Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 3. 2. 2024 v 20:10, pbed napsal: To je Ruská?? Je krásná. Bed Abych řekl pravdu nevím. Je ženy a bylo to přes můj nesouhlas, takže co se týče kočky, dělám doma mrtvého brouka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února (upraveno) V 4. 2. 2024 v 9:46, Lumberjack napsal: Já mám jen pouliční směs, ale s hodinkama se taky fotit nechce On se teda nechce fotit nikdy a nikde. Pouliční směsky sou nejlepší a mouři ještě víc, ať už šedivý nebo zrzkové Tenhle k nám přišel před 8 lety a je to největši miláček Upraveno 5. února uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Na první fotce totální mazlík a na druhé vypadá docela krutopřísně Velký oči, černý oči. Tohle když udělá ten můj, tak jen čeká po čem by packou seknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února On je šílenej mazel, zachránili jsme mu tehdy život a on nám to oplácí po celou dobu co je s námi, v krabici je bojovnější, dycky se tam de vyblbnout, šílené jí ničí, kouše a brousi si na ní drápy, tam není radno za ním strkat ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Uz ste hrali dost, ted tu lezim ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Co mě budis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) Mainky jsou prostě nejlepší, čejndž maj májnd Upraveno 18. února uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ten strom vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Díky, už ho mám asi 10 let. Bohužel 20let stará monstera musela pryč, protože tahle poslední tříbarevná příšera kousala vzdušné kořeny a pak po tom dva dny blindila všechno co sežrala Tak jsem nainstaloval malou umělou, ale není to úplně ono no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Clovek si rika, jak to genetika vlastne funguje... Matka s dcerou, brachu ma cernobileho dlouhosrsteho a dalsi dva sourozenci byli taky dlouhosrsti - cernobila kocka a mourovaty kocour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Ale kdo j e ve frontě před nima, tam bude hodně barevno a chlupato:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února jj, my měli mámu s dcerou, obě tříbarevky. Máma byla menšího vzrůstu, středně až dlouhosrstá, původem pouliční směska napůl křížená s mainkou. Dcera byla obrovská krátkosrstá, ale vzhledem 100% kočka evropská, zato povahou 100% mainka Akorát první rok-dva měla podobné bílé "trčáky" jako má ta tvá černobílá, pak to zmizelo. Jinak jsou krásné obě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tady jeste zminovany bracha. Je asi nejmazlivejsi ze vsech a taky totalni salamista. Na chvili se vzbudil, kdyz jsem ho podrbal na brichu, mrknul kolem a pak zase do rise snu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Já bych ho vyčesal, když je salámista, tak by to mohl vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Cese se docela rad, delame to pomerne casto, ale stejne je to trochu boj s vetrnymi mlyny, vecne se mu to cuckuje. Obzvlast kdyz jsme chvili pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února (upraveno) Tý naší tříbarevce se to dělá taky, občas jí to musíme vystřihnout, protože se jí chlupy zacuchají hned u kůže. Jeden den má srst krásně načechranou, dva dny nato je totálně zacuchaná, atd. Česání trochu pomáhá, ale je to druh srsti, má jí lehce zvlněnou/krepovanou, u kocourů je to cuchání prý hodně časté, u koček méně. Upraveno 26. února uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Míca, 25 - 26 let. Přesně se neví... Teď ji budeme mít minimálně půl roku v péči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února To je neuvěřitelný a vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 15 hodinami, dlubix napsal: Míca, 25 - 26 let. Přesně se neví... Teď ji budeme mít minimálně půl roku v péči To je úžasný vůbec na to nevypadá! Oficiálně uznaný rekord je tuším 26 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Asi to bude krizene se zelvou, ale do rekordu ma jeste daleko. Creme puff se dozila 38 let. Musim rict, ze mne tyhle udaje, jako spolubydliciho 6 kocek, ponekud desi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se