Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. :wallbash: Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr...

Odesláno

Repetície radšej nie. Dal som do servisu vreckové so štvrťkovou repetíciou. :wallbash: Všetko fungovalo, ale trochu meškali a repetícia sa omeškávala o cca 4 min. Tento týždeň som bol po ne a zneli inak. Doma som zistil, že repetície sa v niektorých časových úsekoch odlišujú od skutočného času. Od 12.00 až do 5.00 si bijú ako sa im zachce. Mal som to hodiť do vlákna, čo ma dnes nasr...

Kdyby jsi si byl koupil třeba IWC Grande Complication, nebo jiné repeťáky od IWC, tak by tohle nehrozilo. Mají prý all-or-nothing funkci, takže buď odbijou všechno a správně a nebo v případě poruchy, než by odbily špatně, raději neodbijí nic.
Odesláno

No a jméno "mistra"?
Odesláno

Svěř je mechanovi jedny už mi repasoval a nikomu jinému bych je nesvěřil.

Koukni sem přestavba kapesních s min. repeticí. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15424-j-w-benson-london-minutova-repetice/page__p__212042__hl__benson__fromsearch__1&do=findComment&comment=212042

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...