FantasticFabio Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Ha!!! Přepadení !!! Vzdej se, je-li ti život milý !!!! 2 4 1
Prochy68 Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října A teď s tebou budu varit, když jsi v mě kuchyni 5
FantasticFabio Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Takže včera večer veterina- pohotovost….. malá s velkou dělali kraviny vedle v pokoji a bum bác spadlo na ní žehlící prkno….. kulhání a krvavá stopa …. Levá zadní ! Tak šup na pohotovost …… zlomený to nemá ale raději rtg ….. na šití to neni ale pár stehů uděláme, bude se líp hojit….. nechte nám jí tady a počkejte v čekárně….. dostali sme jí zpět, vypadala jako po srážce…. 1. fotka ….. tak sem na to koukal a říkal si jak to kotě bude chodit na záchod nebo jíst - pít…. Takže po příchodu domů jsme bandáž pokrátili na polovinu…. Ráno už jí sama sundala …. To ještě stále měla líme! Ten sem jí sundal sám , nedokázala se s ním napít…. Nakonec sme spáchali samovazbu ustřiženou rukavicí a lepenkou aby si tu packu-šití nekousala …. Ve čt jdem ba kontrolu, to sem zvědav co nám řeknou….. 5
FantasticFabio Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Tak tu naší omotávku už si sundala…. Zase tolik jí ale v pohybu nepřekážela, no stejně musela dolů ….. 7
Irwinek Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Tak tu naší omotávku už si sundala…. Zase tolik jí ale v pohybu nepřekážela, no stejně musela dolů ….. Tak to je pravý čírtě 1
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Dnes sem jí přemlouval , že jdem na veterinu vyndat stehy…. Byla schovaná na skříni ….. výraz “ mě se nikam nechce “ mě rozsekal 6 1
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 37 minutami, FantasticFabio napsal: Dnes sem jí přemlouval , že jdem na veterinu vyndat stehy…. Byla schovaná na skříni ….. výraz “ mě se nikam nechce “ mě rozsekal Takže ….. po mojí diskuzi s veterinářkou, mi bylo sděleno abych si přišel až v pátek příští týden a ten límec musí mít , protože jí jistě nedokážu uhlídat aby si ty stehy nekousala….. argumenty , stehy si nekouše a s límcem se nedokáže ani napít , tak s těmito argumenty jsem zřejmě přilil olej do ohně ….. jo byla tam jiná , než ta co jí tu packu zafáčovala ….. nevýhoda , že nikdy nevíte , kdo má službu ….. normálně bych toto rozhořčení napsal do jiného vlákna, ale vlákno “ co mě dnes fakt nasralo “ nebudu zakládat …..
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Právě teď, FantasticFabio napsal: Takže ….. po mojí diskuzi s veterinářkou, mi bylo sděleno abych si přišel až v pátek příští týden a ten límec musí mít , protože jí jistě nedokážu uhlídat aby si ty stehy nekousala….. argumenty , stehy si nekouše a s límcem se nedokáže ani napít , tak s těmito argumenty jsem zřejmě přilil olej do ohně ….. jo byla tam jiná , než ta co jí tu packu zafáčovala ….. nevýhoda , že nikdy nevíte , kdo má službu ….. normálně bych toto rozhořčení napsal do jiného vlákna, ale vlákno “ co mě dnes fakt nasralo “ nebudu zakládat ….. zapomněl sem napsat, že jsem jí řekl , že nejdřív mi bylo řečeno “ stehy nejsou ani potřeba a pak jí tam dali tři stehy” to se jí asi taky dotklo …..
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října V 22. 10. 2025 v 9:04, FantasticFabio napsal: Takže včera večer veterina- pohotovost….. malá s velkou dělali kraviny vedle v pokoji a bum bác spadlo na ní žehlící prkno….. kulhání a krvavá stopa …. Levá zadní ! Tak šup na pohotovost …… zlomený to nemá ale raději rtg ….. na šití to neni ale pár stehů uděláme, bude se líp hojit….. nechte nám jí tady a počkejte v čekárně….. dostali sme jí zpět, vypadala jako po srážce…. 1. fotka ….. tak sem na to koukal a říkal si jak to kotě bude chodit na záchod nebo jíst - pít…. Takže po příchodu domů jsme bandáž pokrátili na polovinu…. Ráno už jí sama sundala …. To ještě stále měla líme! Ten sem jí sundal sám , nedokázala se s ním napít…. Nakonec sme spáchali samovazbu ustřiženou rukavicí a lepenkou aby si tu packu-šití nekousala …. Ve čt jdem ba kontrolu, to sem zvědav co nám řeknou….. Nedokážu si představit, že ten náš pošuk , by měl být celý týden takhle vystrojený ……
FantasticFabio Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Dotaz na všechny ….. máme 2+1 ….v něm 2 kočky a psa …. Máte někdo menší nebo stejnej a v něm víc jak 2 kočky ? Na sídlišti , před naším barákem krmíme dva kocoury( možná kočky ) myslím si že manželka by je chtěla domů …. Ochránit je před zimou a tak ….. nemám nic proti , pes asi taky ne ( což je nejdůležitější ) tak dumám jak to udělat …… kdyby byla racionální rada …. To by bylo fajn!!!! Díky všem !!!! Mysleli jsme žebychom jim tam udělali boudu-domeček , obava z toho že to někdo zničí je namístě !
ragu Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Tuhle situaci nemám, ale standardní postup je vzít nový kočky k veterináři, udělat základní prohlídku, kastraci, vakcinace a zbavení parazitů. Doma pak udělat z jednoho pokoje karantenu/přechodný útočiště pro nový kočky a postupně nechat zvykat původní osazenstvo - přes dveře, sdílením hraček a podobně. Nebo útulek no... Extrémně oceňuju, že je nechcete nechat venku, to je nejhorší cesta. 1
Kairos Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 5 hodinami, FantasticFabio napsal: Dotaz na všechny ….. máme 2+1 ….v něm 2 kočky a psa …. Máte někdo menší nebo stejnej a v něm víc jak 2 kočky ? Na sídlišti , před naším barákem krmíme dva kocoury( možná kočky ) myslím si že manželka by je chtěla domů …. Ochránit je před zimou a tak ….. nemám nic proti , pes asi taky ne ( což je nejdůležitější ) tak dumám jak to udělat …… kdyby byla racionální rada …. To by bylo fajn!!!! Díky všem !!!! Mysleli jsme žebychom jim tam udělali boudu-domeček , obava z toho že to někdo zničí je namístě ! Domecek na sidlisti bych nedelal, urcite se najdou lidi, kterym by to vadilo. Pro kocky co k nam chodi jsem postavil radovku, ale my jsme na vesnici. A ani to moc nevyuzivaji, radsi si v garazi sednou na motorku. Jestli chodite ty kocky krmit ven, tak mysli na to, ze co nesezerou, sezere nekdo jiny, treba potkani a ty asi krmit nechces. Nam se tu chodi stravovat jezci, granule nebo kapsicky, sezerou vsechno. 1
rado74 Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 9 hodinami, ragu napsal: Tuhle situaci nemám, ale standardní postup je vzít nový kočky k veterináři, udělat základní prohlídku, kastraci, vakcinace a zbavení parazitů Úplný súhlas, a čo sa týka parazitov tak pozor aj na tých vonkajších. Nechcem strašiť, ale na druhú stranu netreba to podceniť - dlhé roky robím deratizéra a vždy keď som bol riešiť blchy v dome/byte tak v 100% prípadoch bol problém mačka ktorú si ľudia pustili do domu, cudzia ktorej chceli pomôcť čo samozrejme odceňujem nakoľko aj u nás doma sa striedajú asi 4 kúsky 1
Klotzman Odesláno středa v 14:08 Nahlásit Odesláno středa v 14:08 V 27. 10. 2025 v 6:16, FantasticFabio napsal: Dotaz na všechny ….. máme 2+1 ….v něm 2 kočky a psa …. Máte někdo menší nebo stejnej a v něm víc jak 2 kočky ? Dcera má v garsonce 3 kočky... když vypráví, jak si střídají služby, aby byla furt aspoň jedna vzhůru, o tom, jak jedna hraje na žaluzie v 5 ráno a druhá přebírá štafetu v šest a jde se houpat na záclonách, a jakej kravál udělá o půlnoci převrženej odkapávač plnej příborů, je to zajímavý povídání... Čím víc koček, tím větší sranda, jdi do toho 4
FantasticFabio Odesláno středa v 14:28 Nahlásit Odesláno středa v 14:28 před 10 minutami, Klotzman napsal: Dcera má v garsonce 3 kočky... když vypráví, jak si střídají služby, aby byla furt aspoň jedna vzhůru, o tom, jak jedna hraje na žaluzie v 5 ráno a druhá přebírá štafetu v šest a jde se houpat na záclonách, a jakej kravál udělá o půlnoci převrženej odkapávač plnej příborů, je to zajímavý povídání... Čím víc koček, tím větší sranda, jdi do toho Teď vlastně máme 2 nalezenkyně , jak ty umí dělat brajgl , když spolu řádí !!! Je jim jedno kolik je hodin! Naštestí už to není ve zlém, takže na divočiny jsme zvyklí a nepřekáží nám , jen když občas terorizujou psa, tak zasáhnem. No uvidíme jak to dopadne, zatím krmíme , on je ještě stále obezřetnej. Jo s tima parazitama už sme taky něco zažili , proto máme nakoupený pipety aby dostal až se víc přiblíží. Docela drahej špás tyhle combo pipety. No uvidíme ….. jinak díky za zprávu !
FantasticFabio Odesláno středa v 14:35 Nahlásit Odesláno středa v 14:35 Podle tvaru hlavy se dá poznat povaha…. Velká má kulatou malá má špičatou bradu! 4
FantasticFabio Odesláno pátek v 11:15 Nahlásit Odesláno pátek v 11:15 Před hodinou, neuromancer napsal: Parádní pekelník ! Je to přítel věrný, jako peklo černý ! To abyste občas byli vestřehu a dávali si pozor….. nikdy nevíte čí je to služebník podívej na vdovu Máchalovou …..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se