Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tělák na základce mi ani nepřipomínej, Hod granátem: 22m (ostatní 35-45), na laně jsem nikdy nevyšplhal, na tyči tak dva metry, běhy tragické, do dálky jsem skočil metr dvacet. Ale byli tak ohleduplní, že jsem z toho nepropadl. Nicméně formovali můj vztah k sportu tak, že mě to začalo bavit až po třicítce. Takže za mě palec nahoru pro výše uvedené rozhodnutí.

S výchovami je to vubec prča. To, že syn psal z těláku nějakou písemku, jsem už prodejchal (maji hodinu telesne kultury teorie , na zakladce :suicide_anim: ), teď přitáh domů pětku z hudebky, páč zvrtal nástroje symfonickeho orchestru :eek: v písemce. O ucitelce prohlasil, ze je to darth vader, ukazal mi její foto na skolnim webu, musel jsem mu dát za pravdu a bylo vymalováno. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě ve škole při tělocviku říkávali, že kdyby se dávaly horší známky než trojky tak jí dostanu hned, ale prý za docházku dostanu dvojku...a na střední jsem si vyběhal uplný omezení...

Já právě taky nechápu, sice jsem chodil za komára "na sportovku" ale třídy "B,C a D" byly bez sportovních plánů a nejhorší známka v obou kategoriích byla dvojka. Pak sice byly paradoxy, že např. frajeři, co jezdili závody, měli dvojku z těláku (obvykle za drzost a podobné nedisciplinovanosti) stejně jako ti, co nesplnili limity a byli v jiné, nesportovní třídě, ale horší známku jsem neviděl.

Nejlepší byl tělocvik na VŠ, zápočet za pár her na hřišti a pár piv k tomu, nezapomenutelné :D

Odkaz ke komentáři

Tělák na základce mi ani nepřipomínej, Hod granátem: 22m (ostatní 35-45), na laně jsem nikdy nevyšplhal, na tyči tak dva metry, běhy tragické, do dálky jsem skočil metr dvacet. Ale byli tak ohleduplní, že jsem z toho nepropadl. Nicméně formovali můj vztah k sportu tak, že mě to začalo bavit až po třicítce. Takže za mě palec nahoru pro výše uvedené rozhodnutí.

Celkem ale nevím, jak tu dnešní generaci pak jinak než známkama donutěj něco dělat. Já jsem byl na těláku absolutně spokojenej a naučil jsem se tam, když už nic jinýho, jak se před nějakým sportováním správně protáhnout, abych si něco neudělal. Když to tak tady čtu, tak jsem byl přesněj opak, školu ( jak základní, tak střední, jsem reprezentoval ve všech sportech, co šlo ), ale dvojku jsme měl taky ( za drzost ).

Odkaz ke komentáři

Celkem ale nevím, jak tu dnešní generaci pak jinak než známkama donutěj něco dělat. Já jsem byl na těláku absolutně spokojenej a naučil jsem se tam, když už nic jinýho, jak se před nějakým sportováním správně protáhnout, abych si něco neudělal. Když to tak tady čtu, tak jsem byl přesněj opak, školu ( jak základní, tak střední, jsem reprezentoval ve všech sportech, co šlo ), ale dvojku jsme měl taky ( za drzost ).

No a to je důkaz toho, že známkovat tělocvik je blbost. Kromě těláku jsou ale sportovní kroužky a kluby. Já mám např. doma 4-letýho "hyperaktivního" parchanta, který potřebuje unavit. Už se těším, až ho na podzim zapíšu do fotbalu, hokeje nebo jiného sportu, ať má šanci vybít tu nálož energie, co v sobě má. Navíc se naučí disciplíně.
Odkaz ke komentáři

Cca před půl rokem jsem přepustil svoje vintážníDOXY (made by aubry).

Poté co vystřídaly 2 další majitele z řad fora se opět vrací ke mě.

Zítra je opět obdržím a zřejmě už u mě zůstanou nadobro.

Myslím,že teď si jich budu i více vážit :smile_anim:

Upraveno uživatelem hejdik
Odkaz ke komentáři

Dneska jsem přišel na význam výrazu "Jít s pískem". Urolog mi řekl, že moje ledviny vylučují mimo jiné něco jako písek. A prej nejlepším lékem na to je točená Plzeň. Takže nezbývá, než být poslušný pacijent a večer hned hokeji zajít do hospody, tomu aspoň říkám léčba :D. Ještě aby vyhrála Kometa, ať je co zapíjet!

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem přišel na význam výrazu "Jít s pískem". Urolog mi řekl, že moje ledviny vylučují mimo jiné něco jako písek. A prej nejlepším lékem na to je točená Plzeň. Takže nezbývá, než být poslušný pacijent a večer hned hokeji zajít do hospody, tomu aspoň říkám léčba :D. Ještě aby vyhrála Kometa, ať je co zapíjet!

Napsal ti lékař alespoň recept?

Odkaz ke komentáři

No a to je důkaz toho, že známkovat tělocvik je blbost. Kromě těláku jsou ale sportovní kroužky a kluby. Já mám např. doma 4-letýho "hyperaktivního" parchanta, který potřebuje unavit. Už se těším, až ho na podzim zapíšu do fotbalu, hokeje nebo jiného sportu, ať má šanci vybít tu nálož energie, co v sobě má. Navíc se naučí disciplíně.

Tohle ti neberu. Mě jde spíš o to, že ty ho zapíšeš na určitej sport ( jestli hokej, fotbal, nebo florbal, to je fuk ), tam dostane trenera, kterej ale bude koukat na výsledky a bude chtít mít samé Zidany, Ronaldy, Jágry,...... ( to je nejhorší varianta ), ale o co mě jde hlavně ? O to, že v jakémkoli sportu, se bude prosazovat jen jedna strana pohybu- specializace a tělák ve škole by měl u dětí prosazovat universálnost ( je to klišé, ale tak by to mělo fungovat ). Dítě by mělo umět nejen kopnout do balonu, ale udělat i kotoul či běžet aspon 400 m ( ne to nejmenší samozřejmě ). Vím, že tělák na základce stál celkem za prd, ale prostě je lepší než nic.

Odkaz ke komentáři

Mě dneska potěšilo, že i přes hromadu problematických nováčků a někdy i problematických zasloužilých členů (viď Longu), se tady pořád vyskytují naprosto úžasní srdcaři, kteří mají k hodinkám skvělý vztah a hlavně myslí na ostatní podobně postižené chronomagory a nesnaží se na hodinkách vydělat, ba dokonce naopak, snaží se usnadnit dalším lidem jejich nákup. Děkuji :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...