Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Naše dnešní noční přírůstky :-)Fantazie a gratuluji
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Kočky žrádlo nerozlišují podle ceny. Cena je u nich rozhodující v případě ostatních věcí - psací potřeby, skleničky, hodinky, drobná elektronika...v 99,3% vyberou nejdražší věc a shodí si jí na zem. Nová hračka. pravda...
Sifon Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Naše dnešní noční přírůstky :-) Nemají chybu. Jsou skvělý.
Klotzman Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 U malých koťat krásně funguje ten vypínací reflex, to se mi hrozně líbí.
Sweden Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Díky kluci za reakce, jako se zvířaty zkušenosti mám, byl pes, venkovní kočky, perská kočka, ale to bylo ještě u rodičů takže když jsem nechtěl nebo nemohl postaral se někdo jiný , teď to bude vyloženě na mě a manželce, k tomu máme již skoro šestiletou dcerku a z toho mám strach největší, ač zvířata miluje a už od mala vypráví ze chce být psékařka a kočkařka ( rozuměj veterinářka ) tak je tady strašný mučitel všeho živého , no snad to dobře dopadne a z koťátka nebude strašpitel. Dnes se jedem podivat do CHS Silver Velvet na tři holky a myslím že s prazdnou neodjedem.Hajzlik bychom chtěli velký a kryty s uhlikovymi filtry, jestli to má nějaký vliv zatím nevim,klidně pak poreferuji, dvirka půjdou ze začátku ven aby se tam kotěti lépe lezlo
revue gt Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Děkuji Všem, kterým se líbí. I když jsme je již očekávaly, tak určitě ne v ložnici. :-)Bednu už měla připravenou v kuchyni, ale stejně se přestěhovala v noci do pelechu po psovi, který jsme pro kočky používali v ložnici a kde nás probrala první ragdoll myš.
revue gt Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Díky kluci za reakce, jako se zvířaty zkušenosti mám, byl pes, venkovní kočky, perská kočka, ale to bylo ještě u rodičů takže když jsem nechtěl nebo nemohl postaral se někdo jiný , teď to bude vyloženě na mě a manželce, k tomu máme již skoro šestiletou dcerku a z toho mám strach největší, ač zvířata miluje a už od mala vypráví ze chce být psékařka a kočkařka ( rozuměj veterinářka ) tak je tady strašný mučitel všeho živého , no snad to dobře dopadne a z koťátka nebude strašpitel. Dnes se jedem podivat do CHS Silver Velvet na tři holky a myslím že s prazdnou neodjedem.Hajzlik bychom chtěli velký a kryty s uhlikovymi filtry, jestli to má nějaký vliv zatím nevim,klidně pak poreferuji, dvirka půjdou ze začátku ven aby se tam kotěti lépe lezloLepší je zatím koupit nižší záchod a otevřený, ať do něho lehce vyleze, vidí v něm.Jinak ho to může odradit a začne chodit jinam.
Sweden Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Krásný mimča ... gratulace. Jinak abych nebyl úplně mimo tak sem hodím ty naše dvě venkovní "příšerky" Mišelky ( jsou to ségry ) Upraveno 25. července 2017 uživatelem Sweden
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Lepší je zatím koupit nižší záchod a otevřený, ať do něho lehce vyleze, vidí v něm.Jinak ho to může odradit a začne chodit jinam.Přesně. Hlavně nekrýt, nízký vstup a raději velikostně naddimenzovaný než přesně na velikost
Sweden Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tak máme britku doma ... nakonec je tedy z ChS a s PP, rodové jméno Ushi, pro nás je to Bibianka alias Bibi alias Šedifka. Pak sem postnu foto, až bude možnost, teď je po převozu z CHS hodně vystresovaná a snaží se schovat kde buď. Achjo... jsem z toho špatný, snad si brzo zvykne.
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tak máme britku doma ... nakonec je tedy z ChS a s PP, rodové jméno Ushi, pro nás je to Bibianka alias Bibi alias Šedifka. Pak sem postnu foto, až bude možnost, teď je po převozu z CHS hodně vystresovaná a snaží se schovat kde buď. Achjo... jsem z toho špatný, snad si brzo zvykne.Zvykne, určitě. Teď je toho na ní moc, nech jí uklidnit, odpočinout a rekogniskovat terén.
Sweden Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Pani říkala že bude potřeba.tak 2-3 dny ji nechat a defakto od ni nic nevyžadovat protože je to.peo ni šok a taky bude smutnit, což věřím protože vyrůstala v hodně početné familii a krásném prostředí.Máme se snažit o nějakou komunikaci nebo tomu nechat volný průběh a počkat až bude chtít Bibi sama navázat nějaký kontakt?Mám pouze obavy aby nedopadla jako naše 15letá nebožka perská číča která trpěla nějakou manií a člověk jí viděl akorát tak při zradle nebo když se mrouskala nebo šla dělat bobek.Zbytek života prožila defakto za sedačkou,skříní,pod postelí apod. Diky za rady.
Sifon Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Zvykne. Když jsme se přestěhovali tak kočka taky měla hapták. Nechali jsme jí na pokoji, nevšímali si jí a za dva dny už byla v cajku. Hlavně jí pořád nehledat a nevolat. Přijde sama.
OndraPod Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 ...Ale abych dal mezi těma frkama i nějakou skutečnou radu, tak většina koček (podle mých zkušeností) kupodivu nemá ráda krytý záchod. A osobně nevěřím na drahý kočkolity, co se dají čistit jen jednou za týden a přitom nesmrdí. Já po kocourovi uklízím vždycky hned, s chcankama nebo hovnama v baráku bydlet odmítám.Taky doporucuju vetsi otevreny zachod. Jeste se daji koupit specialni granulky, ktery kockam voni a laka je to na zachod. Nase se uz bez nich skoro nevy ere A pokud tam ma nacurano vic jak dvakrat, uz se ji tam moc nechce. Nejlepsi proti zapachu je uklizet zachod kazdy den.
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Pani říkala že bude potřeba.tak 2-3 dny ji nechat a defakto od ni nic nevyžadovat protože je to.peo ni šok a taky bude smutnit, což věřím protože vyrůstala v hodně početné familii a krásném prostředí.Máme se snažit o nějakou komunikaci nebo tomu nechat volný průběh a počkat až bude chtít Bibi sama navázat nějaký kontakt?Mám pouze obavy aby nedopadla jako naše 15letá nebožka perská číča která trpěla nějakou manií a člověk jí viděl akorát tak při zradle nebo když se mrouskala nebo šla dělat bobek.Zbytek života prožila defakto za sedačkou,skříní,pod postelí apod. Diky za rady.Netlačit, nechat volně, počkat na první kontakt od ní. Věř tomu, že nebude trvat dlouho a otře se ti třeba o nohy
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Nejlepsi proti zapachu je uklizet zachod kazdy den.Nebo raději dvakrát.... Ale jinak ano
Sweden Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Kluci jaký máte názor na klasické lisované peletky do kočičího záchodku? Pani to používá a hrozně si to chválí. Už jste se s tim u někoho setkali?
revue gt Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Kluci jaký máte názor na klasické lisované peletky do kočičího záchodku? Pani to používá a hrozně si to chválí.Už jste se s tim u někoho setkali?Klasické dřevěné peletky Ti močovinu nasají,rozpadnou se, ale na drť, která u sebe nedrží, takže, jak je vybírat - špatně ? Jiná steliva po vymočení dělají hrudky, které se dají lehce odebrat.Musíš odzkoušet co jí bude dobře sedět a až pak Vám.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Aspon to pak muzes hodit do kamen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se