African Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 V 9. 5. 2020 v 17:24, Prochy68 napsal: Tak lišku mám, ona se nejspíš vrátila, protože ji mám až na poslední fotce z 5, pohromadě je nemam Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Rozšířit Budou malá liščata? Nebo jak si dlouho v tom lese
Prochy68 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 Až teď jsem se dostal k počítači abych to skouknul, nebyl jsem tam do ted Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Oliver333 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 V 7. 5. 2020 v 9:23, odjinud napsal: Tak po letech konečně odstranili el. vedení VVN, co bylo cca 50m od baráku. Prý bylo z roku 1928, vědět to dřív tak si těch hnusných sloupů vážím jako tech. památky :-) https://www.metro.cz/nejstarsi-prazske-elektricke-vedeni-musi-pryc-mohla-by-ho-strhnout-vichrice-1sn-/praha.aspx?c=A200415_195408_metro-praha_hyr Rozšířit Ahoj, dneska jsme šli na prochajdu a také jsem koukal, že už jsou pryč.
African Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 Otevřel jsem balíček a v něm zlato, yes, jdu si nalít a zobat
adasek Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Ahoj, v souvislosti s přechodem serveru na novou verzi jsem dělal analýzu problémů s výkonem. Jako jeden z nejvýraznějších vlivů z toho vychází existence příliš dlouhých vláken, se kterými si už systém fóra nedovede efektivně poradit. Proto potřebuji přesunout aktivitu z tohoto vlákna do nového, které jsem právě založil: Předpokládám, že většinu příspěvků můžete od této chvíle směřovat tam. Zde bych nechal den či dva na doběh diskuzí (ale zkuste tady prosím neplevelit) a poté toto vlákno zamknu. Omlouvám se za nepohodlí. Budete za to odměněni tím, že se diskuse v novém vlákně bude načítat podstatně rychleji. Sem už prosím nepřispívejte (krom odpovědi). Přesuňte se prosím do Co mě dnes potěšilo : ) [2020] Děkuji za pochopení a respektování.
Doporučené příspěvky