Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A vybleje ho hned, nebo az po case?

Pokud hned, tak by mohlo pomoct vlozit ho do prazdny tobolky od leku, takovy ty ovalny, co se v zaludku rozpusti.

Ja sem takhle daval antibiotika ty nasi, protoze ve zradle to poznala okamzite jen po cuchu a navic brala 2,5 prasku 2x denne, takze cpat ji to po jednom do tlamy bylo neproveditelny.

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

tak ja nevím obojek určitě ne bal bych se ze se někde blblka na něm obesi a kapky zkoušíme a nám nefunguje nic nakapeme a stejně si přiveze tak 4-6 klíšťat :-(!nevim zda je to ze mame mainku a spoustu chlupů nebo čím to je

Nepropaguju obojky (na kočky podle mě blbina i když po okolí s tím sem tam nějakou vidím), jen pro upřesnění - ty obojky jsou trhací, takže když se kočka někde zachytí, neoběsí se, páč se obojek přetrhne. Jsou nasekaný, když se natáhne, je to vidět.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Přidám jednu starší. Kvalita nevalná, přeci jen to bylo v jednu v noci. Vzbudilo mě štrachání u mě v pracovně. Tohle tam bylo...

A navíc jí bylo úplně šumák, že jsem tam vlezl.8db76da83b8193125d3c91a38558bd4c.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Filtry do tzv. balenych cigaret? :)

Dobra fotka.

Odesláno

Ne, to dorazil balíček s něčím a tohle byla ta výplň, aby se to v tom nemlátilo. No prostě to krásně šustilo  :D Drban mourovatej, nalezenej.

Odesláno

Ahoj, nevíte, kam s nalezenou kočkou v okolí Ostravy?

Bohumínský útulek přeplněný.

Přišla sama, hladová (nažrat dostala), na krku obojek proti parazitům, ale místní rozhodně není - spíš jí někdo vysadil..

Drží se nám kolem domu druhým dnem, na lidi je evidentně zvyklá... ale máme 2 psy, a přes ně vlak nejede.

Díky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zkus Kočky bez hranic. Jsou na FB a nebo tady je kontakt.

Kontakt: 732 281 266, kocky-b@seznam.cz

Když už se neujmou tak dokážou poradit nebo nasměrovat.

Odesláno

:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...