Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no, jenže já eště nejsem chronomagor...eště mě systém nepustil...

Tak to na vyber nemas moc casu. Cos mu poridil minule? Je spis sportovni typ nebo kravatak? Radsi neco bez udrzby nebo natahovaci? To se musi promyslet :) Takhle z voleje bych sel asi do Seika. Do 10 poridis hezke hodinky.
Odesláno

Mě včera potěšilo pivko s organicem.

Je fajn potkat se s vyzrálým, dospělým, inteligentním chlápkem.

..pod to se také podepíšu..:smile_anim:

Odesláno

Podle návodu na titulní straně Seznamu jsem se "odhodlal" k trvalému zrušení účtu na FB.

Pokud se prý do 14 dnů nelognu, mělo by vše skončit v propadlišti dějin...

Odesláno

Podle návodu na titulní straně Seznamu jsem se "odhodlal" k trvalému zrušení účtu na FB.

Pokud se prý do 14 dnů nelognu, mělo by vše skončit v propadlišti dějin...

:clap:

Odesláno

potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva).

Odesláno

potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva).

no a spokojen? s tou nokií myslím?

Odesláno (upraveno)

Že dal zrovna Baroš gól za repre, sice po roce a půl(pendu nepočítám) a měl to téměř do prázdné, ale je to úspěch, jo, to zas jo.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Potěšilo mě , že moji spolupracující a nadřízení pochopily, když jsem právě usnul na důležitém jednání, akorát právník byl vykulenej, když mě budil asi minutu zvonící telefon :huh: Bohužel Afričan Junior celou noc řádil a já v tom nechtěl nechat přítelkyni samotnou, tak jsem se podílel na výchově a šel spát kolem čtvrté ráno" To je dobrej Batman ten kluk :D

Odesláno

Mě včera potěšilo pivko s organicem.

Je fajn potkat se s vyzrálým, dospělým, inteligentním chlápkem.

Díky chlapi. Tohle musím říct doma. Moje družka má občas jiný názor :)
Odesláno

a jak, Honzo? Taky stejnou formou jako já, nebo jde něco jako "hned"?

ja se smazal, a ze pokud se prihlasim, tak bude vse pri starym. ale nevim, ze jestli do dvou tydnu, nebo kdykoliv. kazdopadne mi to nijak extra nechybi, ono je hezky vedet, ze spoluzacka ze zakladni skoly si nechala delat silikony, ale ve finale je to k nicemu, kor kdyz ani neda fotku nahore bez :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...