Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem v Levných knihách v OC Nisa Liberec, zakoupil za částku 149 ,- Kč pěknou knížku, Náramkové hodinky od roku 1925 dodnes. Původní cena cca. 500,-Kč. :-) Měli jich tam ještě dost...

Odesláno

Dnes jsem v Levných knihách v OC Nisa Liberec, zakoupil za částku 149 ,- Kč pěknou knížku, Náramkové hodinky od roku 1925 dodnes. Původní cena cca. 500,-Kč. :-) Měli jich tam ještě dost...

No do Liberce se hned tak nedostanu,ale tu knihu bych bral,.Nevíš jesli je možné ji objedat i na dálku?,no asi ne.. Diky Brovning

Odesláno (upraveno)

Pro nás "vesničany" mají když tak celkem dobře fungující eShop. edit, kde jí tedy nemaj:crying_anim02:

Upraveno uživatelem saida
Odesláno (upraveno)

Já jsem jí kupoval v Liberci v Revoluční. Měli jich tam dost. Dneska odjíždím, ale pokud by měl někdo zájem, mohl bych se tam v pondělí juknout a případně poslat.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Právě jsem chtěl založit nové téma o výhodné možnosti koupit tuto výbornou knihu v Praze v Levných knihách :smile_anim:

Kupoval jsem ji na Andělu (info pro pražáky).

Odesláno

No nejak jsem toto vlakno propasl, pokud by jste nekdo sel kolem a kupoval byl by jsem vdecen pokud by mi to nekdo koupil a poslal.

Odesláno

Pro ty kdo shání: dne jsem ji koupil za 149 v Brně, blízko náměstí Svobody. Také ještě mají... Za tu cenu lepšího časopisu je to skutečně mazec! Doporučuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Též jsem si ju teď objednal, z odkazu co tu dal Adam (díky z aodkaz), přibral jsem si k tomu ještě Kmotra, Mistra a Markétku, Krakatit, něco od Danikena a eště jednu nebo dvě. A bratru za pár korun! A poštovné jen 69! To je sen. Co nemůžu vystát, je e-shop, který si za poslání kdejaké malé blbosti účtuje 120,- Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...