Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...
Odesláno

Já jenom....kdyby někdo chtěl nejroztomilejší, nejhodnější a nejmilejší kočku na světě...... :D  Tak máme na prodej 4 koťátka. Dva kluky, dvě holky :-)

www.catsious.cz ( omlouvám se, stránky teď nebyly chvíli aktualizované )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem dneska koupil 3 šanty, jsem zvědavej jako dlouho vydrží, než je vymazlí z povrchu zemského. Asi dám jednu pod nějaké pletivo, aby se stihla rozrůst.

Jsa poučen že kočka se bez šanty neobejde sem misečku zakoupil a nechal vyrůst. Kočka si jí ani nevšimla a ani po fyzické instruktáži k ní cestu nenašla.

Proto se ptám- máme doma exota, nebo to některé kočky ignorují?

Je fakt, že náš mazel dost lítá po venku.

Odesláno

Tak jsme ho prave pochovali...

Jeste mu nebylo ani pet. Zachranili jsme ho jako kotatko v Bulharsku, vypiplali, projel s nami pul Evropy.

Zkrotil si i nasi "ovcandu" jaky byl plny sily.

Dnes diagnoza embolie, vsechno vcetne veteriny bylo do 30 minut pryc :-)

Je mi to lito. Tak na nej!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Krasnej kocicak, tak honem nového, aby pomohl se smutkem a třeba dojde k reinkarnaci, nám se to povedlo:-)

Manželka měla v podstatě stejnou, před 2 lety odešla na věcnost a od loňska máme tuhle, nejen ze je ji hodně podobná, ale ma i stejne chování, včetně toho ze na stromě okusuje větvičky plive je dolu na me

9bfe844cb76485e4dfd34b102c1e24ab.jpg

Jinam tomuhle říkáme pohled debílek:-)

5c316b1c1ebf49c925634b37cca12f3e.jpg

A takhle chlasta z hrnku

76dd7277e5418f7eff3606cb9e0e044c.jpg

Bite my shiny metal *** with Tapa

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Tak jsme ho prave pochovali...

Jeste mu nebylo ani pet. Zachranili jsme ho jako kotatko v Bulharsku, vypiplali, projel s nami pul Evropy.

Zkrotil si i nasi "ovcandu" jaky byl plny sily.

Dnes diagnoza embolie, vsechno vcetne veteriny bylo do 30 minut pryc :-)

Je mi to lito. Tak na nej!

To je moc velká škoda. Byl to super kocour. Bulhar jak má být. Máme s ním opravdu pěkné, teď už vzpomínkové video jak se škádlí se Shirou...

Btw.: Už ti Evča říkala, že máme 4 koťátka k mání ?  :angel:

Odesláno

Krasnej kocicak, tak honem nového, aby pomohl se smutkem a třeba dojde k reinkarnaci, nám se to povedlo:-)

Manželka měla v podstatě stejnou, před 2 lety odešla na věcnost a od loňska máme tuhle, nejen ze je ji hodně podobná, ale ma i stejne chování, včetně toho ze na stromě okusuje větvičky plive je dolu na me

To má hezkej zvyk :D Kamarád zas má kocoura, který mu vždycky přinese na hrudník mokrou houbičku z dřezu když po obědě usne :D Tak se pak vždycky probudí s celou mokrou košilí :D Kocour už to takhle dělá roky se železnou pravidelností. 

Odesláno

To je moc velká škoda. Byl to super kocour. Bulhar jak má být. Máme s ním opravdu pěkné, teď už vzpomínkové video jak se škádlí se Shirou...

Btw.: Už ti Evča říkala, že máme 4 koťátka k mání ?  :angel:

Jasne, ze to vim. Par postu nahore jsem to cetl....

Ale fakt ne, diky. Budu tady sledovat vlakno, sem tam zavzpominam, ale kocku uz ne....

Odesláno

Nas novy milacek Anastasia Red Nelly zvana "Samie"

Je to strasnej mazel a neuveritelna hracicka k neutahani :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...