USER47 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Mainský nebejvaj nějaký velký svině, tak tahle snad taky nebude.:-D
cluzoe Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 trocha pohodlia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Já jenom....kdyby někdo chtěl nejroztomilejší, nejhodnější a nejmilejší kočku na světě...... Tak máme na prodej 4 koťátka. Dva kluky, dvě holky :-) www.catsious.cz ( omlouvám se, stránky teď nebyly chvíli aktualizované ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trololo Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Blaník z azylu Mikeš HB. :-) Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Trololo
Klotzman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Tak jsem dneska koupil 3 šanty, jsem zvědavej jako dlouho vydrží, než je vymazlí z povrchu zemského. Asi dám jednu pod nějaké pletivo, aby se stihla rozrůst.
Radimk Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Tak jsem dneska koupil 3 šanty, jsem zvědavej jako dlouho vydrží, než je vymazlí z povrchu zemského. Asi dám jednu pod nějaké pletivo, aby se stihla rozrůst.Jsa poučen že kočka se bez šanty neobejde sem misečku zakoupil a nechal vyrůst. Kočka si jí ani nevšimla a ani po fyzické instruktáži k ní cestu nenašla.Proto se ptám- máme doma exota, nebo to některé kočky ignorují?Je fakt, že náš mazel dost lítá po venku.
Tomas_2002 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Jo, je běžný, že na některý kočky to nefunguje. Zkus ještě kozlík lékařský :-)
Klotzman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Taky jsem slyšel, že některé kočky to netankuje. Ten náš z ní byl úplně na větvi, v podstatě na ní bydlel, dokud ji úplně nezlikvidoval.
Murphy97 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Tak jsme ho prave pochovali...Jeste mu nebylo ani pet. Zachranili jsme ho jako kotatko v Bulharsku, vypiplali, projel s nami pul Evropy.Zkrotil si i nasi "ovcandu" jaky byl plny sily.Dnes diagnoza embolie, vsechno vcetne veteriny bylo do 30 minut pryc :-)Je mi to lito. Tak na nej! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Krasnej kocicak, tak honem nového, aby pomohl se smutkem a třeba dojde k reinkarnaci, nám se to povedlo:-) Manželka měla v podstatě stejnou, před 2 lety odešla na věcnost a od loňska máme tuhle, nejen ze je ji hodně podobná, ale ma i stejne chování, včetně toho ze na stromě okusuje větvičky plive je dolu na me Jinam tomuhle říkáme pohled debílek:-) A takhle chlasta z hrnku Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 6. května 2015 uživatelem Moty
Murphy97 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Kdepak Moty, kocku uz nechcem - mame dva psy a tem se take musime hodne venovat. Ale rozumim a diky
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Tak jsme ho prave pochovali...Jeste mu nebylo ani pet. Zachranili jsme ho jako kotatko v Bulharsku, vypiplali, projel s nami pul Evropy.Zkrotil si i nasi "ovcandu" jaky byl plny sily.Dnes diagnoza embolie, vsechno vcetne veteriny bylo do 30 minut pryc :-)Je mi to lito. Tak na nej! To je moc velká škoda. Byl to super kocour. Bulhar jak má být. Máme s ním opravdu pěkné, teď už vzpomínkové video jak se škádlí se Shirou... Btw.: Už ti Evča říkala, že máme 4 koťátka k mání ?
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Krasnej kocicak, tak honem nového, aby pomohl se smutkem a třeba dojde k reinkarnaci, nám se to povedlo:-)Manželka měla v podstatě stejnou, před 2 lety odešla na věcnost a od loňska máme tuhle, nejen ze je ji hodně podobná, ale ma i stejne chování, včetně toho ze na stromě okusuje větvičky plive je dolu na me To má hezkej zvyk Kamarád zas má kocoura, který mu vždycky přinese na hrudník mokrou houbičku z dřezu když po obědě usne Tak se pak vždycky probudí s celou mokrou košilí Kocour už to takhle dělá roky se železnou pravidelností.
Murphy97 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 To je moc velká škoda. Byl to super kocour. Bulhar jak má být. Máme s ním opravdu pěkné, teď už vzpomínkové video jak se škádlí se Shirou... Btw.: Už ti Evča říkala, že máme 4 koťátka k mání ? Jasne, ze to vim. Par postu nahore jsem to cetl....Ale fakt ne, diky. Budu tady sledovat vlakno, sem tam zavzpominam, ale kocku uz ne....
OndraPod Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Nas novy milacek Anastasia Red Nelly zvana "Samie"Je to strasnej mazel a neuveritelna hracicka k neutahani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se