prukajda Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Když jsem tohle ráno z práce psal, ještě jsem nevěděl...... Dnes v noci to nezvládla. Počůrala se pod vanou, už neměla ani sílu dojít si na záchůdek. Bečela/kňourala jak malé děcko, pak se začala dusit. Manželka s ní běžela k veterináři, máme to 50 metrů. I on naznal, že další prodlužování by bylo jen její trápení. Dostala uspávačku a teprve potom , až usnula, jí doktor uspal nafurt. Nechal si jí tam, že se do ní podívá, co to vlastně bylo, večer se za ním stavím, abysme věděli. Chjo.....jak se cejtím, to asi nemusím popisovat. Díky všem za podporu..... Ta druhá je úplně hotová, pořád jí hledá...... Gile, to mě moc mrzí, nevěřil jsem tomu, že by to takhle mohlo dopadnout. Na druhou stranu, alespoň se už netrápí. Už jsem taky přišel o kočky a o psa, který měl rakovinu a poslední noc jsme mu museli držet hlavu, aby se do rána nezadusil... raději nevzpomínat. Nejlepším řešením je okamžitě najít nějakého nalezence či útulkového chudáka a poskytnout mu nový domov. Když jsme přišli o psa, hned jsme začali hledat nového a ten prcek nás svými veselými kousky a loužičkami plně zaměstnal, takže nebyl čas na smutnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Tak jsme zpět. Neměli jsme nárok od samého počátku, veškerý boj byl marný. Kočka měla PKD....+ vrozenou vadu, měla jen jednu ledvinu. Na té ledvině se jí udělaly cysty ( kua, úplně vidím souvislost se mnou )......ledvina přestala zvládat, játra byla úplně žlutá a tvrdá ( to bylo to, co nahmatal - cyrhóza ( nebo jak se to píše ? )). Celou tu dobu se, chudinka, jen trápila, přesto bojovala.....ale tohle nemohl nikdo tušit. Doktor se nám omlouval, že se měl tím sonem podívat i níže, ale že jak vyšly ty testy, tak ty ledviny a játra prostě vyloučil....že je to zvláštní.... že hned volal kolegům.......ti to prý taky nezažili, aby krevní testy vyšly všechny v pořádku a přitom na tom zvířátko bylo takhle. Tohle vědět, už by tu nebyla déle. No nic, nějak to pokoušu ( ale je mi jí, chudinky, moc líto a bude mi to fakt trvat, museli byste jí zažít .... mazlíka černobílého , milovala lidi a byla vděčná za každé pohlazení - toho měla ale u nás dost a dost a mne může jen těšit, že jsme jí ten krátkej život hodně zpříjemnili a nechali jí jej užít, co to šlo ! ... kua, zase mi tečou slzy ). Další mňoukadlo určitě pořídíme, jak jsem psal, Linda nesmí/nemůže zůstat sama......už jsem volal do toho depozitu a ať paní popřemýšlí, která čičina by se k naší Lindě ( nebo i kocourek ) nejvíce hodila . Zná ji, už začala nahazovat návrhy, zastavil jsem jí, že teď na to nemáme( znovu se mi rozplakala do telefonu....taková kočka a takovej osud )....Po víkendu to budeme řešit, zatím fakt ne...... Scarlet mi z hlavy ale jen tak nevymizí( jestli vůbec kdy, jak píšu, museli byste tu číču zažít......)......ta bude bolet hodně dlouho. Jo a díky za podporu všem !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 To je mi líto, Gilie, věřil jsem, že se to obrátilo. Přiznám se, že když mi před lety zemřela první labradorská psina, týden jsem nenáviděl psy. Večer předtím byla v pohodě, druhý den obešla dvůr, rozloučila se s králíkama a schovala se pod smuteční vrbu, bylo to v změ, hledal jsem jí podle stop když jsem se vrátil z práce. Viděl jsem ji všude. Ješt teď někdy když jdu s blonďatou psinou a běží ie mně vidím tu černou. No děs. S kočkama je to o to horší, že je jeden pořád miliskuje na klíně. Pak mne známý veterinář pozval na jeho vrh jako by to věděl a bylo to. Smrt je vždycky nespravedlivá... Zvládněte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Gile chudák kočka, ale dělali jste, co jste mohli. Ludvík nic, nasrali mě u veterináře, měli ho udělat dnes v devět ráno. Nakonec měli nějakýho akutního pejska (zánět dělohy, bo co), takže prý operace dnes v noci. Už je to nějaký dlouhý, je mi ho líto. Je tam na kapačkách.. Nicméně, na žádný vnitřní zranění to nevypadá, močovej měchýř v pohodě - toho jsme se báli, že bude prasklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 To: Gilius - na ledviny jsem upozorňoval hned podle fotky , to nejsem veterinář , jen kočkám myslím dost rozumím . To neměni nic na tom , že už od začátku to byl marný boj. pořiďte si nějakýho prcka z útulku ať vám dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 na ledviny jsem upozorňoval hned podle fotky , Proto jsme nechali udělat vyšetření krve, bohužel, tam se to neprojevilo......že má jen jednu ledvinu a že se jí na ní udělaly cysty, která žádná neměla ani půl cenťáku....což by se, asi, nepoznalo ani na tom sonu.....prostě smůla. Já celej den čičinu oplakávám, v neděli, jestli to klapne, jedu pro další do páru.....zítra nemohu, pracuju. Stejně mi ani sebelepší čičina tuhle potvůrku nenahradí, myslím ale na naší druhou, která opravdu nemůže být sama....čím dřív, tím líp. Když všechno dopadne, jak má, pošlu fotky..... ( ten úsměv je trochu nucený, ale myslíme dopředu... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Úplně jsme se bála to vlákno otevřít. Tak to je mi líto, že se tak trápila. Snad budete brzy z nejhoršího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Asi zítra pojedu do Hodonína pro další....Linda chodí, "volá", hledá...celej den, celou noc.......hlavně kvůli ní....tu díru po ní to nezaplní, ale určitě to pomůže. Jel bych i dnes, ale musím do práce, takže dnes ne. Hlavně kvůli té kočce, co nám zůstala, to musím řešit co nejdříve.......fakt byste jí museli vidět a slyšet.....když bude mít doma nového kamaráda/dku, pomůže jí to moc a moc. Tu díru po Scarlet nám stejně žádná nezacelí, ale...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Asi zítra pojedu do Hodonína pro další....Linda chodí, "volá", hledá...celej den, celou noc.......hlavně kvůli ní....tu díru po ní to nezaplní, ale určitě to pomůže. Jel bych i dnes, ale musím do práce, takže dnes ne. Hlavně kvůli té kočce, co nám zůstala, to musím řešit co nejdříve.......fakt byste jí museli vidět a slyšet.....když bude mít doma nového kamaráda/dku, pomůže jí to moc a moc. Tu díru po Scarlet nám stejně žádná nezacelí, ale...... Správý nápad! Tak ať to vše dobře dopadne a nová kočka vytvoří s Lindou tu pravou kočičí smečku, která vám milostivě dovolí, abyste s nimi mohli doma přebývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 No doufám, samozřejmě nečekáme, že se budou kamarádit ihned......bude to všechno chtít čas. Ale nebude sama a nebude mít čas Scarlet hledat......tenhle kukuč nám bude všem chybět.... jak tu padlo, je to rodinná tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Tož vše domluveno, zítra , až dorazím z práce, jedu do Hodonína pro čičinu. Paní mi doporučovala kocourka k Lindě, já si ale vyberu až na místě....jsou tam kocourci a kočky zvyklé hlavně na baby, chlapi a děcka jsou pro ně mimozemšťani....takže to nechám koňovi a bude.Zvířata poznaj dobrého člověka ( což věřím, že jsem ), tak si mne třeba nějaká ta němá tvář vybere sama Jo, omlouvám se, že se tu tak vypisuju....ale asi to ze mne musí všechno ven( mám toho za poslední rok docela dost ), mám tu přátele, Chronomag beru jako takovou rodinu...tak to, kdyžtak,prosím, ignorujte - pokud by to někomu vadilo .....snad chápete ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 ..., tak si mne třeba nějaká ta němá tvář vybere sama Jo, omlouvám se, že se tu tak vypisuju....ale asi to ze mne musí všechno ven( mám toho za poslední rok docela dost ), mám tu přátele, Chronomag beru jako takovou rodinu...tak to, kdyžtak,prosím, ignorujte - pokud by to někomu vadilo .....snad chápete ?! Bezva, takhle jsem vybírán taky Naopak, jak jsem Ti říkal, jsem rád, že je tu víc lidí takto postižených a myslím, že ostatní to takhle berou taky. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Gile, klidně se vypiš dle potřeb, asi všichni, co otvíráme tohle vlákno, chápeme tvoje postoje a potřeby.Asi píšu pozdě, ale možná bych se v útulku mrknul po něčem s orientálními kořeny. občas se objevujou a mají hodně tuhej kořínek. Je tam větší pravděpodobnost, že kočka bude zdravá jako řípa a bude z vás mít radost dlouhá léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Tož vše domluveno, zítra , až dorazím z práce, jedu do Hodonína pro čičinu. Paní mi doporučovala kocourka k Lindě, já si ale vyberu až na místě....jsou tam kocourci a kočky zvyklé hlavně na baby, chlapi a děcka jsou pro ně mimozemšťani....takže to nechám koňovi a bude. Zvířata poznaj dobrého člověka ( což věřím, že jsem ), tak si mne třeba nějaká ta němá tvář vybere sama Jo, omlouvám se, že se tu tak vypisuju....ale asi to ze mne musí všechno ven( mám toho za poslední rok docela dost ), mám tu přátele, Chronomag beru jako takovou rodinu...tak to, kdyžtak,prosím, ignorujte - pokud by to někomu vadilo .....snad chápete ?! Ahoj Gile! Dnes jsem si na Tebe vzpomněl,byl jsem s malou venku a ta se první ptá,jestli venku budou nějaké ty kočky k pohlazení.Dnes měla štěstí a jednu si pěkně vyhladila,no potěšilo mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 S tou další kočenou to je asi dobrej nápad, sousedka nad námi přišla o pejska /nechci plevelit čičivlákno/, její druhej bafik kňučel celý týden, pořád, neřád. PAní sice truchlila, ale uznala, že se Máše stejská, a tak jí přinesla malou kámošku. Paní vypadá sice pořád bídně, ale pejsci jsou jedna ruka. Myslím, že vás pak společně taky vytáhnou nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 No ale pocitej s tim, ze kocky nove prichozi spatne snasi. 2 tydny si budou stezovat, ale nedavat je od sebe, nakonec si zvyknou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Právě jsem se vrátil......z Hodonína, mám toho fakt dost. Celou noc na nohách, nevyspalej za celý týden.....ale pohoda. Paní nám poděkovala za starost a boj o Scarletku, byla i její mazel. Koček milión.....některé bázlivé, jiné přítulné...jedna pěkná mrcha, která to tam paní rozesírá, páč nemá ráda kočky - ta byla, mimochodem, vůbec nejpřítulnější, ale na ostatní kočky je zlá. S prázdnou jsem neodjel, odjela se mnou , zatím nekastrovaná, dubnová slečna Salma - momentálně není, je pod vanou a kňourá tam. Musí si zvyknout.Linda si jí přišla očuchat, syčela kupodivu jen Salma, Linda byla v poho. Jedna fotka, vlastní zatím nemáme ( foto je z webu SOS Hodonín ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Má hezký oči,tak až vyleze zpod vany,že přeju prima život.Ať si brzy zvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 V noci už byla na průzkumu. Zvykne si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Krásná, tak ať se vám s ní dobře žije. Přeju spoustu zdraví a štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se