Dali Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Tady je možné si to odbimbat nanečisto. Bacha, než to projedete tak vám z toho bude bimbat v kebuli. http://robertmaron.com/pages.php?pageid=10 1
jankoxxx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Tady je možné si to odbimbat nanečisto. Bacha, než to projedete tak vám z toho bude bimbat v kebuli. http://robertmaron.com/pages.php?pageid=10 no, uz mi bimba... hodinky s repeticiou su moj sen.
Jakubisko Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Pro mně nejvyšší hodinářská komplikace. Turbo už má dnes každý.
bandicoot Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Díky za odkaz. Miluju čistý zvuk JLC, maj to vymakaný.
StanoBare Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Nedavno som pozeral na web znamych Milus, kde maju takisto repeticiu v rade TIRION. Mozte si kedykolvek stisknut a odbimba vam to - Milus - Tirion TriRetrograde A este k ich webu - stale sa mi paci, ako sa nastavuju vsetky tie ich retrogradne rucicky do aktualneho casu.
Jay Doll Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Super. Až se tady bude příště dělat sbírka pro slepce tak jim musíme vybrat něco takového!
railmaster Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr...
Jay Doll Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr... Kdyby jsi si byl koupil třeba IWC Grande Complication, nebo jiné repeťáky od IWC, tak by tohle nehrozilo. Mají prý all-or-nothing funkci, takže buď odbijou všechno a správně a nebo v případě poruchy, než by odbily špatně, raději neodbijí nic.
mechano Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr... No a jméno "mistra"?
filo-boxer Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Bacha, než to projedete tak vám z toho bude bimbat v kebuli. Pusťte si to všechno najednou, to je teprve rachot
Dali Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Pusťte si to všechno najednou, to je teprve rachot To jsem pako taky hned musím zkusit každou kravinu.
Dali Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr... Svěř je mechanovi jedny už mi repasoval a nikomu jinému bych je nesvěřil. Koukni sem přestavba kapesních s min. repeticí. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15424-j-w-benson-london-minutova-repetice/page__p__212042__hl__benson__fromsearch__1&do=findComment&comment=212042
sureshot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 prislo mi to zaujmave zdroj: http://robertmaron.com/pages.php?pageid=10&sold
Adam99 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Nejen tobě to přišlo zajímavé, viz. tady.
StanoBare Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Pred par dnami som to pocuval - mrkni na post od Daliho ale inak je to fajn! edit: tak Adam bol uz to spomenul. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem StanoBare
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se