bandicoot Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Overbooking je naprosto běžná praxe. Jak v letecký dopravě, tak v hotelnictví... Hotely taky prodávaj víc pokojů, než maj skutečnou kapacitu...Tohle je jeste p...l, ale kdyz takhle funguje financni trh, ze prodava (pujcuje) neexistujici prachy (ktere nejsou na vkladech), a neco systemove kiksne, jsme v riti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tohle je jeste p...l, ale kdyz takhle funguje financni trh, ze prodava (pujcuje) neexistujici prachy (ktere nejsou na vkladech), a neco systemove kiksne, jsme v riti...Hmm, rozpůjčovat takto pár desítek miliard, to by sem do vlákna zapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tohle je jeste p...l, ale kdyz takhle funguje financni trh, ze prodava (pujcuje) neexistujici prachy (ktere nejsou na vkladech), a neco systemove kiksne, jsme v riti...Kdyz ono to laka. Letecky spolecnosti nemuzou prodat o moc vic, nez vubec exituje sedadel ve stavajicich letadlech. Ona ta vyroba novyho letadla taky vezme nejakej cas. A pak uz nemusi byt 'zakaznik'.Ale vytisknout bankovky? Sranda. A radsi s vetsim nominalem. To jde stejne rychle jako s mensim, ale hezky to odsejpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 prijemna odpoledni osumnactka na zbraslavi s druhou devitkou v poradnem tempu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Koncert Dead Can Dance v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Koncert Dead Can Dance v Praze Dost dobrý, závidím, jedno období jsem je hodně poslouchal Teď už není moc času, tak ani nevím, že měli koncertovat, škoda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Koncert Dead Can Dance v PrazeTak to me nasralo, tam jsem chtel jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) K nám teď na čumendu přišlo asi šedesát kůzlat ve věku okolo 17ti let... Všechny se culej a chichotaj. Ty vole... Edit: překlep Upraveno 11. října 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 na šedesát kůzlat jeden vlk nestačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Navíc bezzubej. Ale výt ještě umim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 prijemna odpoledni osumnactka na zbraslavi s druhou devitkou v poradnem tempu Že se nestydíš. Jinak mě těší, že jsem zatím nezlomil svojí novou profi badmintonovou raketu - vzhledem k tomu, že s ní hraju mnohem hůř, než s pučenou za tři kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 To potěší že to je v rodině: http://www.rozhlas.cz/zpravy/vesmir/_zprava/navigacni-system-galileo-doplni-satelit-pojmenovany-po-ceskem-chlapci--1122256 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Potěšilo mě, že jsem pořád dost švihlej na to, abych v pátek vypadnul udělat pár fotek a teď už jsem zpátky O hodinkách a autech v Mayfair a Marylebone škoda mluvit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Jsi jako zaletěl na ootčku do Londýna udělat fotečku? Já když bejvalo ještě dříve více času, tak jsem tam zase lítal na otočku zachlastat Není nic lepšího než typický anglický pub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Jsi jako zaletěl na ootčku do Londýna udělat fotečku? Já když bejvalo ještě dříve více času, tak jsem tam zase lítal na otočku zachlastat Není nic lepšího než typický anglický pub No letěl jsem jenom na večeři s přáteli, co je tak rok neuvidím a pub samozřejmě následoval, u toho fotbal a atmoška jak má být. Vzal jsem aspoň "turistickej kompakt" a po návratu na hotel vyměnil čočku a šel na chvilku lovit, a jak tak člověk pochoduje po ParkLane, nedej si na závěr pár koktejlů po hotelových barech-takže 4h spánku, snídaně a let zpátky. Proto jsem rád, že už jsem doma, zítra budu nepoužitelnej..edit: a jedna turistická k tématu Upraveno 13. října 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Dneska mě potěšil bezkonkurenční výlov, nejdřív jsem byl ve vodě, bahna po pás a opravdu makačka, pak jsem šel k noži a pěkně jsem si odpočal (ostatní odpočívali už dřív, jako vždy), od 10 do 6ti příští rok beru jen nože a ocílku, holiny nechávám doma, to už je pro mladší.Dodržování pitného pivního režimu je samozřejmé. Edit: Monstery jsem do rybníka nebral ale při řezničení už byly aspoň v kapse Upraveno 13. října 2012 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Felix jde nahoru! http://www.redbullstratos.com/live/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Felix jde nahoru!Už koukáme, díky super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 35km... Za chvíli půjde Felix ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Naživo na ORF a BBC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky