Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Je to od Žita stejná ironie, jako ta, když o sobě říká, že už není skinhead. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tuhle mentalitu nikdy nepochopim poskodit cizi majetek... Na tu budku asi drive ci pozdeji od nekoho dostane. Ale kdo chce kam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 17:14, Hodo65 napsal: Taky si myslím, že skutečná faktická škoda na autě nebude jen cena novýho laku. Sice se tím uvede auto do zdánlivě původního stavu, ale určitě to už pak bude mít nějakej negativní vliv na případnou prodejní cenu auta ve srovnání s tím samým autem s původním lakem z fabriky. Nevím, jak to lze posoudit, ale myslím, že znaleckej posudek by mohl bejt dobrej podpůrnej argument. Pak na frajerovi samozřejmě vymáhat jednak kompletní cenu opravy a k tomu snížení hodnoty auta. Když se to sečte, tak si frajer příště tím šutrem radši rozfláká tu vlastní blbou palici.Nechat ho to zaplatit, rodiče se rádi zadluží u nějaké banky asy synáčka vytáhli z průčvihu. Pak chytit a dlouho důkladně pomalu mučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:28, straspol napsal: Pak chytit a dlouho důkladně pomalu mučit.Tvl uz dlouho mam pocit, ze mas nejakej problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:28, straspol napsal: ... Pak chytit a dlouho důkladně pomalu mučit.Tobě už definitivně jeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) V 10. 8. 2015 v 17:46, maxigabrielg napsal: to mas pravdu s vyskou ceny, to bude vysoko nad 60 tisicale bod c.1 pripisujem konzumacii musli v Chorvatsku Sorry ale bod jedna bude výchovná lekce když ho nevychovali doma.Říkám já : Na hrubý pytel hrubá záplata.....Ale to znáš.No mušle fakt gastronomický orgasmus !!! Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:32, Hasňa napsal: Tobě už definitivně jeblo. V 10. 8. 2015 v 18:30, Zmizík napsal: Tvl uz dlouho mam pocit, ze mas nejakej problem. No vy si koledujete, pockejte az vas chyti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tydle lidi nas budou jednou veset. Vlastne ne, za chvili se dozvime, ze nerozumime nadsazce nebo jinou debilni vymluvu. Du raci na trojpivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:30, Zmizík napsal: Tvl uz dlouho mam pocit, ze mas nejakej problem.To se nepleteš, s lidma co svévolně ničí cizí věci mám opravdu velikej problém. Toho svýho jsem naštěstí po pár měsících nachytal a párkrát trefil. Jojo, stálo to za těch pár ukradenejch kol od feldy....stálo... od té doby se u náz v ulici už nekrade. Asi si to sdělují ústní tradicí jako lidové písně a pohádky. A to jsem měl po ruce jen trochu poladěnou sedmačtyřicítku dodneška je mi to líto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:35, Zmizík napsal: Tydle lidi nas budou jednou veset. Vlastne ne, za chvili se dozvime, ze nerozumime nadsazce nebo jinou debilni vymluvu. Du raci na trojpivo.Neboj, Zmizíku, Ty jsi hájenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Já bych mu dal veřejně prospěšné práce, tak alespoň 300 hodin, ale hlavně ideálně venku a od zítra :-) , šmejdovi, svět se v prdel obrací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zmizik: hele ty pracujes pro hradecky cirkus jako klaun? Rad bych videl tvoje predstaveni clovece. Je to asi strasne narocny byt za kazdou cenu "megavtipny" neboli to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Boreček lak škrábnul, ale čerti co se sem teď hrnou je budou rovnou zapalovat, jak bývá dobrým zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) V 10. 8. 2015 v 18:55, laskajefajn napsal: Zmizik: hele ty pracujes pro hradecky cirkus jako klaun? Rad bych videl tvoje predstaveni clovece. Je to asi strasne narocny byt za kazdou cenu "megavtipny" neboli to? Vubec nevim, vo co ti de, duplexe, a je mne to hlavne fuk. Jestli tady nejakej borec mluvi o muceni nesympatickyho debila, kterej poskrabal auto, a ty s tim souhlasis, je to tvuj boj. Fakt je, ze se temdle lidem snazim vyhejbat, co se da. To ti dava i odpoved, proc te neberem do hospody. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:51, Jivl napsal: Já bych mu dal veřejně prospěšné práce, tak alespoň 300 hodin, ale hlavně ideálně venku a od zítra :-) , šmejdovi, svět se v p...l obrací....Když to je tak nějak málo... je to takové neuspokojivé... když vidím tu nedbalou eleganci s tím šutrákem na kapotě... toho donutit pracovat? Ten neví co to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Kdyby ho přitom hlídal Landa....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Je to tu stiplave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 V 10. 8. 2015 v 18:59, Jivl napsal: Kdyby ho přitom hlídal Landa....:-).......a zpíval mu u toho :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 chlapi koukněte se, v jakém vlákně jste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Zmiziku: me nic neni. Ja jsem naprosto pohodovy clovek a tech par lidi se kteryma jsem mel tu cest obchodovat s hodinkama to snad potvrdi. Jen jsem napsal svuj nazor ze chces "byt podle me zajimavy" za kazde situace. To jsi tak jesitny ze te to tak dostalo? To snad ne P.S a do hospody moc nechodim jen kdyz jedu na kole a i kdyby tak tebe na dovoleni se ptat nebudu. Krasny vecer vsem Jinak me potesil syn ze prestoupil ze Slavie na Olympii. Tak snad se mu bude darit Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky