Juraj11 Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 ty Landmonstra jsem jednu dobu chtěl,ale už se mi moc nelíbí-jsou takové divoké,jakoby od každého trochu.Momentálně uvažuji nad Monstrama a nebo nad SRP043.oboje už jsem měl-Monstra 2x a SRP jednou.Monstra-je to klasika která mi chybí-SRP už jsou takové více elegantní,ale zase strohé a lumi teda nic moc,teda aspoň na kuse co jsem měl.To i mé rusy svítí o hodně lépe a teď babo raď....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Co jsem měl SRPy, tak ty svítily bohovsky, výdrž taky ušla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Tyhle taky nevypadaj špatně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 ty Landmonstra jsem jednu dobu chtěl,ale už se mi moc nelíbí-jsou takové divoké,jakoby od každého trochu. l Tohle co jsi vybral naposledy je teprve divočina,ty Landmostra jsou proti tomu slabej odvar.Docela nechápu co vlastně hledáš?Nic proti, každému se líbí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 l Tohle co jsi vybral naposledy je teprve divočina,ty Landmostra jsou proti tomu slabej odvar.Docela nechápu co vlastně hledáš?Nic proti, každému se líbí něco jiného. Ty Atlasy se mi líbí už dlouho a dnes jsem našel ty na té první fotce.Landmonstra jsem chtěl kdysi kupovat,aji jsem zde založil na ně téma-ale moc se mi na nich nelíbí ta luneta.to je jak kdyby jsi vzal klasický monstra a hodil na ně lunetu z nějaké 5tkové řady(působí na mě nějak lacině) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 To je jenom o tom co se komu líbí.Měl jsem Monstra(dobrý hodinky)Landmonstra(ještě lepší),ale ty Atlasy bych nechtěl.Je to na mě moc velká divočina.To raději bych prubnul ty SRPY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Landmonstery...píšem to tu a mám ich na ruke...neurobíš chybu...ja som nimi ešte stále nadšený a to ich mám na ruke každý deň...iba sa Ti tu budú trocha horšie zháňať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Ještě se mi líbí tyto kinetic-máte někdo s tímto "pohonem" nějaké zkušenosti?Pro mě je to velice rozporuplné-chtěl bych automaty a pokud jsem to dobře pochopil,tak toto jsou něco jako automaty jen si energii uchovavaj v nějakým kondiku či co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Ještě se mi líbí tyto kinetic-máte někdo s tímto "pohonem" nějaké zkušenosti?Pro mě je to velice rozporuplné-chtěl bych automaty a pokud jsem to dobře pochopil,tak toto jsou něco jako automaty jen si energii uchovavaj v nějakým kondiku či co? Jsou to quartzky a kondík nabíjejí pohybem jak automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Ještě se mi líbí tyto kinetic-máte někdo s tímto "pohonem" nějaké zkušenosti?Pro mě je to velice rozporuplné-chtěl bych automaty a pokud jsem to dobře pochopil,tak toto jsou něco jako automaty jen si energii uchovavaj v nějakým kondiku či co? mě před časem zaujaly tyhle kineticy: SKA421 http://forums.watchuseek.com/f21/my-1st-unboxing-414935.html nejsou to sice potápky, ale o to víc jsou brutální Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Řek bych,že v černé vypadají líp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Jak jsi psal Landmonstra na tebe působí lacině,ale co tady teď prezentuješ to mě příjde o dost lacinější.Možná věkový rozdíl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Mně ty kinetiky moc nevoní. Není to ani ryba, ani rak. Já osobně: buď automaty nebo kvartzky, nic mezi tím. Apropos, ty landomonstery jsem si v pátek pořídil (z, asi, páté ruky, už poškrábané, ale potřeboval jsem něco na schůze našeho fotbálkového klubu) a jak se mně nelíbily na obrázku, tak ve skutečnosti jsou mnohem hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Ještě se mi líbí tyto kinetic-máte někdo s tímto "pohonem" nějaké zkušenosti?Pro mě je to velice rozporuplné-chtěl bych automaty a pokud jsem to dobře pochopil,tak toto jsou něco jako automaty jen si energii uchovavaj v nějakým kondiku či co? Co se týče těchto kinetiků, nejsem si jist, ale mám pocit, že jsou menší než monstry (kolem 40mm), takže pro tebe asik malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Jak jsi psal Landmonstra na tebe působí lacině,ale co tady teď prezentuješ to mě příjde o dost lacinější.Možná věkový rozdíl? Nn jen jsi mě nepochopil-neřekl jsem,že se mi nějak extra líbí,jen že v té černé vypadají líp.Jinak ty kinetic jsem vypustil.jak tu psal miccalek-ani ryba,ani rak.Ty landmonstra se mi možná podaří uvidět na živo,jeden člen co je vlastní se mi nabídl s prezentačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Nn jen jsi mě nepochopil-neřekl jsem,že se mi nějak extra líbí,jen že v té černé vypadají líp.Jinak ty kinetic jsem vypustil.jak tu psal miccalek-ani ryba,ani rak.Ty landmonstra se mi možná podaří uvidět na živo,jeden člen co je vlastní se mi nabídl s prezentačkou Vypadají opravdu dobře,sám asi uvidíš.Ty černé nevím no,myslím že je tu snad ani nikdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Vypadají opravdu dobře,sám asi uvidíš.Ty černé nevím no,myslím že je tu snad ani nikdo nemá. Teď nevím jestli jsme se pochopili,ale ty černé byla reakce na lubův příspěvek,ne na landmonstra.....ty jsou úplně někde jinde.Co mi na nich trochu vadí je úzký tah(landmonstra).No zatím vítězí klasika-černá monstra.Ještě jsem se díval na Deep Blue SEADIVER 1K,ale o trochu více se mi líbí DAYNIGHT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Za mě černá Monstra. Konkrétní postřeh - jen jeden za všechny možné - jak tu kdosi kdysi napsal, "svítí v japonském velkostylu". A to sedí. Jinak je to otázka jen vkusu a mě se líbí Monstra, i když je má TADY (to zdůrazňuju, na ulici jsem je ještě neviděl), kdekdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) lidi, já jsem sem ty obludy s dabl-lunetou dal tak trochu ze srandy, snad si rozumíme. samozřejmě ty landmonstra jsou někde jinde. v podstatě taky pořád čumím po dalších (seiko) potápkách, ale černý monstra nosím nejraději a tak nevím, jakými dalšími bych si udělal radost. Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Mně ty kinetiky moc nevoní. Není to ani ryba, ani rak. Já osobně: buď automaty nebo kvartzky, nic mezi tím. Apropos, ty landomonstery jsem si v pátek pořídil (z, asi, páté ruky, už poškrábané, ale potřeboval jsem něco na schůze našeho fotbálkového klubu) a jak se mně nelíbily na obrázku, tak ve skutečnosti jsou mnohem hezčí. dobra volba. po mne je zase loudily dva lidi, kdyz jsem byl v cesku. to uz budou tak paty a sesty landmonstery, co nekomu koupim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se