Pavlucha Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Manželka za necelé 2 měsíce rodí a doktor jí řekl, že pohyb je zdravej, takže mě furt nutí, abychom někam chodili. Zejtra mě čeká výlet do Lednice. Takže se pomalu pohybujeme, často zastavujeme a odpočíváme, pořád se někde občerstvujeme a 3krát za hodinu hledáme WC ... my jsme měsíc před ... a jsme pouze v této fázi, bez vejletů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) [url="">NIGHTinGALE[/url] ' timestamp='1335784021' post='754878'] Takže se pomalu pohybujeme, často zastavujeme a odpočíváme, pořád se někde občerstvujeme a 3krát za hodinu hledáme WC A já nejdřív četl, že hledáme IWC... Tak nic... Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Teď jsem si všiml, že jsem dnes pokořil hranici 2500 příspěvků...to mě celkem potěšilo, spíš než ten počet fakt, že jsem tu už celkem dlouho, a pořád mě to baví. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 na prvniho maje...trava zelena je..a my dobre vime cim to oslavime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Potěšila mne dnešní návštěva hodinkového muzea v GLASHÜTTE. Bylo tam minimum lidí, hezká expozice, klimatazované prostory ( příjemné v dnešním parnu). A i cena za 4 lidi plus knížka ( v češtině ) byla necelých 20 éček. Co mne však překvapilo, že jsme našel ve městě jen jeden obchod s hodinkama. A to jen značky NOMOS. Byl však zavřený, protože je svátek, takže i výlohy prázdné. A na jiný obchod s hodinkama jsme nenarazili. Upraveno 1. května 2012 uživatelem JiPoLit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 .. my jsme měsíc před ... a jsme pouze v této fázi, bez vejletů taky odpočítáváme něco málo přes měsíc...a pak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 na prvniho maje...trava zelena je..a my dobre vime cim to oslavime... Já myslím že to je ....půda úrodná je a my už teď víme co si zasadíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Že češi jsou zase na špičce žebříčku http://zpravy.ihned....ebricku-neresti Bohužel co se týče neřestí... Ale slavme panstvo, jsme zase mistři světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 no tak nevim jestli to patri sem, ale po sesti tydnech - nebo jak to je dlouho - jsem se zase dostal sem. velmi zbezne jsem prosel poslednich dvacet stranek temat (z 87. neprectenych) a zjistil jsem, ze je vsechno vlastne pri starym. jestli mi neco duleziteho uteklo (nejake dulezite vlakno typu zavodni hlemyzd od lustely) tak mi hodte odkaz treba do posty, pekne prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 dlouhá dovolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak Tombed tady maka vostopero a Malej W is sem klidopido prijde nahlasit, ze is vzal volno, nikdo mu ho nepodepsal, ale ze se vlastne nic nedeje.No, nevim, nevim. Tome, jestli sis to v praci zaridil dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 to je vuuul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 nezařídil libe, proto ji taky po skoro 6 letech od 1.6. měním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Co mne však překvapilo, že jsme našel ve městě jen jeden obchod s hodinkama. A to jen značky NOMOS. Byl však zavřený, protože je svátek, takže i výlohy prázdné. A na jiný obchod s hodinkama jsme nenarazili. ještě minulý rok byl hned naproti přes náměstí obchod, kde měli uniony a mnoho dalších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 nezařídil libe, proto ji taky po skoro 6 letech od 1.6. měním Na MDD? Ty jdes delat do skolky? Ajjaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 dnešní svátek práce jsem oslavil....... prací:-) patky k pergole jsou zabetonovány:-) koncem května bych to viděl na první grilovačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 New Samsung Galaxy S2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 dnešná retro oslava v malej dedine na záhorí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 dnešná retro oslava v malej dedine na záhorí ..no ty woe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Že češi jsou zase na špičce žebříčku http://zpravy.ihned....ebricku-neresti Bohužel co se týče neřestí... Ale slavme panstvo, jsme zase mistři světa Užívání drog pouze druhé místo. Mistry světa neuvedli..pche Edit: Už jsem to našel v přiloženým pdf. Jsme druzí za United States Upraveno 2. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky