Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Jinak k té trubce, to je prostě síla, nevím co bych dělal na tvém místě, v podobných případech se moc neovládám. Zvládl jsi to ale dobře, moc lidí by do jakekoliv konfrontace dneska nešlo. Oba palce nahoru

Díky. Teď někam zalezla, hledat a otravovat jí nebudu :(

a jinak...s konfrontací vážně nemám problém. Spíš jsem měl obavy, abych se nepustil moc ze řetězu....zvířata a malé děti, to neustávám, ti se nemohou bránit a to pak do mne vjede deset čertů. Kór, když jim někdo ubližuje jen tak, pro zábavu....todle byla partička teenagerů....jak pak utekli na x desítek metrů, najednou byli zase silní. Face to face, po pár fackách......posraní strachy.

No, PČR to bude řešit, asi i s rodičema.

Já jen doufám, že se tam ty kočky vrátí.....!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu, s tím svým jsem byl jen dnes na očkování a je mě ho líto jak je z toho zdrblej. Fakt stále doufám že kóča bude ok, nezkoušel si i jiného veterináře?

A no docela bych se i divil kdyby se vrátily, po takovém zážitku už bude mít kotata asi jinde. Ale snad se pletu.

A no prostě tohle nepochopím, ještě to není tak dávno co jsem měl čerstvou občanku a takové prasárny mě teda nenapadly.

Prostě "hrdinové"

Odkaz ke komentáři

Zhoubný, nebo ne...kočka má dost. Fakt nevím, jestli vydrží do neděle? Jestli jo a něco tam najde, fakt jí nebudeme trápit. Před chvilinkou zase blinkala a kňourala....pak mi vlezla na klín , přitiskla se, koukala na mne.....kua, já fakt nevím, co napsat, co říct...

Přeju ať se drží,snad se to zlepší.škoda,že bydlím na paneláku,hned bych si kočku zas pořídil.
Odkaz ke komentáři

Ten veterinář je dobrej, moc dobrej. Ledviny vyloučil....krev, moč, všechno v pohodě. Při prohmatávání narazil na něco, co by tam být nemělo. První dny to nenahmatal, přecejen to byla boubelka. Uvidíme zítra.

V tom bych viděl naději. Mohla by to být voda na plicích nebo tak něco-zbytnělej akutní zánět. To by se snad dalo dát do pořdku. Skoro mi k tomu přijde i to, že se ji vždy na maličko udělalo líp. Možná špatný spektrum učinnosti antibiotik, tak něco.

Kurňa, uplně mi to připomíná mýho otrávenýho, nosil jsem ho s sebou v batůžku, krmil stříkačkou a kapátkem, von vždycky vylezl, zadrápkoval se mi na hrudi a mluvil očima.... Já už pak zoufalej jsem na něj použil jedno esoterický léčení nilským křížem. Nevím jestli jsem už byl v nšjakým rauši ale reagoval na něj jak měl. Ale už bylo pozdě...

S doktory je potíž. Děsně na sebe žárlí. Jednou sem napíši jak jsme moje současný kocory kastrovali, já musel asistovat a to bylo dobře jina byli chudáci ještě větší něž byli. Toho MVDra teď beru jen jako lékárnu...

Odkaz ke komentáři

Jsme zpět. Na sonu se nic nenašlo, čičina je dnes i lepší. Ráno měla snahu se upravit, čistla si kožíšek....i se nažrala, konečně.

Doktor ještě říkal, že by to mohla být zvětšená slezina, že na to kočky trpěj.....byl připravený buď na uspání, nebo na to, že jí otevře. Kočka ale bojuje, dnes se s ním i prala, syčela....stálo jí to ale dost sil. FIPku úplně nevyloučil, ale protože krev i moč zatím v cajku, tak počkáme.....možná to je jen nějaká viróza s těžším průběhem - jako kotě byla tahle kočka dost nemocná, záněty dýchacích cest a tak.

Taky je prý možné, že zafungovaly ty steroidy, ale těžko říct, když je jinak v poho....ani teplotu nemá. Furt je anemická, ale to připisuje tomu, že je zesláblá - hned jsem to konzultoval ještě s lidma od koček, jemu to vůbec nevadilo, naopak byl rád, a že víc hlav víc ví.

Chudinka se nám, potom, co jí ještě píchl injekci proti zánětu ( nevím, co přesně) + další dvě s výživou, v přepravce počůrala....je úplně mokrá.....a vypadá to, že se za to stydí ( zvířeti asi nevysvětlím, že to nevadí, že jsme rádi, že jsme se vrátili domů s ní )......náš předchozí pes to měl stejně....když se počůral, páč byl nachlazenej, taky se styděl.

Viz foto :

post-1110-024318100 1316334863.jpg

Odkaz ke komentáři

To je výborný. Jak má kočka zájem o sebe, je to na dobré cestě. Ono ty steroidy se i u lidí používají při zesláblosti takže proč ne. Počůrala nepočůrala vypadá mnohem líp než na minulé fotce, přece nezaklepe na rameno a neřekne, "zastav, potřebuji si odskočit...", když si vzpomenu jak do mne ládovali kapačky, nebo koňské kalciovky tak jeden ani neví, jakým zázrakem nepovolil svěrač :D

A napiš, jak se to vyvíjí...

Odkaz ke komentáři

Jasně, dám vědět....manželka koupila granulky Royal Canin pro koťata, hodně výživné, aby opět nabrala hmotu. Vrhly se nám na to obě, marodovi jsem to musel dát pod čumák, ale baští......!!!! :)

zlatá malá. Je to bojovnice. S počuráním si opravdu nedělejte starosti, naše je čistotná, zdravá jako řípa a když se tuhle zapoměla vyvenčit před odjezdem na letní byt, tak se počurala v autě, protože ona sice řve jako prokopnutá, ale člověku to prostě nedojde, že tentokrát je to z jinýho důvodu, než ze strachu z cestování. Jsem rád, že se to obrací k lepšímu. Bu připravenej, že se možná dostaví ještě jedna katarze, ale už by to nemělo bejt tak votřesný. Držíme vám palce.
Odkaz ke komentáři

Já to raději nechci zakřiknout, počítáme s nejhorším, ale moc rádi se necháme překvapit !!!!! Právě vařím, vylezla si pro desátek.....i to beru jako dobré znamení !!!!

Jak jsem psal už vejš....budeme bojovat, dokud to jde......ale, samozřejmě, ne na úkor kočky !!!!

Já osobně si ale moc přeji, aby se z toho vylízala a byla dobrá !

Odkaz ke komentáři

Já to raději nechci zakřiknout, počítáme s nejhorším, ale moc rádi se necháme překvapit !!!!! Právě vařím, vylezla si pro desátek.....i to beru jako dobré znamení !!!!

Jak jsem psal už vejš....budeme bojovat, dokud to jde......ale, samozřejmě, ne na úkor kočky !!!!

Já osobně si ale moc přeji, aby se z toho vylízala a byla dobrá !

Bude dobrá, určitě!
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...