Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Overbooking je naprosto běžná praxe. Jak v letecký dopravě, tak v hotelnictví... Hotely taky prodávaj víc pokojů, než maj skutečnou kapacitu...

Tohle je jeste p...l, ale kdyz takhle funguje financni trh, ze prodava (pujcuje) neexistujici prachy (ktere nejsou na vkladech), a neco systemove kiksne, jsme v riti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je jeste p...l, ale kdyz takhle funguje financni trh, ze prodava (pujcuje) neexistujici prachy (ktere nejsou na vkladech), a neco systemove kiksne, jsme v riti...

Kdyz ono to laka. Letecky spolecnosti nemuzou prodat o moc vic, nez vubec exituje sedadel ve stavajicich letadlech. Ona ta vyroba novyho letadla taky vezme nejakej cas. A pak uz nemusi byt 'zakaznik'.

Ale vytisknout bankovky? :D Sranda. :)

A radsi s vetsim nominalem. To jde stejne rychle jako s mensim, ale hezky to odsejpa. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jsi jako zaletěl na ootčku do Londýna udělat fotečku? Já když bejvalo ještě dříve více času, tak jsem tam zase lítal na otočku zachlastat :D Není nic lepšího než typický anglický pub :guitar:

No letěl jsem jenom na večeři s přáteli, co je tak rok neuvidím a pub samozřejmě následoval, u toho fotbal a atmoška jak má být.

Vzal jsem aspoň "turistickej kompakt" a po návratu na hotel vyměnil čočku a šel na chvilku lovit, a jak tak člověk pochoduje po ParkLane, nedej si na závěr pár koktejlů po hotelových barech-takže 4h spánku, snídaně a let zpátky. Proto jsem rád, že už jsem doma, zítra budu nepoužitelnej..

edit: a jedna turistická k tématu :D

post-3210-068671100 1350154741.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Dneska mě potěšil bezkonkurenční výlov, nejdřív jsem byl ve vodě, bahna po pás a opravdu makačka, pak jsem šel k noži a pěkně jsem si odpočal (ostatní odpočívali už dřív, jako vždy), od 10 do 6ti :) příští rok beru jen nože a ocílku, holiny nechávám doma, to už je pro mladší.

Dodržování pitného pivního režimu je samozřejmé.

Edit: Monstery jsem do rybníka nebral ale při řezničení už byly aspoň v kapse :)

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...