Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi chápu, proč nepíšeš kolegyni :-)

Tu bych bral klidně taky, ale abych nezavdal komentářům, tak jsem se původně zdržel :-)).

Odesláno

Konecne mam prestehovanej kancl dle mych predstav, jeste mit toho kolegu co tu ma sedet se mnou :-(.

asi chápu, proč nepíšeš kolegyni :-)

Tu bych bral klidně taky, ale abych nezavdal komentářům, tak jsem se původně zdržel :-)).

že my tady známe ty tvoje tajný násilnický sklony ale neznamená, že bychom ti kolegyni nepřáli  :lol2:

Odesláno

jojo když děti začínají kouřit tak se rodičům ztrácí a objevují zapalovače :)

Však prvé som vyspovedal dcéru a jej drahého. Ale u nás mladí fičia s Clippermi. Zippo nie je pre nich asi zaujímavé.

To sa mi teda ešte  nestalo, že by som niečo hľadal 3 mesiace každý deň.

Odesláno

žena mi kúpila veľké LEGO Darth Vader a na hodinu som sa mohol vrátiť 20+ rokov naspäť v čase

Odesláno

No byl z toho trošku lowrider :lol2: , ale v pohodě. Nikde jsem neškrtnul a to poslední část cesty byl ukrutnej tankodrom. 

Ráno jsem se vzbudil a dostal strašnou žízeň.  :D

Odesláno

315 kilo v kufru nemusí nutně dřít o silnici

když si dozadu sednu já + já + někdo hooodně malej a dáme si do kufru tašku s noťasem

tak bude zatížení zadní nápravy auta prakticky stejné :D

Odesláno

to říkám furt, že Mondeo je super náklaďák....... :clap: ...............a gde ta akce bude ?

Ty stejne nemas odvoz, mladej jede jiste kalit jinam :-))).

Odesláno

Jojo. Občas mě překvapí co se dá nacpat do sedana  :lol2:

Bude to ve Vraném nad Vltavou. Švára se žení tak mu tam navážím drobnosti. Teď tu mám v kanclu roztahanýho Phantoma 4, Osmo+, dvě zrcadlovky a nabíjím a na parkovišti se učím lítat. Vypadá to tu jak když bouchne granát v elektru. A docela se mi ulevilo, že mě lítání s dronem zas tak nebere...ufff  :lol2: Ale tu svatbu záznamově nějak sfouknu.

Odesláno

Ty stejne nemas odvoz, mladej jede jiste kalit jinam :-))).

jsem f klidu, už od dvou jdu slavit Hornický den................. :cheers:

je se bojím toho, jak mi bude zítra

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...