Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

...ze je to pouze povrchove a beham jak lanka (teda skoro). V pripravnych zapasech preci o nic nejde :D .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 3. 2012 v 9:21, 'Rudykopalsson' napsal:

gratulace i z Opavy... hele a když jsme tu hodinkové fórum, jaký si měl při této mimořádné události hodinky?:-)

Všem děkuji za gratulace :)

A ke tvému dotazu - já mě Maurice Lacroix Masterpiece a mladá paní měla quartzový vintážní Doxy (neobvyklej a elegantní kousek v NOS stavu).

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

V 19. 3. 2012 v 16:49, 'joXerus' napsal:

Potěšilo mě dnes to, že mi na poště konečně vydali dva očekávané balíky, z čehož jeden obsahoval Certina DS Pilot. Sedí mi víc jak ty Seika, kterými jsem začal :)

Tak a můžu se zase rozhlížet po dalších Posted Image

Ukaž pak foto na ruce, jak ti sedí! :) Jsem rád, že došly v pořádku, i když si dala pošta načas...

Odkaz ke komentáři

To máš tak, jako když dlouho dobu nešukáš a dostaneš se k lizu, to je pak ejakulátu tak do půl litru.

Řečeno slovníkem přiožralého sexuloga.

P.S. Jde o menzes návrat Snowa na forum, aby bylo jasno.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2012 v 20:01, 'Locque' napsal:

Vrátim se k Michelinským hvězdám, který jsme tu teď probírali... Dnes jsem byl pozván na večeři do Alcronu a musim říct, že jí dostal zaslouženě. Fakt zážitek, co tam předkládaj... :smile_anim: A mistr Paulus má fakt ty Casia :-)

Jaký?

Upraveno uživatelem quaero
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...