kuncák7 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Konecne mam prestehovanej kancl dle mych predstav, jeste mit toho kolegu co tu ma sedet se mnou :-(.
Rudykopalsson Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Konecne mam prestehovanej kancl dle mych predstav, jeste mit toho kolegu co tu ma sedet se mnou :-(. asi chápu, proč nepíšeš kolegyni :-)
kuncák7 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 asi chápu, proč nepíšeš kolegyni :-)Tu bych bral klidně taky, ale abych nezavdal komentářům, tak jsem se původně zdržel :-)).
nividic Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Konecne mam prestehovanej kancl dle mych predstav, jeste mit toho kolegu co tu ma sedet se mnou :-(. asi chápu, proč nepíšeš kolegyni :-) Tu bych bral klidně taky, ale abych nezavdal komentářům, tak jsem se původně zdržel :-)). že my tady známe ty tvoje tajný násilnický sklony ale neznamená, že bychom ti kolegyni nepřáli
brumko Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 jojo když děti začínají kouřit tak se rodičům ztrácí a objevují zapalovače Však prvé som vyspovedal dcéru a jej drahého. Ale u nás mladí fičia s Clippermi. Zippo nie je pre nich asi zaujímavé.To sa mi teda ešte nestalo, že by som niečo hľadal 3 mesiace každý deň.
Murphy97 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Respect!https://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/clanek/914675-rivalita-stranou-slaviste-vyjadrili-podporu-prezidentovi-sparty-ktery-bojuje-o-zivot.html#hp-sez
Frostie Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Tak to fakt, rozeoře stranou. Parádní počin.
misso Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 žena mi kúpila veľké LEGO Darth Vader a na hodinu som sa mohol vrátiť 20+ rokov naspäť v čase
misso Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 a ešte fotka, keďže pics or it did not happen'
Sifon Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 No byl z toho trošku lowrider , ale v pohodě. Nikde jsem neškrtnul a to poslední část cesty byl ukrutnej tankodrom. Ráno jsem se vzbudil a dostal strašnou žízeň.
tommas4 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 315 kilo v kufru nemusí nutně dřít o silnicikdyž si dozadu sednu já + já + někdo hooodně malej a dáme si do kufru tašku s noťasemtak bude zatížení zadní nápravy auta prakticky stejné
mondeo2 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 to říkám furt, že Mondeo je super náklaďák....... ...............a gde ta akce bude ?
kuncák7 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 to říkám furt, že Mondeo je super náklaďák....... ...............a gde ta akce bude ?Ty stejne nemas odvoz, mladej jede jiste kalit jinam :-))).
Sifon Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jojo. Občas mě překvapí co se dá nacpat do sedana Bude to ve Vraném nad Vltavou. Švára se žení tak mu tam navážím drobnosti. Teď tu mám v kanclu roztahanýho Phantoma 4, Osmo+, dvě zrcadlovky a nabíjím a na parkovišti se učím lítat. Vypadá to tu jak když bouchne granát v elektru. A docela se mi ulevilo, že mě lítání s dronem zas tak nebere...ufff Ale tu svatbu záznamově nějak sfouknu.
Baldic Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 A víkend může začít http://zpravy.idnes.cz/nadmerne-piti-alkoholu-zkracuje-zivot-studie-fod-/domaci.aspx?c=A170907_185609_domaci_fka
mondeo2 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ty stejne nemas odvoz, mladej jede jiste kalit jinam :-))).jsem f klidu, už od dvou jdu slavit Hornický den................. je se bojím toho, jak mi bude zítra
spineshank Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 jsem f klidu, už od dvou jdu slavit Hornický den................. je se bojím toho, jak mi bude zítraco??jako že nevyfáráš?
Doporučené příspěvky