Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

no, jenže já eště nejsem chronomagor...eště mě systém nepustil...

Tak to na vyber nemas moc casu. Cos mu poridil minule? Je spis sportovni typ nebo kravatak? Radsi neco bez udrzby nebo natahovaci? To se musi promyslet :) Takhle z voleje bych sel asi do Seika. Do 10 poridis hezke hodinky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva).

Odkaz ke komentáři

potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva).

no a spokojen? s tou nokií myslím?

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě , že moji spolupracující a nadřízení pochopily, když jsem právě usnul na důležitém jednání, akorát právník byl vykulenej, když mě budil asi minutu zvonící telefon :huh: Bohužel Afričan Junior celou noc řádil a já v tom nechtěl nechat přítelkyni samotnou, tak jsem se podílel na výchově a šel spát kolem čtvrté ráno" To je dobrej Batman ten kluk :D

Odkaz ke komentáři

a jak, Honzo? Taky stejnou formou jako já, nebo jde něco jako "hned"?

ja se smazal, a ze pokud se prihlasim, tak bude vse pri starym. ale nevim, ze jestli do dvou tydnu, nebo kdykoliv. kazdopadne mi to nijak extra nechybi, ono je hezky vedet, ze spoluzacka ze zakladni skoly si nechala delat silikony, ale ve finale je to k nicemu, kor kdyz ani neda fotku nahore bez :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...