Radim01 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 A ještě mám drsný dotaz - máme doma kocourka - kastrace ano/ne? Jsme RD, předchozí kočka u nás pouze žrádlo + pečení se na topení, na noc ven, dokud jsme v práci a děti ve škole, tak byla taktéž venku. U Ťapíka předpokládám obdobný režim (zatím je přes nec v garáži). Díky, R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jednoznacne ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 jaké jsou nevýhody, pokud ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Toula se, pokud ma s kym tak pere ( nam se jednou vratil bez oka ), znackuje, sve dny proziva 100* intenzivneji...Kastrace kocoura je relativne jednoducha, delat ji samozrejme nemusis, ale za sebe opakuji- udelat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Nevýhody ??? U koček mrouskání...řvou jak blbý, je to pakec....furt a furt a vydrží jim to opravdu dlouho. U kocourků....značkují, poluce ( a ty fakt páchnou )....hele, pokud nechcete ani jedny připouštět, je to jen trápení, hlavně pro ně. Výhody...jsou klidnější a víc v pohodě. A ano, můžeme polemizovat o tom, že rozhodujeme za ně, že je to proti přírodě.....ale pokud opravdu nechcete koťátka a chov....kastrace je na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 OK, stačí, nejsem ekoterorista, kastrace bude - jem jsem chtěl shrnutí a díky za něj... R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) jůůů, nádherné Jak se jmenují a jsou to určitě kočičky? Určitě..)) Jinak samozdřejmně necháme obě sterilizovat.... ideálně těsně před prvním mrouskáním.Jo, jinak ještě nemají jména... ale nějaký se snad časem najdou a ujmou... Upraveno 27. října 2011 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Co treba Omega a Zenoa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Dneska jsme si od rodičů žijících na horách přivezli několik dní odstavené kočičí slečny. Jejich napůl toulavou matku zbouchnul místní revírní maxikocour. A proč obě? Zkrátka jsme se nemohli s manželkou dohodnout, která je krásnější a protože to jsou sestry bylo nám i líto je od sebe oddělovat. Tak doufám, že budou sekat latinu..)) tak to se nedivím že obě, jsou jak z reklamy na žrádlo fakt jsou nádherný. mám psa a brácha kočky a teď má britskou bílou a přemejšlel jsem že si od něho vezmu kotě ale mám strach o psa. zaprve by chudák žárlil a asi bych měl strach i o jeho zdraví aby ho nezakousla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jo. Pathfinger a Luminova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 tak to se nedivím že obě, jsou jak z reklamy na žrádlo fakt jsou nádherný. mám psa a brácha kočky a teď má britskou bílou a přemejšlel jsem že si od něho vezmu kotě ale mám strach o psa. zaprve by chudák žárlil a asi bych měl strach i o jeho zdraví aby ho nezakousla. Z vlastní zkušenosti vím, že psi a kočky, pokud si na sebe zvykají záhy, nejsou žádným problémem. Máme psici a jsem si jistý že za pár dní se kočky budou válet v jejím pelechu...o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Teď jsem matce ukázala fotky vašuta, málem jí kleplo . Prej:"Jestli to sem budeš vozit, tak to bude s..t po celým bytě a navíc, Pepík se bojí zvířat(bratr, má 33). Je dobrý, že mám skvělého rukojmí, svého syna. Ten beze mne za babičkou nepojede. A k té kastraci, určitě ano. Pamatuju si na kočku mé spolubydlící ze školy, která se mrouskala snad týden, už nevím přesně. Nikdo v bytě nespal, včetně toho chudáka zvířete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 k otazce zda jednu, ci dve kocky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 (upraveno) k otazce zda jednu, ci dve kocky... ...no... Ono to máš celkem fuk. Já došel k optimální kombinaci tři kočky. No a teď jsem přesvědčen o optimální kombinaci čtyři kočky a modlím se aby mi někdo nehodilna zahradu/nepotkal jsem opuštěné další kotě Ale dokonalá kombinace je vrnící kočka na klíně... Dosvědčuje deset Watsonů z pěti. Upraveno 28. října 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 ...no... Ono to máš celkem fuk. Já došel k optimální kombinaci tři kočky. No a teď jsem přesvědčen o optimální kombinaci čtyři kočky a modlím se aby mi někdo nehodilna zahradu/nepotkal jsem opuštěné další kotě Ale dokonalá kombinace je vrnící kočka na klíně... Dosvědčuje deset Watsonů z pěti. Ano pane doktore, opravuji se - chce to ALESPON dve kocky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Zkusím se zeptat:Ale naprosto nezávazně, nejsme vůůůbec rozhodnuti, jen sonduju pole:jaké je nejmenší plemeno koček?Ty rozdíly jsem zatím velké nenašel, ale třeba Burmilla zatím vede..A nenabízejte mi nic ( zatím), ještě to neprošlo schválením rodinnou radou ( zatím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Z vlastní zkušenosti vím, že psi a kočky, pokud si na sebe zvykají záhy, nejsou žádným problémem. Máme psici a jsem si jistý že za pár dní se kočky budou válet v jejím pelechu...o)) No, neříkal jsem to? )) Foto z našeho kanape, ale už si zkrátka zvykají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 jaké je nejmenší plemeno koček? Nejmenší plemeno je Kotě domácí /Felis minima domestica/ A nenabízejte mi nic ( zatím), ještě to neprošlo schválením rodinnou radou ( zatím) Nebylo by lepší nenápadně zapomenout kotě v aktovce a doma vytrousit? Já vím, já vím. Naočkovaný koukám jste, rodinnou radu přihlašte na chronomag ať to tu zkouknou a máte vystaráno. Přiznám se, že na čistokrevnou zvěř jsem nikdy nebyl i psinu jsem dostal darem neplánovitě. Ono je to pak vždy překvápko, co se u koček narodí. Třebas normální strakatá v prvním vrhu porodila "normální" a v druhém jedno se sibiřskými příznaky. Vůbec se nehodí do rodiny Ale spíš koukněte nebo dejte dotaz do odborného fora Kočky on-line, forum mají také perfektní. A určitě se poraďte s majitelem/chovatelem ony občas mívají specifika nebo specifické nároky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 ...no... Ono to máš celkem fuk. Já došel k optimální kombinaci tři kočky. No a teď jsem přesvědčen o optimální kombinaci čtyři kočky a modlím se aby mi někdo nehodilna zahradu/nepotkal jsem opuštěné další kotě Ale dokonalá kombinace je vrnící kočka na klíně... Dosvědčuje deset Watsonů z pěti. Čtyři kočky optimum? Tak to mám tedy v bytě optimální počet koček. Dalších deset mám na starosti ve stájích - hurá dnes se dvě podařilo umístit dobrým lidem! - takže vlastně již jen osm. Tento příspěvek by tedy mohl i do vlákna "Co mi dnes udělalo radost". Tady popsaná historie uvedených koček volá po adopci a péčí: http://www.kocky-online.cz/jportal/utulek.phtml?id=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Osm dobře ustájených kočen:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se