jacob Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 No a co mas za hodinky?? :-) Na nošení Seawolfy a Bondovky. Pak spoustu dalších a ani nevím proč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Neklesej na mysli, uvidíš ze to přejde a zase do toho spadnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Neklesej na mysli, uvidíš ze to přejde a zase do toho spadnes :-) Jasně, že už jsem tady četl o klasických "chrono depresích", ale já jsem se k tomu postavil tak nějak upřímně. Všechny ty neuvážené nákupy a hlavně následné prodeje mě stály hodně peněz a užitek mi to žádný nepřineslo . Jsem rád, že jsem vystřídal asi padesát různých modelů hodinek, ale ještě spokojenější jsem s tím, že už mě to půl roku příliš neláká. Kdybych měl klasickou "chrono depresi", tak běžím pro nové PO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jakub Holuša na halovém MS v atletice v Istanbulu. Parádní stříbro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Napriek tomu čo sa píše vo vlákne " Co mně právě naštvalo " ma potešili výsledky volieb u nás - z profesného hľadiska...a osobne, že vo voľbách neprešla jedna čarodejnica, ktorá držala Košice poriadne pod krkom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Plzeň - Zlín 5-1, ještě ať prohraje Sparta a budu dnes docela spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Indiami mazou pastikare uz 2:0 na zapasy, jedem Plzen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Napriek tomu čo sa píše vo vlákne " Co mně právě naštvalo " ma potešili výsledky volieb u nás - z profesného hľadiska...a osobne, že vo voľbách neprešla jedna čarodejnica, ktorá držala Košice poriadne pod krkom... to mi chces rict, ze mela noruska nejakou sanci? nebo se bavis o jine carodejnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Chybí nám vlákno Co mě dnes pobavilo a tak příspěvek šoupnu sem. Dnes jsem se řádně pobavil, když jsem si přečet, jak Spiderer zaril do Snowa a ten se n....l a odešel z chronomagu. Zajímalo by mě, jestli se ikona fóra vrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 to mi chces rict, ze mela noruska nejakou sanci? nebo se bavis o jine carodejnici? Ahoj...nie, nemyslel som Noru...niekto iný...ak sa niekedy žartovalo o zakladajúcich členoch strany ( KSČ ) tak toto je zakladajúca členka KDH :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 ...že mi před chvilkou zasalutoval pan Boxer. Sice drobnost, ale vzhledem k faktu, že jinak na každýho koukal, jak kdyby mu chtěl sebrat titul... udělalo mi to radost. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Chybí nám vlákno Co mě dnes pobavilo a tak příspěvek šoupnu sem. Dnes jsem se řádně pobavil, když jsem si přečet, jak Spiderer zaril do Snowa a ten se n....l a odešel z chronomagu. Zajímalo by mě, jestli se ikona fóra vrátí. Asi si to nečetl pořádně, on zabalil jen svou identitu Snow, má tu ještě jednu Thesis a pod tou tu zůstává, jen už nebude(teda zatím, než ho to zase přejde jak doufám) postovat fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Myslel jsem, že se na chronomag vysral ganz total. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Myslel jsem, že se na chronomag vysral ganz total. Kvuli hovadine..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 dcera glosuje rodinu.... první obrázek mě vyděsil (hlavně představa mimina v náručí), druhý mě hrozně pobavil (to cigáro v zobáku má maminka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Dnes mne potěšilo propuštění ze špitálu. 24.2. mne znovu chytl slinivkový zánět, poležel jsem si do pátku 2.3. pěkně na kapačkách. V neděli bum, prudká bolest a záchranka. Ta cysta, co mám na slinivce mi začala tlačit na žaludek a bylo hotovo. Do tohohle pátku dumali, co s tím, nakonec mi v pátek narvali takovou hadici do krku, propíchli stěnu žaludku, dali malej drén a ta cysta teď volně odtéká. Ležel jsem tam hodinu, nezabrala ani jedna ze tří oblbovacích injekcí, takže pěkně naživo. Užil jsem si to náramně. Shodil jsem za pobyt ve špitále 8 Kg......celá anabáze opravdu moc prima. Takže dnešní propuštění mne vážně POTĚŠILO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Mechano má zlatý ruce. Filmy o agentech a mafiánech zřejmě inspirovaly někdejšího poslance za Věci veřejné Jaroslava Škárku. Předání údajného úplatku od Víta Bárty si totiž natočil na štěnici, kterou měl v hodinách! Ty teď spolu s nahrávkou zkoumají experti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 no hnus Gili.. ..tak se zotavuj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Dnes mne potěšilo propuštění ze špitálu. 24.2. mne znovu chytl slinivkový zánět, poležel jsem si do pátku 2.3. pěkně na kapačkách. V neděli bum, prudká bolest a záchranka. Ta cysta, co mám na slinivce mi začala tlačit na žaludek a bylo hotovo. Do tohohle pátku dumali, co s tím, nakonec mi v pátek narvali takovou hadici do krku, propíchli stěnu žaludku, dali malej drén a ta cysta teď volně odtéká. Ležel jsem tam hodinu, nezabrala ani jedna ze tří oblbovacích injekcí, takže pěkně naživo. Užil jsem si to náramně. Shodil jsem za pobyt ve špitále 8 Kg......celá anabáze opravdu moc prima. Takže dnešní propuštění mne vážně POTĚŠILO. mno, žádná hitparáda tedy... tak snad už to bude lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 mno, žádná hitparáda tedy... tak snad už to bude lepší... A mě bylo divný, že jsem neviděl žádný nový kuchařský umění od Gilla:Tak se drž, mě čeká v pátek operace ruky pod lokálním umrtvením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky