Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondrej Čechovič
Odesláno

Celkom ma potešil nový telefon. Welcome iPhone 4s.:P

Odesláno (upraveno)

Každé ráno, když vejdu na terasu mě potěší ten klid a život v přírodě. Srnky se u nás zabydlely natrvalo a já se jen kochám. :smile_anim: Posledně ožírala babičce něco na záhoně a ta ji musela doslova z toho záhonu odtlačit :D Tak si na nás zvykly.

edit: a ještě mě těší, že mi dnes přivezou Ricoha :)

Zastřel ju, Aldo. Sviňa jedna bez růžků.

A takový srnčí hřbet, hmmm.

Upraveno uživatelem marosh
Návštěvník Tada
Odesláno

U zviřátek se musí dát na váhu škodlivost/roztomilost/chutnost :) Srnky škodí jen tak trošku, roztomilé jsou jak pro koho, ale chutnají všem, takže je to jasné... :D

Odesláno

Ode mě to byl přece jenom ten můj cynický styl humoru.

P.S. A stejně si myslím, že by ten Frenštát mělo OKD hezky podfárat, ať je v Beskydech konečně trochu vzruchu.

Odesláno

Každé ráno, když vejdu na terasu mě potěší ten klid a život v přírodě. Srnky se u nás zabydlely natrvalo a já se jen kochám. :smile_anim: Posledně ožírala babičce něco na záhoně a ta ji musela doslova z toho záhonu odtlačit :D Tak si na nás zvykly.

edit: a ještě mě těší, že mi dnes přivezou Ricoha :)

Vidíš vidíš, marná byla snaha vložit krásnou fotografii.
Odesláno

Spíš optika než psychika. Kdybys měl les a sázel stromky, mluvil bys při sčítání škod jinak :)

Víc škody nadělaj myslivci, když se vožralí honěj po lese, lámou větvičky a vražděj děti a civilisty. A jejich psi všude se/rou.
Odesláno

Víc škody nadělaj myslivci, když se vožralí honěj po lese, lámou větvičky a vražděj děti a civilisty. A jejich psi všude se/rou.

Když by jsi udělal pro les a zvěř jen kousek toho co dělají myslivci mělo by to nějakou váhu .Takhle je to jen plk na úrovni Tady

Odesláno

Když by jsi udělal pro les a zvěř jen kousek toho co dělají myslivci mělo by to nějakou váhu .Takhle je to jen plk na úrovni Tady

To je stejná logika, jako že se někdo stará vo sjezdovku.

post-376-062268400 1323173851.jpg

post-376-078144000 1323173898.jpg

Odesláno

Pred pár dňami som u nás pri výjazde na štvorprúdovku začal počítať stádočko, čo chodí piť k Hronu. Daniele, jelene, muflony a nejaké diviačie. Pri druhej stovke som to vzdal a nebol som ani v polovici. Rozmnožili sa aj rysy a operujú tu aj medvede, ale na tie som ešte nemal šťastie. Je na to pekný pohľad. Hlavne daniele a jelene, čo tu nanovo nasadili sú neuveriteľne veľké oproti tým, čo tu boli predtým.

Odesláno (upraveno)

U nas se dost rozmnozila cerna zver... Nedavno jsem kvuli ni malem naboural.

EDIT: Abych predesel moznym spekulacim ... prikladam mnou porizene foto, ktere doklada jak u nas cerna zver po nocich radi.

post-6982-048424600 1323174790.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Je zajímavé, kam se může dostat diskuze na chronomagu, kde jeden fešák z podhor postne zvíře, co má na skorozahradě a druhý dement si z toho udělá čurinu a pak už to jede...

Odesláno

Pred pár dňami som u nás pri výjazde na štvorprúdovku začal počítať stádočko, čo chodí piť k Hronu. Daniele, jelene, muflony a nejaké diviačie. Pri druhej stovke som to vzdal a nebol som ani v polovici. Rozmnožili sa aj rysy a operujú tu aj medvede, ale na tie som ešte nemal šťastie. Je na to pekný pohľad. Hlavne daniele a jelene, čo tu nanovo nasadili sú neuveriteľne veľké oproti tým, čo tu boli predtým.

Krása...
Odesláno

Je zajímavé, kam se může dostat diskuze na chronomagu, kde jeden fešák z podhor postne zvíře, co má na skorozahradě a druhý dement si z toho udělá čurinu a pak už to jede...

Nojo, takový neřízený nespoutaný brainstorming :)
Odesláno

Kuwa Maroshu nepodceňuj se tak... Za poslední týden jsi nazval sám sebe pičusem, lulinou, dementem... hlavu vzhůru chlape, máš na víc, představ si, že bys vypadal jako tady ten manekýn, bez cíle, denně u piva, takový ty nejsi...

post-3584-076699300 1323182961.jpg

Odesláno

Kuwa Maroshu nepodceňuj se tak... Za poslední týden jsi nazval sám sebe pičusem, lulinou, dementem... hlavu vzhůru chlape, máš na víc, představ si, že bys vypadal jako tady ten manekýn, bez cíle, denně u piva, takový ty nejsi...

post-3584-076699300 1323182961.jpg

Já jsem tak nějak zvyklý nazývat věci a lidi pravým jménem. Já už jiný nebudu. A ten střapatý humusák má na hubě pěkný jebák.

To je ale nechutné. Fuj.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...