Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:D

no to bude asi tym, ze su toPP aquanaut a nie PP nautilus..

a ak myslis, tie na tej hromadnej fotke, tak na tych nevidim absolutne nic, co by mohlo byt v neporiadku..

Takže, ešte raz, prikladám výrez z fotky, ktorú pridal sureshot. Ak to nie je fake, tak zožeriem kefu.

Odesláno

Takže, ešte raz, prikladám výrez z fotky, ktorú pridal sureshot. Ak to nie je fake, tak zožeriem kefu.

...minimalne v tom naramku su zrejme gumicky.. no fuj, este aj chlpozrut.

kazdopadne to PP nautilusz prvej fotky vyhrava na celej ciare, mal som na ruke oboje a oproti nautilom mi AP prisli ako nepohodlne hranate "čosi". /u AP mam uplne inych favoritov/

Odesláno (upraveno)

Jestli je fejk, nevím, každopádně takhle ( s trojkou) myslím vypadal první model aquanauta snad z roku 1997. Nevím, možná má být vteřinovka kovová ? Kamile, jak víš, že aquanaut je starší, než nautilus ?

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Toto je stary model. Novy model ma uplne skvely tah. Myslim ze kvalitnejsie spraveny ako Nautilus.

...ale umi, tento typ tahu je zrejme taky rozkonfigurovany uz od dizajnera.

Odesláno (upraveno)

Toto je stary model. Novy model ma uplne skvely tah. Myslim ze kvalitnejsie spraveny ako Nautilus.

ano ano, je to starsi model. zlepsenie neviem posudit, aktualny aquanaut som drzal v ruke len na gume. ale na obrazku teda vyzera novsi tah velmi dobre.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Souhlasím s tím tahem na aquanaut - je hrozný, ten nový taky, jen o málo lepší, zlatá guma, fakt. Tah na nautilus je o hodně lepší, v pohodě, řekl bych, ale ani zdaleka nedosahuje krásy tahu na AP RO, které jsou asi nejlepší symbiozou tahu a hodinek, co znám. To pro ně taky v tomhle srovnání nezanedbatelně hovoří. Jelikož však kovové tahy nesnáším, nemá tento argument pro mě osobně velkou váhu :D

zajímalo by mě však subtilnější srovnávání:

1. AP RO jumbo X AP RO novější verze s vteřinovkou a menším kalibrem

2. PP aquanaut starší model s trojkou X PP aquanaut novější model bez trojky ( pořád verze 38mm !!)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamile, jak víš, že aquanaut je starší, než nautilus ?

Domníval jsem se, že ano, ale je to pravděpodobně opačně.:)
  • Po roku...
Odesláno

Tak ozivim trochu toto vlakno mame tu novy rok2012 a nove modeli biely PP a nove vacsie 41mm AP.

Tak teraz ktore???

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak ozivim trochu toto vlakno mame tu novy rok2012 a nove modeli biely PP a nove vacsie 41mm AP.

Tak teraz ktore???

Kdybych si mě vybrat, tak tady jednoznačně AP.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...