Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to práce americké agentury ze 70´let. Zabývá vyhodnocováním nonverbální komunikace, Facial Action Coding System.

Odesláno

Je to práce americké agentury ze 70´let. Zabývá vyhodnocováním nonverbální komunikace, Facial Action Coding System.

Tak to pak chápu. Tohle by se jináč těžko shánělo

Odesláno

že mě neúnosná situace ohledně přežírání donutila sebrat veškerou odvahu a vydat se z tepla domova ven do přírody běhat. Snad mě to nadšení neopustí a stane se z toho každodenní záležitost Posted Image

Odesláno (upraveno)

:)

post-3915-039343500 1324997415.jpg

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

Jo, ten seriál je tím trošičku inspirovanej :) Ale je i trošku mimo :)

ja o tom neco malo ctu, serial me inspiroval. do te doby sem netusil, jak moc se to "zkouma". je to zajimave tema.
Odesláno

že mě neúnosná situace ohledně přežírání donutila sebrat veškerou odvahu a vydat se z tepla domova ven do přírody běhat. Snad mě to nadšení neopustí a stane se z toho každodenní záležitost Posted Image

ja detem koupil xbox s kinectem, aktualne sem fest propocenej ze stolniho tenisu :)

Odesláno (upraveno)

ja detem koupil xbox s kinectem, aktualne sem fest propocenej ze stolniho tenisu :)

mno dovedu predstavit tu virtuální divočinu před televizí. Vždy, když to vidím u těch propagačních stánků v hypermarketech, jak tam lidi u toho blbnouPosted Image Věřím, že se u toho člověk zapotí. Ale nic naplat..příroda je příroda...ale vysvětli to dětem, že se půjde ven, když vlastní takovou hračku Posted Image Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Potěšilo mě že jsem právě podepsal petici proti přejmenování letiště.

Chápu, že se to přejmenování nemusí každému líbit, ale uvádět jako jediný důvod "Nesouhlasím s přejmenováním Ruzyňského letiště na letiště Václava Havla, a to nejméně do té doby, než se skutečně objektivně posoudí role Václava Havla jako občana před rokem 1989, a poté jako prezidenta Československé a později České republiky po roce 1989" mi přijde trochu mimo.Že zrovna Kellner má zapotřebí s něčím takovým přijít... Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Chápu, že se to přejmenování nemusí každému líbit, ale uvádět jako jediný důvod "Nesouhlasím s přejmenováním Ruzyňského letiště na letiště Václava Havla, a to nejméně do té doby, než se skutečně objektivně posoudí role Václava Havla jako občana před rokem 1989, a poté jako prezidenta Československé a později České republiky po roce 1989" mi přijde trochu mimo.Že zrovna Kellner má zapotřebí s něčím takovým přijít...

Petice je měkká, nemá vůbec připouštět možnost přejmenování.
Odesláno (upraveno)

Také je tam tato: Přejmenování Fera Feniče na Václava Fera Havla. To je původce toho nesmyslu. A ještě cizinec.

Upraveno uživatelem HonzaX
Odesláno

Chápu, že se to přejmenování nemusí každému líbit, ale uvádět jako jediný důvod "Nesouhlasím s přejmenováním Ruzyňského letiště na letiště Václava Havla, a to nejméně do té doby, než se skutečně objektivně posoudí role Václava Havla jako občana před rokem 1989, a poté jako prezidenta Československé a později České republiky po roce 1989" mi přijde trochu mimo.Že zrovna Kellner má zapotřebí s něčím takovým přijít...

Kellner (ten bohatej)v tom asi nejede.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...