JaRooN Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Gratulace k 40 a k pohodě na pláži. Užívej si život!
KFL Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Gratulace k uspesne prvni tretine zivota . Vsechno nej!
jankoxxx Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Asi by to mělo patřit do muziky, ale udělalo mi hroznou radost, tak to švihnu sem. Dnes jsem si konečně koupil lístek na festival Mighty sounds v Táboře, kde poprvé naživo uvidím svoji nejoblíbenější kapelu - bostonské Dropkick Murphys. K nirváně by patřilo, kdyby s nimi přijely i ty irish dancers, Z nich omdlévám naaah, to su amateri.. ale tento to vie roztocit <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/122isznJdto?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
jankoxxx Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Zdravím z NZ :-) Ležím na pláži, papame Fisch a chips,no a slavim své 40 narozeniny" je tady krásně,nemít doma rodinu,tak už mě tam nikdo neuvidí"happy birthday!
African Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Děkuji kluci a přeji Vám hezký den :-)
organic Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Potěšil mě kolega, co se vrátil ze služebky z Baselu. Přivezl mi toto: Bohužel je to celý japonsky Tak aspoň obrázky, no...edit: Nebo je to čínsky? Asi spíš. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem organic
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Tak všechno nej Afri, a jinak to Ti není blbý válet se od rána na pláži a cpát se nějakou rybou ? Hehehe si to užij, a doufám, že budou i nějaký fotky tedy pokud už jsi někde nestratil foťák i s telefonem........
Ohm-Aztec Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Revize na zahradě... Některé stromy (javor šedý, habr korejský) uvidím s listy poprvé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Zdravím z NZ :-) Ležím na pláži, papame Fisch a chips,no a slavim své 40 narozeniny" je tady krásně,nemít doma rodinu,tak už mě tam nikdo neuvidí"Gratulace, to si někdo umí užít narozky :-)
StefanM Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Zdravím z NZ :-) Ležím na pláži, papame Fisch a chips,no a slavim své 40 narozeniny" je tady krásně,nemít doma rodinu,tak už mě tam nikdo neuvidí"Gratulacia do Novych Zamkov
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Gratulacia do Novych Zamkov To nejsou Nové Zámky, ale Nové Zápraží co má u baráku, minule se tím tady chlubil, jakou bude mít pěknou pergolu no a tak se tam teď válí bo v noci se vracel domů z hospody jeho obvyklou zkratkou přes Polsko a už mu docházely síly tak tam prostě upadl a válí se tam no jak vyvrženej vorvaň a ještě si tady z nás utahuje....že prej pláž............to mu tak žeru........... :lol2:
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 no u afriho by to mohlo vyt i pobreziseverniho more a neznama zatoka
TomCZ Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 prdlajs, to bude ten šíleně studený bazén, co mají poblíž všechno nej Afri
African Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Hej kluci, já Vás slyším, i když jsem na druhé straně zeměkoule...Jako je pravda, že v této době jsem již opět narvanej jak brok, ale copak, je pohoda, tak proč pak si jednu nedat" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Zdravím z NZ :-) Ležím na pláži, papame Fisch a chips,no a slavim své 40 narozeniny" je tady krásně,nemít doma rodinu,tak už mě tam nikdo neuvidí"Gratulejšn, já ji slavím o víkendu tak hodně pohody chlape, hlavně zdravíčko
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Afri, jsi nějak přibral co jsem tě neviděl ne?
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 kolikatyho mas, afromane? ja su sedum..
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Afri, jsi nějak přibral co jsem tě neviděl ne?To budou asi abstinenční příznaky - místo chlastu žere.
organic Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Kdepak, to je Syndrom spokojených otců. Co dítě, to 6 kilo up
FrantisekH Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 tak to jsem se za loňský rok stal třínásobným otcem.... a to ani nevim jak
Doporučené příspěvky