montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Ahá, tak díky za vysvětlení Mě to vyznělo, jak nějákej podvod, ale zase koho by to potěšilo že? Tak to je ale hezký no, tak to má bejt já to nevim! jen tipuji
cretino Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 pripomenulo mi to jednu diskusie z prace: A: poslal si?B: poslal..A: vsak si nemusel!B vsak som ani neposlal
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 fulhausove smiechoty Ma stejnou IP jako quartzik, ktery se tady uz dlouho neukazal. Tady je jeho vlakno a par prispevku.Nechápu otázce? Hráblo ti nebo tak?Zas je tady plno chytrákú. Já jsem dělal počtára, teď překladkáře na počtě. Jděte si to vyzkoušet demokrati kecálisté. Dnes je možný vše - hlavně buzerace a psychický teror se strany zamestnávatele. Plat mizerný, podmínky mizerné a je to čím dál tím horší, no ale kde pújdu? Nic jiného není a věčným studentem nehodlám být. Dneska vejplata - almužná ještě vo 10 eček menší než minule. A pak měj na hodinky. Se vám to řekne bankéři, policisté, ouředníčkové...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Jsem si to přečetl pár stran zpět a potěšili jste mě vy, resp. vaše vojtovkou napravovaný ratolesti.Já když vidím malý dítečko, tak mě jakákoliv nespravedlnost, nepřístojnost nebo nemoc rvou na kusy.
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 za hodinu jsem stačil koupit bundu, čtyři pola, svetr, 3 košile do obleku a 2 casual. Považuju se za bohatýra
marosh Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 za hodinu jsem stačil koupit bundu, čtyři pola, svetr, 3 košile do obleku a 2 casual. Považuju se za bohatýra Kaj?
TomCZ Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 za hodinu jsem stačil koupit bundu, čtyři pola, svetr, 3 košile do obleku a 2 casual. Považuju se za bohatýra Hrdino pokud jsi to i zkoušel, tak já bych umřel už u druhé košile
Viktor Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Kaj?PRIOR Pardubice Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Viktor
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 V pardubickým prioru měli košile z dederónu a kalhoty nakřivo puky. Tak jsem vyrazil do toho paládia. S tím zkoušením to nebylo tak žhavý. Polo triko jednou vel. 6 a pak výběr čtyř barev, košilka jedna a opět ta samá dvakrát modrá, jednou bílá, košilka k džínečkům bez zkoušení, Cottonfield mám vyzkoušený, svetr to samo. Jen bundička měla těžký porod. Tu jsem dal napotřetí. Ale u té jsem se nemusel zase svlíkat, takže to šlo . Jen se mi nelíbilo, že jsem z toho obchoďáku hopkal ověšený jak Sarah Jessica Parker v Sexu ve městě. Taloši a Rusáci čuměli, jak vidláci u nás umějí žít
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) @Tombed: mažu si tě z telefónu, tzn. že jseš skoro umřetej. módní guru Romík Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Roman I.
tombed Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 @Tombed: mažu si tě z telefónu, tzn. že jseš skoro umřetej. módní guru Romíknemaž, mám tě rád, tak si to nepokaž, stejně nejvíc nejlepší tvoje bunda byla vlajka Tesly
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 nemaž, mám tě rád, tak si to nepokaž, stejně nejvíc nejlepší tvoje bunda byla vlajka Tesly tus měl na sobě ty, vítkovická lopato
marosh Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Já zcela vážně, bo intelektem Romanovi prostě nestačím, tak se bojím vybalit na něj humory.Pokuď mluvíš o velikostech trika šest, tak to bude Krokoush a Cottonfield taky mohu.
tombed Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 tus měl na sobě ty, vítkovická lopato měl, ale až po tom, co mě 5 pardubičáků ožralých na plech drželo a tys mi ji přivázal kolem krku, v atmosféře posledního finálového zápasu v kombinaci plné pardubické hospody, jsem si jako jediný střízlivý nemoh moc vyskakovat, což perníkáři?
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 měl, ale až po tom, co mě 5 pardubičáků ožralých na plech drželo a tys mi ji přivázal kolem krku, v atmosféře posledního finálového zápasu v kombinaci plné pardubické hospody, jsem si jako jediný střízlivý nemoh moc vyskakovat, což perníkáři? no to je taky pravda, tak já už radši mlčím
tombed Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Já zcela vážně, bo intelektem Romanovi prostě nestačím, tak se bojím vybalit na něj humory.Pokuď mluvíš o velikostech trika šest, tak to bude Krokoush a Cottonfield taky mohu.Maroshku, jestli má Romík šestku Lacostku, tak to musí být kurwa těsný overal Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem tombed
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Já zcela vážně, bo intelektem Romanovi prostě nestačím, tak se bojím vybalit na něj humory.Pokuď mluvíš o velikostech trika šest, tak to bude Krokoush a Cottonfield taky mohu. Šrame ti v pale? Ja su cyp jak lampa. V tem paladiu mě braly mory, jak ty hardy lezly do peněz. A ta roba v tem lakostu byla uplně bulata. Chcu ukazat na trika, kaj leži, tak robě povidám: ?Pi*čo, he?. Nic?. Ticho. Tuš, co narobiš ?..
JimmyTulip Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Dnes mě potěšilo, že jsem si pořídíl tady z fóra svoje první mechaniky. Mám z toho velkou radost, sice to není žádná extra značka za velký peníz, ale prostě mě něčím zaujaly a myslím, že o tom to je a začínat se nějak musí .... A taky už se čím dál tím více těším na svoje první automaty, který už jsou někde na cestě mezi deutschlandem a Kladnem :-P
marosh Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Šrame ti v pale? Ja su cyp jak lampa. V tem paladiu mě braly mory, jak ty hardy lezly do peněz. A ta roba v tem lakostu byla uplně bulata. Chcu ukazat na trika, kaj leži, tak robě povidám: ?Pi*čo, he?. Nic?. Ticho. Tuš, co narobiš ?.. Konečně tady na foru komusi rozumim. Dik, jak cyp.
Doporučené příspěvky