prukajda Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Prostě je jí líp. Tak to jsem rád. U nás, když je nějaká kočka nemocná či má nějaký problém, je z toho rodinná tragédie. Tak tedy přeju kočce hodně zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 no tim amokem bych si nebyl jistej. Dost často to kočky dělají, když mají problém se stolicí - pohybem ke zdravé stolici Ta tvoje se nemůže vyprázdnit a ještě jí někdo šikanuje rozprašovačem Hele po tom rozprasovaci se ale vyprazdni stoprocentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Zdravim vsechny pratele ctyrnohych:) .A zaroven se chci zeptat zda-li by nekdo nemel zajem o koupi kotete Britky -tedy Britske modre kocky ,na ktere ma moje zena chovnou stanici. Momentalne mame sest nadhernych hravych dvoumesicnich kotat -5 kocek a 1 kocoura,pricemz k odberu jsou ve trech mesicich veku.Pokud to nekoho zaujalo ceknete si prosim nasi stranku,www.britishblue.sk 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 (upraveno) Zdar kočičáci, kamarád by potřeboval udat celkem 6ks britskejch modrejch, 3 kocouři a 3 kočky. Jsou bez papírů, a prej budou nejspíš whiskas, což je je prej nějaká mourovatost. Nechci tady nikoho nějak citově vydírat, ale jestli je nikdo nebudete chtít, bude se jich muset část prej zavraždit. Včera se vylíhli, takže k odběru budou někdy pozdějc. Upraveno 11. září 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 A je to opravdu britská modrá? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Už zase se, potvůrka, schovává...asi furt není ok V týdnu s nima s oběma půjdeme znovu k felčarovi.......když za ní "lezu" pod vanu a drbu jí, tak přede, ale nevyleze a nevyleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Kua, je to v řiti....manželka šla s černobílou mazlíkem už dnes, nějak to nezvládla ( šel bych s ní, ale jeden z nás musel na rodičák ).....čičině vzal felčar krev a zítra se uvidí, co nám řekne. Dnes celej den nevylezla, bojíme se kočičí leukémie. Fakt je jí blbě, když jsem za ní odpo lezl, abych jí pohladil, odtahovala se a otáčela hlavičku. To nedělala ani předtím, minimálně ode mne se pohladit nechala. Štve mne, že zítra jsem ve službě, takže nemohu jít k doktorovi s manželkou....jestli to nedopadne ( trápit jí rozhodně nenecháme), obrečím to, páč tohle je fakt můj mazílek.Pokud nám doktor řekne, že šance je, zkusíme to...aby se uzdravila, ale pokud ne....... Kua, zrovna čičina, která si už takhle v životě užila víc než dost....u nás se adaptovala a fakt je to zlatíčko.....i ta druhá je z toho špatná, je to na ní vidět, že není ve své kůži...poskakuje okolo nás, když jsme jí vyndali na pilule( fakt jen vytáhli, kočka je anemická, skoro nereaguje, taková "mouchy, snězte si mne"....fakt jí není dobře )....chodí na ní mňoukat a příst k ní.....je to až dojemný, jak má o kámošku starost. Já bych do toho...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Přeju, ať to dobře dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Držím taky palce. Ta blbá bezmoc.Úplně si tu starost o ní představuju a taky se utvrzuju v názoru,že žádný zvíře mít nemůžu,protože bych dostala nejmíň cukrovku,kdyby se něco stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 To Alina: to je blbost, nemohla bys mít ráda nikoho, když je Ti nekdo blízký máš o něj strach, to je normální. Gilie, držím palce. Kočky jsou hodně houževnaté tak se z toho vykřeše, zvlášť když ví, že není na nemoc sama. Náš nalezenec je ještě trochu plachý, fasuje antibiotika, je maličkej a celej se třese. Pořád mne zaráží ta jeho důvěra, když mu dávám piluli. Cizej kocourek, já pro něj cizej člověk. No, vynadal jsem mu s tím, že když už se k nám nastěhoval tak ať se kouká uzdravit, nebo ho zmlátím jak žito, tak to snad zabere. Slíbiljsem mu za to kočičí večerníčky. Mikeš a Tom a Jerry ať má, zrzek, motivaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Manželka včera večer volala, že krev čistá, uzliny nejsou zvětšené, takže ta leukémie by to být neměla. Poslouchal jí, diagnostikoval ještě zápal plic, napíchal kočku + budeme dávat ATB. Šla se prý zase schovat , ale věřím, že to zmákne. Dík za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Dopoledne blinkala, bobek nezahrabala ( a to je fakt pečlivka ), vše bylo hodně světlé. Odpo už párkráte vylezla zpod vany, malinko žrala, nechala se pomazlit ( nepředla, ale bylo znát, že je spokojená)....i mňoukla ( a to je tichá, za ten 3/4 rok, co je doma, mňoukla jen jedinkrát, když jsme ji zavřeli do přepravky a šli na očkování) Beru to jako zlepšení, když baští, je to dobré znamení ( i když jen tak uzobla).A strašně zhubla Asi jsem trapnej, ale fakt mám o ní starost . EDIT - nemám o ní starost jen já....tříbarevka se také nastěhovala do koupelny a hlídá jí. Je úplně vykolejená, co chvíli za ní leze, přede u ní, olizuje jí kožíšek ( 4 dantechno - žádný narážky, vole ).....to je děs. Jak píše Watson vejš, rodinná tragédie. Momentálně je vylezlá, dřepí nad miskou s baštou...vylízala sosík a uďobla kousek masa.....nikdy bych nevěřil, že mne to až tak vykolejí, ale když jí nemohu pomoct a ona upře ty oči..... Náladu normálně nemám vůbec na nikoho a na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Dva dny leží takhle na parapetu, udělali jsme jí ležení......vodu a baštu jí dáváme pod nos, nežere, jen semotamo, uzobne.....ale aspoň pije. Furt tam takhle leží, nestará se o sebe, nečistí si srst.....ale jako dobré znamení beru, že se neschovává. Asi toho má fakt dost.....supí jak lokomotiva ( ten zápal plic jí fakt dává zabrat )......jsme na ní hodní, snažíme se, aby věděla, že nám na ní záleží a že na to není sama.Vůbec se o sebe nestará a nepečuje o sebe......všimněte si srsti..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Chuděra malá, úplně mě ta fotka rozebrala. Držim jí palce a vám přeju pevný nervy. Ale jestli je diagnza správná, bude to určitě dobrý, kočky se s tim umí poprat. Jestli má pořád horečku a už má antibiotika, zkus jí tu srst trochu opečovat vlhkou utěrkou. Jak se bude voda odpařovat, micindu to zchladí a mohla by dostat chut k jídlu. Výborný je, že pije. A možná by jí trochu pomohlo, kdybys jí namazal čenich sádlem, od horečky by jí moh rozpraskat a zbytečně by jí bolelo ještě něco dalšího.Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 No, fotka mne taky dostala. Je to na ní vidět, chuděře. Průšvih je, že člověk může řvát a brečet, zvířta sjou na tom hůř. Jak jsem jednou psal o psovi, toho jsem jedinkrát slyšel výt či spíš skučet o pomoc a nikdy víc. S dvěma kočkama resp, jedno byl kocour jsem trávil před smrtí a je to děs. Ale pryč. Ony kočky jsou na nachlazení hodně háklé. S tou srstí a čumáčkem nevím, ona by asi byla nervózní a snažila se to slízat,nebo by to slízala ta její kamarádka. Pravda je, že když onemocněl nachlazením zrzoun z fotky výše, Holmesová si vzala dovolenou "aby ho držela za pacičku", koukám že jsme na tom stejně... Já mám zprávy naštěstí lepší, zrzčí mládě-přistěhovalec už se po antibiotikách hojí, asi i líp tráví a žere jak rota vojáků. A jelikož mi už vyčítá, že chodím s krmením pozdě je to na dobré cestě. Jak se trochu vykrmí, dostane očistu, protože... no nevypadá hezky a sám to nezvládne. Kosti na něm furt chrastí, kočičí kostlivec ale přestal se třást. By mne zajímalo kterej lump ho tu vyhodil. No a malá příhoda z práce. Přišla za mnou minulé pondělí účetní ze školy a vyklubal se následující příběh: Bývalý nadlesní (hodně starý, hodně sklerotický a popletený, hodně aktivní) cca přez 70 let. Vyrazil na kňoury. Zachrastilo křoví, namířil, čekal... a hele, náš pes. Míšo, pojď do auta, Míša naklusal, junák zelený ho odvezl domů, žel na dvorku zjistil, že má najednou Mišánky dva. Ne, nepodobají se ani náhodou, navíc sebou psa už nikdy nebere, protože ho několikrát v lese zapomněl. Psa samozřejmě vyhodil za vrata s tím ať jde domů. Cca 45 km od místa kde byl na čekané... Jelikož já už dalšího psa mít nemohu, ona kolegyňka také ne, psa jsme ubytovali (tedy ona, je děsně hodná) ve škole, děti si s ním hrály, jasně, dostal klasiku pilulí a očkování od kamarádky. Hodnej až na půdu a i cvičenej protože poslouchal jak hodinky. Obeslali jsme a obtelefonovali kde kterej OÚ v okolí, hajnej se k ničemu nezná on nic, proč by se staral kdyyž ten pes mu vlezl do auta sám... Takže shánění po lidech, kdo by si jej vzal, už to vypadalo na útulek ale od včera je u jedné známé, měli trochu obavu ale dcerka je přesvědčila, protože ho "znala ze školy, mami, víš on je tak krááásnej a má mě moc rád...". Je to něčím štrejchnutej kokr, tmavě hnědej ale fakt moc hezkej. Asi 6 let. Je prima, že to tak dopadlo. Myslím, že ho v tom lese nechal nějaký "dědic" co nevěděl co s ním, protože je opravdu vychovanej. Nechápu jak hajnej mohl dělat hajnýho ale to je jiná věc. Nicméně stále tvrdím, že by si každý, kdo si pořídí zvíře měl uvědomit, že zvíře není věc, která se po omrzení zahodí. Zvíře je člověk. Často i víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Chlapi, díky...ale asi špatný. Nevydržel jsem to...dnes odpo začala "plakat", na to, jak je tichá....mňoukala, hodně blinkala. Právě jsem se vrátil od veterináře.....dostala umělou výživu a steroidy. Neměla, chudinka, ani sílu vylézt z přepravky. Lékař nejprve mluvil o FIPce, že by to ještě mohla být ta suchá ( to je pro mne španělská vesnice, ale manželka mu rozuměla) - ale vyvrací to moč. Než jsme šli, vlezla do kaďáku, jenže jak je unavená, tak jen na kraj a prdelku nechala venku a vyčůrala se nám ven. Tož jsme to aspoň stříkačkou nabrali a vzali sebou.Jak ale zhubla, tak jí prohmatával - bolelo jí to, normálně tam kňourala....těžký to pro mne bylo moc a moc.....a nahmatal něco mezi bříškem a hrudníkem. Jsme domluvení na neděli, má na nás vyhrazené dopoledne, že uděláme sono.....pomalu nás připravuje na nejhorší, ale to vím sám. Trápit jí rozhodně nechceme a nebudeme, to si nezaslouží. V neděli se prostě rozhodne - pokud do neděle vůbec vydrží ( průser je, že sám nebyl schopen říct, co a jak - což chápu - ale bylo vidět, že má taky obavy....že jak je něco takhle neprůkazné a neurčitelné, bejvá to tumor - rakovina) ......špatný je to, chlapi, špatný. Jsem z toho hotovej...... Nesmím pít, ale dnes bych si, po tom všem, panáka dal.....ty voči, jak koukala, když jsem jí držel......ty vole.....normálně mi vhrkly slzy. Ale nechtěl jsem ji nechat uspat už dnes, třeba je to jen těžkej průběh ( při pohybu má otevřenou tlamičku, jazyk ven a sípe,chrčí )...třeba to zmákne, zabojuje. Ale bojím se, hrozně moc se bojím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Jo a z jiného soudku.... jak vodím děcka ráno do školky a do školy, maj tam takovej rybníček a kousek od něj je trubka. V té trubce vyvedla taková plachá bílá potvůrka dvě koťata. Chodím je tam krmit...chci je chytit a nechat kastrovat ( o důvodech se můžeme přít, polemizovat, ale.... ).....snažím se vzbudit důvěru. Jedno to kotě už se mne moc nebojí. Druhé je opatrné, máma zatím bez šance...jak jsem blíž, než na 5 metrů, nejde.Včera ráno okolo té trubky stála partička.....chvilku jsem na ně koukal - já blbec tam nešel hned. Najednou vidím, že zapálili PETflašku s nečím uvnitř a fik to do té roury....vytekl jsem vzteky, vletěl mezi ně, smrady profackoval...jeden se chtěl prát, tak dostal pěstí, lehnul...museli ho odtáhnout. Pak klasika...nadávky z dálky, jejich kamarádka volala Policii....v klidu jsem počkal, až "pomáhači a chrániči" dojeli, nechal jsem je vypovědět jejich verzi....ach to mládí...sami na sebe naprášili, co udělali ..... že šlo o trestný čin, to jim vůbec nedošlo. Pravda.....mělo je zarazit už to, když jsme se s klukama od Policie pozdravili stylem "čau" a můj ledový klid. Chlapi od PČR jim vysvětlili, co spáchali.....Dnes ráno tam na mne čekal tatínek toho exota....ječel jak prokoplej, chtěl se prát...trochu jsem ho pomuchlal, až se uklidnil, když jsem ho držel- a vysvětlil mu, oč šlo....že fakt nemám potřebu ukájet se na omladině, ale že tohle a támhleto......tak vychladl, uznal, že klučina se choval jako debil a šmejd a myslím, že dnes měl těžké odpoledne Mně se ještě omlouval, že takhle mu to kluk neřekl, že to podal jinak....asi hodně rovnej chlap, kterej si umí doma zjednat pořádek. Já si myslel, že chlapeček to doma neřekl podle pravdy, proto jsem do pána nevletěl, jen zkrátil vzdálenost a chytil ho, aby nebylo zle a pak jsme spolu mluvili. Žádné ponížení, nebo tak něco...dal jsem si setsakra pozor, abych to nepotento...... Mládenci fakt nezávidím, maník odcházel fakt nasranej...kór, když jsem mu ukázal zbytky té pet flašky v té rouře a popsal vzhled jeho kamarádů .... jakože nekecám. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak to je blbý, není toho moc k napsání. snad to nebude zhoubný nebo alepoň ne hned...ta bezmoc je nejhorší, teda jenom jak si to představím. Držím palce i tý němý tváři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Tak třeba se z tojo ještě vylíže, tohle je hrozně nepříjemný, děsím se toho že by mě tohle mělo jednou z kocourem potkat, vypiplal jsem si ho do kotěte, ani jsem nečekal že si mě tak získá, ale stalo se. Právě po kastraci když se mě nemohl probrat jsem z toho byl dost zdrblej.Držím palce. Jinak k té trubce, to je prostě síla, nevím co bych dělal na tvém místě, v podobných případech se moc neovládám. Zvládl jsi to ale dobře, moc lidí by do jakekoliv konfrontace dneska nešlo. Oba palce nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Zhoubný, nebo ne...kočka má dost. Fakt nevím, jestli vydrží do neděle? Jestli jo a něco tam najde, fakt jí nebudeme trápit. Před chvilinkou zase blinkala a kňourala....pak mi vlezla na klín , přitiskla se, koukala na mne.....kua, já fakt nevím, co napsat, co říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se