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se