tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 to bylo drámo... ale Vitky to letos zvládly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) to bylo drámo... ale Vitky to letos zvládly aby ses nezjančil Upraveno 27. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 aby ses nezjančil to máš za to, jak si mě loni v rybárně poprskal kaprem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 to máš za to, jak si mě loni v rybárně poprskal kaprem před kořalkama nebo po nich? Jestli před kořalkama, tak se ti dodatečně omlouvám, jestli po kořalkách, tak je tvůj problém, protože jsi stál tím pádem zcela evidentně kaprovi v cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 to bylo drámo... ale Vitky to letos zvládly to máš za to, jak si mě loni v rybárně poprskal kaprem Už aby jsme se zase potkali, chachare, budeš nám všem v perníkově mít co vysvětlovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 před kořalkama nebo po nich? Jestli před kořalkama, tak se ti dodatečně omlouvám, jestli po kořalkách, tak je tvůj problém, protože jsi stál tím pádem zcela evidentně kaprovi v cestě. My jsme loni jedli kapra? Já si pamatuju jak došla techíla...pak už nic nevím...tedy mám částečnou amnézii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Vítkovice budou do finále dobrý. Z Pardubic by zase přijeli ty nafoukaný fanoušci, který nikdo nemá rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) mezi kořalkama a po vítězném pardubickém gólu, holt padl, když sis vychutnával sousto ale to víš, že i tak, bylo u vás fajn... EDIT: Roman měl kapra, KAmil jako předkrm talířek grundlí, Soňáka v závěru natahovalo, číča Kat měla zrzavý přeliv, Godin se neholil, ale co si měl ty Píte fakt nevím, určitě to ale nebyla kočka Upraveno 27. března 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Vítkovice budou do finále dobrý. Z Pardubic by zase přijeli ty nafoukaný fanoušci, který nikdo nemá rád taky tě nemám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Tome až pojedeš příště, vezmeš mně sebou? Mi se tam asi bude líbít...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 jo, ale řídit budeš ty, kdybych neřídil, tolik bych si nepamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Včera přitulka a dnes fakt, že do dvoch tyždňov switchnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 jo, ale řídit budeš ty, kdybych neřídil, tolik bych si nepamatoval Nepamatoval by jsi si vůbec, ale vůbec nic. Jinak já možná budu začátkem dubna (týden od 4.4.) v Ostravě. Na 2-3dny. Ještě to není jisté, ale kdyby náhodou, tak ti dám vědět... Tome až pojedeš příště, vezmeš mně sebou? Mi se tam asi bude líbít...... Si kuř, že by se ti u nás líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To z loňska, ale to druhé, když z toho prvního zbyla jen hromada šrotu :-) No trochu se v nich ztrácím, ale i tak jsem rád, že sis to užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 byl jsem dneska v náladě tak jsem vzal psa na kolo a když jsem se vrátil, dal jsem si s nim slalom mezi jabloněma máme na zahradě pár desítek středně vzrostlých jabloní, taková idální "závodní" vzdálenost mezi nima... až se divim, že mě ten pes po čtvrt hodině nestrhnul a neutekl alespoň jsem ho naučil nové povely "doleva", "doprava" a taky "plnej pravej"... to jsem si vzpomněl na autoškolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Dnes mě potěšilo, že se mi podařilo po velmi dlouhé době spát sedm a půl hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Mám toho chlapa rád...http://zpravy.idnes.cz/klaus-prominul-trest-muzi-ktery-strilel-na-prchajiciho-zlodeje-pwu-/domaci.asp?c=A110330_112432_domaci_js Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Zrovna jsem to to sem chtěl dát... Jednou pro změnu zvítězila spravedlnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Mám toho chlapa rád... http://zpravy.idnes.cz/klaus-prominul-trest-muzi-ktery-strilel-na-prchajiciho-zlodeje-pwu-/domaci.asp?c=A110330_112432_domaci_js to ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky