H-B Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Fajn. Dej to precist treba nekomu, komu se narodi dite s vrozenejma vadama... Přirovnávat k postiženým lidem to nebudu. Jen mi je líto zvířat a možná i lidí, kteří Tě mají v blízkosti. Vážení pánové, jestliže stavíte do jedné řady lidi a zvířata, mám já pochybnost o tom, zda vy nejste snad až příliš posunuti mimo reálný život. Svoji lítost si šetřete pro jiné, já po ní netoužím. Zvolil jsem priklad asi ad absurdum, ale s tvym argumentem zkratka nesouhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 náš kocour by nepřežil v přírodě ani kdyby nebyl nemocný. Takže nevidím důvod k zakládání požárů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Zvolil jsem priklad asi ad absurdum, ale s tvym argumentem zkratka nesouhlasim. Klidně můžeš nesouhlasit, ale v normálním chovu domestikovaných zvířat se prostě "zmetky" nezachraňují, protože by to byl konec chovu. Končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Klidně můžeš nesouhlasit, ale v normálním chovu domestikovaných zvířat se prostě "zmetky" nezachraňují, protože by to byl konec chovu. Končím. aspoň tady všichni víme co dělat, až budeš sedět v invalidním vozíku nad propastí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Klidně můžeš nesouhlasit, ale v normálním chovu domestikovaných zvířat se prostě "zmetky" nezachraňují, protože by to byl konec chovu. Končím. U vás v rodině se asi stala někde chyba že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Klidně můžeš nesouhlasit, ale v normálním chovu domestikovaných zvířat se prostě "zmetky" nezachraňují, protože by to byl konec chovu. Končím. Dávat takovýto příspěvek a podobné do vlákna kočkomilů je netaktické, pokud není cílem vyvolat spor. Já s Tebou nesouhlasím, mám na věc odlišný názor. Označení zmetek, ač v uvozovkách, považuji za vrcholně nevkusné. Jo, a mimochodem, své kočky mám raději, než spoustu lidí. Zaslouží si to (jak ty kočky, tak ti lidé).Jak kdysi řekl G.B. Shaw: "Čím víc znám lidi, tím raději mám psy". Volně lze doplnit kočky, koně, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 My máme jednu ocicat a jednu britku - modrého tygra, ale v zrovna teď se staráme o tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Aztéku, kde jste to milé koťátko sehnali? GIlie, Posrávačka je poslední dny jak ovečka po střihu. Teď je se mnou u rodičů, aklimatizoval se a okouzluje příbuzné, nestačím se divit. Jen to pidlooko mne zlobí, na radu dokrota jsm ena týden vysadili kortikoidy a viditelně se to horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Dávat takovýto příspěvek a podobné do vlákna kočkomilů je netaktické, pokud není cílem vyvolat spor. Já s Tebou nesouhlasím, mám na věc odlišný názor. Označení zmetek, ač v uvozovkách, považuji za vrcholně nevkusné. Jo, a mimochodem, své kočky mám raději, než spoustu lidí. Zaslouží si to (jak ty kočky, tak ti lidé).Jak kdysi řekl G.B. Shaw: "Čím víc znám lidi, tím raději mám psy". Volně lze doplnit kočky, koně, .... Ono je totiž něco úplně jiného mít "chov" nebo si pěstovat domácí mazlíčky. Kdo chce zvířata chovat a třeba se tím i živit, nechť se řídí pravidly organizovaného chovu. Ale ať do toho nekecá milovníkům domácích mazlíčků, zachráncům ztracenců a podobným "ujetým" existencím, které právě tyto "zmetky" zachraňují a sdílí s nimi prostor. Nebo na něj pošlu naše 4 kočky, posbírané porůznu, a ty mu to vysvětlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Klidně můžeš nesouhlasit, ale v normálním chovu domestikovaných zvířat se prostě "zmetky" nezachraňují, protože by to byl konec chovu. Končím. Voni lidi teďkonc málo čtou. Tento určitě nečetl Ladu. A Čapka taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 GIlie, Posrávačka je poslední dny jak ovečka po střihu. Teď je se mnou u rodičů, aklimatizoval se a okouzluje příbuzné, nestačím se divit. Jen to pidlooko mne zlobí, na radu dokrota jsm ena týden vysadili kortikoidy a viditelně se to horší. Njn...holt potřebuje péči. Ale bohatě se vám to vrátí, neboj.....neznám nic lepšího, než když dojdu unavenej z práce, obě potvůrky už na mne netrpělivě čekají u dveří a jak se usadím, vylezou si na mne, každá jinam.....předou, vítaj se....nutěj mne se jim věnovat......děti na mne z vysoka....kočky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) Tohle jsme si nasadili domů... Je to vůbec ještě kočka nebo kříženec s vlkodlakem ? Edit: překlep Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem Widloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 To je normální, brání si flákotu . Já to dělám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 ...nebo si pěstovat domácí mazlíčky. I mazlíčci se chovají, kukuřice se pěstuje. Rozdíl mezi chovem a pěstováním si neuvědomují např. ve zprávách TV Noha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 ...a máme v tom jasno a Widlounův Vlkodav bude prospívat daleko lépe, než když byl pěstován... Zorislava s Šmudlíkem válí. Když byl Šmudlajs (kotě) maličkej, těsně po tom co se u nás objevil, ho tahala v čumáku a von ji dneska vyhnal z verandy. Jojo, pro dobrotu ... pak prej pes-obranář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 I mazlíčci se chovají... Nejraději na klíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Mrkněte se sem, hned druhá fotka je krásná kočička:-) http://zena.centrum.cz/volny-cas/fotogalerie/2011/12/06/nej-fotky-roku-2011-ulitle-vtipne-i-sexy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jasnej důkaz, že jsem se vyvinul z opice ...a žádnej "výskyt" jak se mnozí domnívají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 To je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 tohle mam doma každej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se