Rudykopalsson Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 A mě bylo divný, že jsem neviděl žádný nový kuchařský umění od Gilla:Tak se drž, mě čeká v pátek operace ruky pod lokálním umrtvením. taky jsem uvažoval, kde jsou pravidelný kuchařský reporty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 taky jsem uvažoval, kde jsou pravidelný kuchařský reporty:-) Ja myslel, ze nekde po vecerech vyklepava ty zmuchlany plechy a von zatim tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Plechy už jsou opravený, budu tam mít nějakou spoluúčast, ale čekal jsem to horší. Nebojte, trochu se dám do kupy a zase začnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 asi budou brzy vánoce! Ne, nezbláznil jsem se. Na schodišti mi nádherně kvete ta kytka co se jí říká Vánoční kaktus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 asi budou brzy vánoce! Ne, nezbláznil jsem se. Na schodišti mi nádherně kvete ta kytka co se jí říká Vánoční kaktus. a nebude to velikonoční kaktus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 asi budou brzy vánoce! Ne, nezbláznil jsem se. Na schodišti mi nádherně kvete ta kytka co se jí říká Vánoční kaktus. No ta mi kvete průběžně celý rok a většinou nejvíc tak měsíc před vánocema a pak si dá pauzu Do vánoc bych šel.............salát, kapr, kachna, chlebíčky, cukroví, svařák, grog, pohádky,..................už aby to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Můj oblíbený Bayern. Sedm kulí a jedna lepší než druhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Můj oblíbený Bayern. Sedm kulí a jedna lepší než druhá... Po deseti minutach hry jsem vzhledem k hernimu projevu obou mancaftu tipoval bura. Vysledek byl nakonec jeste presvedcivejsi. Zajimave, jak velky je kvalitativni rozdil mezi jednotlivymi tymy v teto fazi LM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Plechy už jsou opravený, budu tam mít nějakou spoluúčast, ale čekal jsem to horší. Nebojte, trochu se dám do kupy a zase začnu covece, vy byste mohli s ricousem do tymu, kuci zlaty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) Kvalitativní rozdíl... Basilej šla dál na úkor MU, pře 14 dny porazili Bayern 1:0. Otázkou je, jestli to bylo podceněním, nebo čím. Nejspíš jo, protože v globálu na ně prostě nemají (z pohledu Basileje se naplnilo doslova - můžeme je porazit, ale ne porážet). Ale dneska to byla šleha. A po dlouhé době jsem viděl v LM Bayern hrát s vyslovenou lehkostí a furt měli chuť hrát dál. Edit:A ještě mne k tomu moc a moc potěšili modročerně pruhovaní zmzrlinářiJInak jsem trochu unaven, tak se omlouvám ze ne úplně uspořádaný tok myšlenek... Upraveno 13. března 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Hugo,neni zac se omlouvat. Ja Ti rozumim a v podstate s Tebou souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 2 x Michelinská hvězda pro Prahu... už bylo na čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Půjdu na večeři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit Která je ta druhá? LDBB je úžasný zážitek (ale na každodenní véču to není ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Půjdu na večeři :-) Co u Sahajdáka udělat příští sraz? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Která je ta druhá? LDBB je úžasný zážitek (ale na každodenní véču to není ) Alcron... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit chdím občas na čočku s uzeným do důchodcovské jídelny Peklo v pasáži Světozor. a taky to není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 chdím občas na čočku s uzeným do důchodcovské jídelny Peklo v pasáži Světozor. a taky to není špatný. A kdo říká, že já ne? Ale LDBB bys taky měl někdy zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Co u Sahajdáka udělat příští sraz? ;-) No to bysme trochu provetrali kreditky :-) Anebo bychom jim tam pak nechali jedny hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky