sgonza Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Šéf má Poljot-International Bajkal s ručním natahováním.V hierarchii je celkem vysoko. Ale jinak jen málokdo má něco jiného než quartzky. To už se spíš sem-tam najde nějaký chrononadšenec z lidu s pilotkama Steinhart.
lib Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Navíc ani hiearchie ve smyslu, cim vyssi sef, tim lepsi hodinky moc nefunguje. Muj sef ma Omegy a já................. jsem bez prémií.
Hugo14 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Výše zmiňovaný Lašák (kterého mám problém označit za úspěšného managera - snad jen v tom, že úspěšně (a legálně) zabezpečil svoji rodinu) nosí, nebo alespoň nosil, navitimery. A nechal se s nimi vyfotit v obleku i na výroční zprávu tak, aby byly velmi dobře vidět. Na férovku - vypadalo to hrozně, ještě si mohl vzít kecky na nohy. Sedlo by to...
KFL Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nás je to dobrej mix. Generál nosí nějaký tenký Skageny. Vedení je trochu smíchaný - 2x Breitling, 1x Bondovky, Milgauss, Casia, Suunto anebo nic .
Fiona Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Generální ř. Omega Aqua Terra Quartz s bílým cifrem, finanční ř. bondovky, obchodní ř. nic, a jeden z kolegů echt Breitlingen Navitimer made in čajna EDIT: a jak píše Bandi, se svým zájmem o hodinky jsem exot, nikoho to nebere, věc spotřeby, nic víc, nic míň... Tak to je vtipný, u nás má majitel a GŘ v jedné osobě také aqua terra bílý ciferník chronometer a finanční ředitel také bondovky - že by archetyp? Nebo jsme ve stejné firmě? I když já jsem z Prahy a firma také
Traveller Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nás jsou to obyčejné digitálky nebo hodinky, co rozdávala firma před lety za pracovní nasazení . Prostě to nikdo neřeší. Nebýt vlny Blackbery, kterou k nám dotáhli naši američtí vlastníci, tak mají většinou ještě Nokie 6310
igorio Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Obch.R - ZENO, Tech.R - Longines, Gen.R - neco maleho a zluteho na kuze
Donuts Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Nejtypictejsi hodinky managera jsou stejne jako vetsiny populace, tedy zadne. 1 1
quequeek Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Můj šéf má hodinky na mobilu a to je jeho plat hodně přes 100k. Pro spustu lidí jsou hodinky okrajovou záležitostí, kterou moc neřeší. Ale uměl bych si na nějakém managerovi představit něco usedlého, konzervativního např. Nomos Glashütte.
organic Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Můj šéf má hodinky na mobilu a to je jeho plat hodně přes 100k. Pro spustu lidí jsou hodinky okrajovou záležitostí, kterou moc neřeší. Ale uměl bych si na nějakém managerovi představit něco usedlého, konzervativního např. Nomos Glashütte. To nosim ja...A myslim, ze neco takoveho ke kravate muze byt. Myslim,ze archetyp top managerskych hodinek je Patek Phillipe Calatrava ve zlate ci platine nebo treba Vacheron Constantin jsem taky videl na nejakych prackach... Proste oblekofka na kuzi
quequeek Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 To nosim ja...A myslim, ze neco takoveho ke kravate muze byt. Myslim,ze archetyp top managerskych hodinek je Patek Phillipe Calatrava ve zlate ci platine nebo treba Vacheron Constantin jsem taky videl na nejakych prackach... Proste oblekofka na kuzi No jo máš je vyblejsklé v prodejním vlákně, v černý jsem je snad ani neviděl, ale jsou super! Calatravy v platině má myslím Bakala..., no kdybych já byl top menežr, na pracce nosím A. Lange
utrejch Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 (upraveno) To nosim ja...A myslim, ze neco takoveho ke kravate muze byt. Myslim,ze archetyp top managerskych hodinek je Patek Phillipe Calatrava ve zlate ci platine nebo treba Vacheron Constantin jsem taky videl na nejakych prackach... Proste oblekofka na kuzi I top manager by mel bejt progresivni, dynamicky takze nejake AP nebo JLC a ne pateky pro nake stare, zterile dedky ... ;-) Upraveno 26. října 2010 uživatelem utrejch
gougy Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 No jo máš je vyblejsklé v prodejním vlákně, v černý jsem je snad ani neviděl, ale jsou super! Calatravy v platině má myslím Bakala..., no kdybych já byl top menežr, na pracce nosím A. Lange Asi jsem "menedžr" ve špatné firmě Prej Caltravy v Pt, nebo Lange.... Jsem jen obyčejný prostý OŘ, GŘ nosí LV, viceprezidentka Chanel a Movado a třeba takový týpek z vedení IT má cca 20 limitek od Breitlí a IWC plus k tomu 6-8 Rolád, nějaké Cartiery a další...
organic Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Asi jsem "menedžr" ve špatné firmě Prej Caltravy v Pt, nebo Lange.... Jsem jen obyčejný prostý OŘ, GŘ nosí LV, viceprezidentka Chanel a Movado a třeba takový týpek z vedení IT má cca 20 limitek od Breitlí a IWC plus k tomu 6-8 Rolád, nějaké Cartiery a další... Nojonojo...já psal, že archetyp je Patek Calatrava Já si pod top manažerem představuju prošedivělého kravaťáka v obleku s KLASICKÝMI hodinkami na koženém řemínku. Ale top manažer může být taky 30-letý kluk sportovec, co nenosí kravatu, ve volném čase třeba potápěč s oranžováma PO... Co kus to originál...asi se nedá bagatelizovat. Ale potápky k obleku se mi nelíbí, stejně jako když pan zahraniční marketingový ředitel (TOP manažer!) v naší firmě nosí k obleku černé Nike s takovýma těma pružinama jako měl Fík.. našel jsem jen černo-růžovou dámskou verzi, ale je to hnus...
Gorr GrimWolf Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nás měl šéf v práci Hubloty. Ale to nebyl top manžer. Byl to Ital, takže ten vztah k hodinkám měl asi lepší než má většina Čechů. A přiznám se, že sem na ně pořád koukal. Jen je nosil na pravé. Ale s tím problém nemám.
speedmaster Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nas ma reditel Big Piloty, Top Guny a Aqutimery. A do vseho jsem ho navrtal ja
organic Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nas ma reditel Big Piloty, Top Guny a Aqutimery. A do vseho jsem ho navrtal ja Tak to ma byt I kdyz Aquatimery k obleku me osobne moc nesedely.
Martz Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nás ředitel nemá nic, OŘ má tuším dvoje pilotky Junkers v kvarcu a ostatní šéfové oddělení nic. Spolumajitelka má nějaké malé dámské Omegy. Jinak nikde nic, ticho po pěšině.. když už něco, tak je to v obchodním oddělení, jako doplněk. U zákazníků občas vidím pěkné věci. Např. u jednoho má šéf IWC Portuguese Chrono.
organic Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 U nás ředitel nemá nic, OŘ má tuším dvoje pilotky Junkers v kvarcu a ostatní šéfové oddělení nic. Spolumajitelka má nějaké malé dámské Omegy. Jinak nikde nic, ticho po pěšině.. když už něco, tak je to v obchodním oddělení, jako doplněk. U zákazníků občas vidím pěkné věci. Např. u jednoho má šéf IWC Portuguese Chrono. Muj kolega - Timex dual (polodigi/poloquartz), kolegyne DKNY, primy nadrizeny Casio, jeho nadrizeny (top manazer, clen boardu) Fortis Marinemaster na tahu (prekvapil jsem mu je pochvalil a rikal, ze mu je koupila manzelka, pry se nemohla divat, jak nosi "ty reklamni hodinky"). No a jinak obcas klienti Orisy, Vacherony, Rolexy a tak podobne... Zatim jsem za pet let videl jediny tourbillion u jednoho anglicana a jedny daytony na italovi. to je tak top..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se