Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

asi budou brzy vánoce! Ne, nezbláznil jsem se. Na schodišti mi nádherně kvete ta kytka co se jí říká Vánoční kaktus.

No ta mi kvete průběžně celý rok a většinou nejvíc tak měsíc před vánocema a pak si dá pauzu :sad01_anim: Do vánoc bych šel.............salát, kapr, kachna, chlebíčky, cukroví, svařák, grog, pohádky,..................už aby to bylo :lol: :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj oblíbený Bayern. Sedm kulí a jedna lepší než druhá...

Po deseti minutach hry jsem vzhledem k hernimu projevu obou mancaftu tipoval bura. Vysledek byl nakonec jeste presvedcivejsi.

Zajimave, jak velky je kvalitativni rozdil mezi jednotlivymi tymy v teto fazi LM...

Odkaz ke komentáři

Kvalitativní rozdíl... Basilej šla dál na úkor MU, pře 14 dny porazili Bayern 1:0. Otázkou je, jestli to bylo podceněním, nebo čím. Nejspíš jo, protože v globálu na ně prostě nemají (z pohledu Basileje se naplnilo doslova - můžeme je porazit, ale ne porážet). Ale dneska to byla šleha. A po dlouhé době jsem viděl v LM Bayern hrát s vyslovenou lehkostí a furt měli chuť hrát dál.

Edit:

A ještě mne k tomu moc a moc potěšili modročerně pruhovaní zmzrlináři

JInak jsem trochu unaven, tak se omlouvám ze ne úplně uspořádaný tok myšlenek...

Upraveno uživatelem Hugo14
Odkaz ke komentáři

Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit

Která je ta druhá?

LDBB je úžasný zážitek (ale na každodenní véču to není ;))

Odkaz ke komentáři

Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit

chdím občas na čočku s uzeným do důchodcovské jídelny Peklo v pasáži Světozor. a taky to není špatný.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...