Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

to máš za to, jak si mě loni v rybárně poprskal kaprem :)

před kořalkama nebo po nich? Jestli před kořalkama, tak se ti dodatečně omlouvám, jestli po kořalkách, tak je tvůj problém, protože jsi stál tím pádem zcela evidentně kaprovi v cestě. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před kořalkama nebo po nich? Jestli před kořalkama, tak se ti dodatečně omlouvám, jestli po kořalkách, tak je tvůj problém, protože jsi stál tím pádem zcela evidentně kaprovi v cestě. :D

My jsme loni jedli kapra? :eek:

Já si pamatuju jak došla techíla...pak už nic nevím...tedy mám částečnou amnézii.

Odkaz ke komentáři

mezi kořalkama a po vítězném pardubickém gólu, holt padl, když sis vychutnával sousto :)

ale to víš, že i tak, bylo u vás fajn...

EDIT: Roman měl kapra, KAmil jako předkrm talířek grundlí, Soňáka v závěru natahovalo, číča Kat měla zrzavý přeliv, Godin se neholil, ale co si měl ty Píte fakt nevím, určitě to ale nebyla kočka :D

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

jo, ale řídit budeš ty, kdybych neřídil, tolik bych si nepamatoval :)

Nepamatoval by jsi si vůbec, ale vůbec nic. :) Jinak já možná budu začátkem dubna (týden od 4.4.) v Ostravě. Na 2-3dny. Ještě to není jisté, ale kdyby náhodou, tak ti dám vědět...;)

Tome až pojedeš příště, vezmeš mně sebou? Mi se tam asi bude líbít...... :cheers:

Si kuř, že by se ti u nás líbilo...
Odkaz ke komentáři

byl jsem dneska v náladě tak jsem vzal psa na kolo a když jsem se vrátil, dal jsem si s nim slalom mezi jabloněma :D máme na zahradě pár desítek středně vzrostlých jabloní, taková idální "závodní" vzdálenost mezi nima... až se divim, že mě ten pes po čtvrt hodině nestrhnul a neutekl :D alespoň jsem ho naučil nové povely "doleva", "doprava" a taky "plnej pravej"... to jsem si vzpomněl na autoškolu :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...