montemar Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 to mi hlava nebere, jak může chronomagor uvažovat nad tím, co koupí za dárek:-D no, jenže já eště nejsem chronomagor...eště mě systém nepustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 no, jenže já eště nejsem chronomagor...eště mě systém nepustil... Tak to na vyber nemas moc casu. Cos mu poridil minule? Je spis sportovni typ nebo kravatak? Radsi neco bez udrzby nebo natahovaci? To se musi promyslet Takhle z voleje bych sel asi do Seika. Do 10 poridis hezke hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Mě včera potěšilo pivko s organicem.Je fajn potkat se s vyzrálým, dospělým, inteligentním chlápkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Hlavne, ze jsi se vedle nej rano neprobudil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Mě včera potěšilo pivko s organicem. Je fajn potkat se s vyzrálým, dospělým, inteligentním chlápkem. ..pod to se také podepíšu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Hlavne, ze jsi se vedle nej rano neprobudil.... tak to nevíme, to nepsal:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Snad tentokrat zizaly projdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Dane ty seš komediant, prý fyzické útoky . Jen počkej, až to objeví Fazer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Podle návodu na titulní straně Seznamu jsem se "odhodlal" k trvalému zrušení účtu na FB.Pokud se prý do 14 dnů nelognu, mělo by vše skončit v propadlišti dějin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Podle návodu na titulní straně Seznamu jsem se "odhodlal" k trvalému zrušení účtu na FB. Pokud se prý do 14 dnů nelognu, mělo by vše skončit v propadlišti dějin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 jj, ja se smazal minulej tyden, a zjistuju, ze vo nic neprichazim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ja jsem k facebook zapomnel heslo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 jj, ja se smazal minulej tyden, a zjistuju, ze vo nic neprichazim.. a jak, Honzo? Taky stejnou formou jako já, nebo jde něco jako "hned"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 potesilo me, ze jelikoz jsem se podilel na nejvetsi marketingove kampani, kterou kdy Nokia mela (aspon tady v UK), dostal jsem dneska fungl novy foun, Nokia Lumia 800. zaroven mi to ponekud vzalo elan, protoze z te prace chci odejit, a tohle je od nich pomerne hezke gesto (tim spis, ze jsme to dostali jenom dva). no a spokojen? s tou nokií myslím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Že dal zrovna Baroš gól za repre, sice po roce a půl(pendu nepočítám) a měl to téměř do prázdné, ale je to úspěch, jo, to zas jo. Upraveno 29. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Potěšilo mě , že moji spolupracující a nadřízení pochopily, když jsem právě usnul na důležitém jednání, akorát právník byl vykulenej, když mě budil asi minutu zvonící telefon Bohužel Afričan Junior celou noc řádil a já v tom nechtěl nechat přítelkyni samotnou, tak jsem se podílel na výchově a šel spát kolem čtvrté ráno" To je dobrej Batman ten kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 a jak, Honzo? Taky stejnou formou jako já, nebo jde něco jako "hned"? Vůbec nevím co ten Fejsbůk vlastně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Mě včera potěšilo pivko s organicem. Je fajn potkat se s vyzrálým, dospělým, inteligentním chlápkem. Díky chlapi. Tohle musím říct doma. Moje družka má občas jiný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 a jak, Honzo? Taky stejnou formou jako já, nebo jde něco jako "hned"? ja se smazal, a ze pokud se prihlasim, tak bude vse pri starym. ale nevim, ze jestli do dvou tydnu, nebo kdykoliv. kazdopadne mi to nijak extra nechybi, ono je hezky vedet, ze spoluzacka ze zakladni skoly si nechala delat silikony, ale ve finale je to k nicemu, kor kdyz ani neda fotku nahore bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky