Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si myslím, že si Millisák fakt dělá srandu.

Něco tak zrůdného jsem dlouho neviděl.

Péťá je holt i v padesáti pořád discomen a ještě k tomu přibral, jako vedlejšák, imitování Holzmana.

Odesláno (upraveno)

Třeba po něm plivejte, mně je to jedno. Můj vkus je konsistentní.

Je to jeho nos, není to jeho nos? To je jedno... Dovoluji si připojit videoklip z doby, kdy byl Petr Kotwaldov součástí sourozenecké kapely Olympik. Na fotce už pohříchu není, protože okolo šestýho roku úspěšně přechodil malomocenství a ty části těla, které mu neodpadly, bohužel vybledly, takže ho už mezi bratry nechtěli brát. Pak sice ještě chvilku působil v kapelách Miláno (hity Prošůto a Gargamel) a Nerezový řezník (hity Vytlučený účel a Protoplazmatická háďátka), ale to už byla jen labutí píseň před sólovou produkcí vlastních písní. Každopádně mu to moc sluší. Petře gratulujeme a přejeme ještě alespoň 2 - 3 roky úspěšné umělecké dráhy.

http://www.youtube.com/watch?v=rSNoXEpF8y4

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

Potěšily mě moje první nový hodinky řádně koupený u autorizovanýho prodejce.

Právě jsem si přivezl z Chronoshopu Sinn 657. Ideální jednoduchý design, normální velikost (při větší velikosti už mi odstává guma), dostatečná WR (200m), nutná antimagnetičnost, kaučuk a na něm pro mě lepší motýlovka (na diver sponu mám malou ruku). Mají krásně lesklý cifr, což mě definitivně rozhoupalo.

Díky Zdeňkovi, kterýho jsem otravoval 2 dny. Včera večer a dneska ráno.

Přesně vím o čem to je.. :smile_anim:

..nebylo to dnes...ale v pátek jsem si poprvé koupil "krom nějakých quartzů v minulých dobách" hodinky nové v kamenném obchodě..se vší grácií..

..koupil jsem u AD ve Zlíně Breitling Avenger CODE Yellow Satin - Edition Limitee..

..hodinky jsem poprvé viděl před rokem u Street Glajda a od té doby na ně myslel..ale v Evropě byly na prodej průběžně dvoje a to jedny nové a jedny ohodnocené stavem 2.. :sad01_anim:

..chtěl jsem původně koupit SOH chrono..ale jak jsem viděl že mají tuto limitku, tak jsem měl jasno.. :smile_anim: Hold Avenger je AVENGER.. :D

..nevím proč to tak je, ale myslím že je to vývoj i díky chronomagu..:smile_anim:

Odesláno

African-jeste pred tejdnem nebo kdy,nebylo v Peci nic,u nas v Trutnove taky nic,tak me to ani nenapadlo,no a vis co,pod svicnem je nejvetsi tma:-)

Odesláno (upraveno)

Očekávání balíku s Armand Nicolet!:)

Upraveno uživatelem Ondra.T
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...