Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

to bylo na mne,Petře...quartziku,asi jsi chtěl světu něco sdělit,ale v hobby chovatelském vlákně nemá takový flame co dělat.A pro relevantní informaci se snad chodí jinam.Ti gratuluju,že tě šelmy baví,ale to by ti snad mohlo stačit je štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to bylo na mne,Petře...quartziku,asi jsi chtěl světu něco sdělit,ale v hobby chovatelském vlákně nemá takový flame co dělat.A pro relevantní informaci se snad chodí jinam.Ti gratuluju,že tě šelmy baví,ale to by ti snad mohlo stačit je štěstí.

Já vím, že to bylo na tebe, ale na druhou stranu sem dávají lidi fotky svých mazlíků nebo příběhy s nima, takže jestli má quartzik ty velké miciny jako mazlíky, dobrý. Ale sem asi ty trofeje opravdu nepatří, ale třeba se mýlím. Na druhou stranu mě to nepobuřuje. Jestli má potřebu vyjádřit svůj názor ve vlákně o domácích micinách, jeho boj.

Jo a ještě maličkost. Nezáleží na plemeni nebo původu ;)

Odkaz ke komentáři

to mistr quartzu - ze školy, dejme tomu třeba z VŠ jseem vyšel před 23 lety

- psy mám nade vše rád

- kočky mě s.e.r.o.u.

Ahoj Snowe, jsem moc rád že jsi zase mezi námi. My kočkaři moc nechápeme, proč někoho, kdo má rád smradlavý patolízaly, s.e.r.o.u. kočky :) Obecně by mě zajímalo, kde se bere nesnášenlivost vůči kočkám a protože tebe mám za inteligentního chlapa, moh bys mi do toho vnést trochu světla.

Z mojeho pohledu je to tak, že mam rád zvířata, takže mam rád i smradlavý psy, mam s nima i svatou trpělivost v jejich devotním nošení aportu, dovedu psa brát jako kámoše. Mam rád i koně, přestože je to debilní hora svalů a instinktivního strachu, mam rád krávy, protože mají krásný voči a vlastně v tej chamradi co tu tak po tej zemi pobíhá mam rád všechno a něco z toho i jim :) A proto je mi dost nepochopitelný, když někdo má rád jeden druh zvířat a nesnáší druh jinej.

A neberu klasický klišé typu "kočka je sv..ě, náladová, paličatá, bez vztahu k pánovi". Kočka je ve svý podstatě věrnější než pes, protože se jí po tobě taky může stýskat, taky vyhledává tvou pozornost a těší s z pánovy přítomnosti a přitom to od přírody není týmovej hráč. Jo a zajímavý je, že většinou nemají rádi kočky chlapi každym coulem a podivnou shodou okolností na nich nesnáší vlastnosti, který má každá ženská...

Mupy mup!

Odkaz ke komentáři

Výborně dagou, jsem rád, že jsou lidi, kteří mají rádi všechno živé bez vyjímky ;) . Mohlo by nás být víc..

Rozhodně. Samozřejmě neznamená, že když to mam rád, že ses tim nutně musim muckat. Takovej škorpion nebo jiná havěť je mi na hlazení moc nohatá a přeci jenom někde v pozadí mozkové aktivity číhá pradávná obava. Ovšem nepramení nikdy v nenávist. Naučili mě to tak dědek a otec a myslím, že se to mnohdy hodí.
Odkaz ke komentáři

Já mám doma psa i kočky,takže si užívám ode všeho trošku. Mimochodem,jedna z koček se naučila "somrovat" stejně,jako pes :lol2:

post-1110-071685900 1307949649.jpg

EDIT - ono jí,chudince,asi nic jiného nezbejvalo. Máme je doma 1/2 roku a tahle černobílá vyluzuje jen dva zvuky - předení(nebo "motůrkování",jak to pojmenoval synek),nebo zasyčení,když se jí něco nelíbí. Pídil jsem se v tom útulku,odkud ji máme ( SOS Hodonín ),proč tomu tak je?! Byla prý velmi nemocná,prodělala několik zánětů a tak,zřejmě,přišla o hlas.

Odkaz ke komentáři

Já mám doma psa i kočky,takže si užívám ode všeho trošku. Mimochodem,jedna z koček se naučila "somrovat" stejně,jako pes :lol2:

:D jojo, tohle mě na domácim Filípkovi taky bavilo. Naše vévodkyně nežere nic jinýho než svoje granule. Zrovna nedávno jsem přepočítal množství a cenu granulí na hmotnost strávníka a vyšlo mi, že jeden člen naší domácnosti prožere ekvivalent 12000 korun. Nechceš naší kočku naučit somrovat nějaký normální jídlo? :)
Odkaz ke komentáři

Nechceš naší kočku naučit somrovat nějaký normální jídlo? :)

Naše hraběnky žerou jak granule,tak kapsičky Dein Bestes . Už mají i jasno v tom,co jo a co ne,mrchy :lol2: Jinak somrujou,co jím já,zbytek rodiny nechávaj napokoji. Takže by to třeba šlo......já jsem na zvířata,co se týče bašty,měkkej. Vždycky mi něco "upadne".

Ale zase jsem třeba jedinej,koho naše fena poslechne na slovo,páč jsem důslednej. U koček nemá smysl nějak je vychovávat......to jsou prostě osobnosti a každej ej jim u zadnice a udělaj si to po svém :)

Odkaz ke komentáři

Naše hraběnky žerou jak granule,tak kapsičky Dein Bestes . Už mají i jasno v tom,co jo a co ne,mrchy :lol2: Jinak somrujou,co jím já,zbytek rodiny nechávaj napokoji. Takže by to třeba šlo......já jsem na zvířata,co se týče bašty,měkkej. Vždycky mi něco "upadne".

Ale zase jsem třeba jedinej,koho naše fena poslechne na slovo,páč jsem důslednej. U koček nemá smysl nějak je vychovávat......to jsou prostě osobnosti a každej ej jim u zadnice a udělaj si to po svém :)

Vévodkyně Agnes Conoleezza Siahelia Liška of Dunans Castle zdraví a slibuje, že dá vědět, jak jí chutnalo Dein Bestes. :)

post-2799-036215100 1307951797.jpg

P.S.: Je to mrcha mlsná...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

OK....kapsičky dělají dvoje(příchutě různé),s omáčkou a se želém. My kupuje ty želé,dle našich koček jsou lepší. A i kamarádi,co maj kočky,když něco dovezu,to říkaj. Ale vyzkoušej oboje,jsou to mlsný mrchy :lol:

Granule maj nejraději "křupavé rybičky s lososem",to mi ,obě,žerou už z ruky.....opět Dein bestes. Nad Whiskas,Friskies a podobnýma, mi ohrnujou čumák. 1/4 roku jsme zkoušeli,co jim tak dávat a teď už nic jiného nekupujeme.

Odkaz ke komentáři

OK....kapsičky dělají dvoje(příchutě různé),s omáčkou a se želém. My kupuje ty želé,dle našich koček jsou lepší. A i kamarádi,co maj kočky,když něco dovezu,to říkaj. Ale vyzkoušej oboje,jsou to mlsný mrchy :lol:

Granule maj nejraději "křupavé rybičky s lososem",to mi ,obě,žerou už z ruky.....opět Dein bestes. Nad Whiskas,Friskies a podobnýma, mi ohrnujou čumák. 1/4 roku jsme zkoušeli,co jim tak dávat a teď už nic jiného nekupujeme.

Určitě vyzkoušíme, Agnes zatím odmítá cokoliv, co není Royal. Jednou z nouze žrala Eukanubu, ale u toho se tvářila jako tejraný dítě. :)
Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2:

Tak úplně přesně vidím ten xicht !!!! :lol2:

A jak si,mrchy,pamatujou čas,kdy žerou....obyčejně vstávám o půl páté....obě vysáčkované u dveří a jen vylezu,už se třou,jedna kníká,druhá panáčkuje a :" dej nám žrát,dělej " ......:lol2: A v podvečer to samé (granule maj v misce přes celý den,ale kapsičky dostávaj 2x denně). Vždy vylížou nejdříve to želé,maso si nechávaj na potom.....fakt jsou to potvory mlsný. Ale už si to bez nich doma ndokážu představit.

Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2:

Tak úplně přesně vidím ten xicht !!!! :lol2:

A jak si,mrchy,pamatujou čas,kdy žerou....obyčejně vstávám o půl páté....obě vysáčkované u dveří a jen vylezu,už se třou,jedna kníká,druhá panáčkuje a :" dej nám žrát,dělej " ......:lol2: A v podvečer to samé (granule maj v misce přes celý den,ale kapsičky dostávaj 2x denně). Vždy vylížou nejdříve to želé,maso si nechávaj na potom.....fakt jsou to potvory mlsný. Ale už si to bez nich doma ndokážu představit.

A to si pamatuju, jak jsi se toho zpočátku obával :)

Jsou mlsný, jsou svoje, ale mají člověka rády a je s nima hrozná legrace.

Naše žere nepravidelně, takže se jí musí udržovat plná miska. Ale pravidelnost taky miluje, normálně chodím spát pravidelně v půl jedenáctý a když se tak nestane, v ten momentjí mam na klíně a oizuje mi hlavu, abych už šel chrnět. Je zvyklá spát mi nohách a hřát se, mrcha jedna.

Odkaz ke komentáři

Obával,to je fakt. Špatná zkušenost s babiččiným kocourem. Ale on nembyl kastrovanej a ke všemu nežral nic jinýho,než rozmlácené syrové kuřecí krky. Agresivní hajzl.

Tyhle čičiny jsou ouplně jiné. A hlavně,já mám zvířata rád,i kdybch jakékoliv nesnášel,stejně tomu dám minimálně nažrat a napít. A ony to cejtěj...... a zneužívaj toho :)

Největší sranda je,když večer sledujou netopejry,kteří nám bydlej v baráku ve střeše......tak rády by ty divný myši s křídlama lovily.....:lol2: Zkusím vyfotit xichtíky ;)

Odkaz ke komentáři

Jo chlapi, je to přesný.

Mlsný mrchy to jsou.

Ty moje žerou Hill´s senzitive skins. Bettyna má alergii na konzervanty a tak si nějak zvykly na tohle. Ještě Eukanuba nebo Iams, ale to je klasika. Ještě jim chutná Animonda Cousine. Takový malý konzervičky s masem. To se můžou užrat. Jo a ještě je občas "trápím" a koupím šantu...to je pak mazec, válí se v ní , předou a slintají.

Ovšem dámy nikdy nesomrují, to by se ponížily. A když jim něco "sm.dí" tak chodí a oklepávají si packy, jako kdyby šláply do ho.na :)

Ta tonkinka má super ksichtík :).

Odkaz ke komentáři

Šantu doma pěstujem a ty dvě potvory nic,nereagují na to. Tak ji dáváme okolo kamarádům/kám,kteří též mají kočky a ty reagují tak,jak píšeš....válejí se v tom,slintaj,předou(voči potažený blankou,packa vytrčená vpřed ... )...fetujou :lol: Drógo,drógo. Ale ty naše ani ň.

Ale vytáhnu jatýrka,syrová....a ejhle,reakce jak na šantu(to se ví,že mi upadne :blush02: ).

EDIT - když už jsme u těch xichtíků,kdo by odolal???

post-1110-060845800 1307961003.jpg

post-1110-028161000 1307961014.jpg

Odkaz ke komentáři

Měl jsem doma psa, mám pět koček, starám se o dalších pět adoptovaných koček ve stájích u koní... Po 10ti letech života s kočkama, koni i psi mohu ze své zkušenosti říct to, že kočky jsou upřímnější. Pes nikdy nezarmoutí, kočka je vždy svoje, ale to neznamená, že je horší než pes. Je jiná. Se ženou odešly oba koně a pes, z toho tedy vyplývá, že kočky jsou z tohoto výčtu jediné věrné... :) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...