laskajefajn Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Mam dotaz. Na kolika mesicich by jste nechali vykastrovat kocourka? Nekde jsem cetl ze je to dobre udelat az v 10 mesici ze driv pak muze mit problemy s močakem ci co.Je to pravda? Kastrace cca 1600,- to jsem taky docela koukal.
Sweden Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Tuhle otázku jsem řešil taky před nákupem britky. Pani z CHS Silver Velvet mi dá se říct nedoporučila nic co se týče mazlivosti, hravosti, apod. Je to prý kus od kusu, někdy je hravější kočka jindy zase kocour, taky je to o rodu, má prý vrhy kdy jsou rodiče ne moc umazlení a to se podepíše i na jejich potomcích. Osobně si myslím že je to dost o výchově a jak se s kočkou zachází, podle mě je důležitá komunikace a ne že jí člověk vyhledává jenom když potřebuje, prostě je to člen rodiny a podle toho to musí taky vypadat. Kocour je jednodušší na kastraci, kočka to má trochu složitější, pokud kastrovat nehodláte tak je to u kocoura opruz v podobě značkování apod.
Sweden Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Kolem jednoho roku života by se mělo kastrovat, pak tady záleží na váze kočky, to mám od našeho veterináře, když jsme chtěli kastrovat naše dvě venkovní mindy tak byly moc tlustý, takže dieta a až pak se šlo na věc, po kastraci jsou hubený jako lund a to žerou jako protržený Cena za kastraci bude záležet od doktora, každý to má jinak, my platili 2500,-Kč za obě.
laskajefajn Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Ja jsem teda presvedceny ze kocka je mnohem mazlivejsi nez kocour.
orol Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Nevím jak toho koucourka budete mít, jestli jenom doma, nebo i venku. Pokud má být i venku, tak kastrovat co nejpozději, aby se rozvinul a zabral svoje teritorium. Je tu trochu riziko, že se bude vracet s natrženým uchem, ale zase se Vám po zahrádce nebudou potulovat cizí kočkové.
revue gt Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Ja jsem teda presvedceny ze kocka je mnohem mazlivejsi nez kocour.Já jsem přesvědčený, že mazlivější je vykastrovaný domácí kocour :-)
Moty Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Co by jste spíše volili do bytu, kocoura-nebo kočku? Osobně bych raději mazlivější, línější povahu a ze zkušenosti mi spíše vychází kocour. Určitě kocoura, máme 2 kočky a kocoura kočky se mazlej jen když chtěj ony, ale kocour většinou když chceš ty, mazel největšíMam dotaz. Na kolika mesicich by jste nechali vykastrovat kocourka? Nekde jsem cetl ze je to dobre udelat az v 10 mesici ze driv pak muze mit problemy s močakem ci co.Je to pravda? Kastrace cca 1600,- to jsem taky docela koukal.Jo, je lepší počkat, ale jakmile Ti začně doma kropit, tak už je těžké čekat, těch 10 měsíců se uvádí jako minimum Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Moty
Micey Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Moje zkušenosti říkaj, že kočka je chytřejší, hravější, větší svině. Kocour mazel, byť trochu hloupej.. Do bytu bych bral vykastrovanýho kocoura. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Micey
Sweden Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Je pravda že britka (kočka) jak se nechce mazlit ona nebo si hrát, apod. tak máš prostě smůlu a dává to vcelku jasně najevo, že všechno bude podle ní. Jinak naše ludra, během dne 2x,3x čistá voda a ona si stejně bude chodit ke kytce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Sweden
Juraj11 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ten kocour se mi zdá lepší volba, jen se bojím toho značkování. Kastrovat bych jej určitě nechal, ale než by na to přišlo, nerad bych měl ochcanej celej byt
Igicz Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 My kastrovali okolo 1 roku. Driv neslo kvuli nějakým zdravotním problémům. Vubec neznackoval. Pokud pry kocour necuchne k nejake kočce, tak je to v klidu. Par měsíců po kastraci se rostak trosku uklidnil. Ale stejne je to pjerun:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sifon Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Domácí vězení A dorazila nová hračka na vyzkoušení, takže testováno na zvířatech. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Sifon
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Roste jako z vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Nadherna cica!Pripomina mi nasi Meggie o kterou jsme loni bohuzel prisli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Díky . Fakt jsou na sebe podobné. S Maggie je mi to líto . Pořídili jste nějakou její následovnici?
OndraPod Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Zatim ne, ale mame jeste dve Ty starsi je uz 12let a novy prirustek vzdycky snasela hodne spatne, takze dalsi kocicak bude asi az ona nebude Temer jiste to ale bude tribarevka
Sweden Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Moc hezký kočičky a kocouři kluci U nás se taky roste, z malého koťátka se pomalu ale jistě stává pěkná koule... Jinak poslední dobou nejvíce oblíbená kuchyňská linka a horní skříňky, holt má ráda výšky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Sweden
Sweden Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Dobrou noc ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Domácí vězení A dorazila nová hračka na vyzkoušení, takže testováno na zvířatech. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Standardně by měla mít kočka kolem 39°C :-) Takže buď kalibrovat měřidlo nebo aspoň trochu doma zatopit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se