mondeo2 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 15:21, Bedjasson napsal: ...sníh...že by konečně freeride na Pustevnách? hmmm možná u Tebe..........v Mimoni mrholí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Daniel Ricciardo v novém Top Gear. Asi je fakt dobrý řidič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Těch proměnných je hrozně moc...teplota asfaltu, servis Liany, návyk na levostranné řízení, čistota stopy atd. Každopádně nové díly mě baví méně a méně. Už je to podivná zábavná show, která nemá s auty moc společného (závod kolo vs. vznášedlo vs. Stig byl asi nejhorší). Třeba u speciálu jsem měl vyloženě pocit, že auta dovezli na vleku, vyložili na 20 minut do lesa, natočili scénu a šup zpět na vlek. Pro mě už je to málo o autech a moc podle scénáře... Poslední díl byl vyloženě fraška. Chápu, že stylem 5th gearu by nedosáhli tolik zhlédnutí, ale jako srdcaře/autíčkáře mě mrzí, že je to tolik odfláknuté a očividně "nahrané". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Třeba ta Austrálie se mi líbila hodně. Bylo to vtipné. Já se na Fifth Gear nedívám už vůbec. Nudí mě to. Že začátku jsem ho sledoval a bylo to ok ale dlouhodobě to trochu nudí. V TG hledají, co bude dlouhodobě bavit hodně lidí. Suché testy vyhledávám a sleduj spíše na síti. Top Gear chci být, upřímně přiznávám, baven. A to se jim daří. Někdy víc, někdy míň, ale pořád to, na rozdíl od Fifth Gearu, s radostí sleduju. Čímž ovšem nerozporuji, že více testů aut, tím jejich zábavným způsobem, by dávat mohli. Kdysi se mi hodně líbily velké srovnávačky třeba střední třídy, které dělali. Nebo test Golf vs. BMW 1. Toho by pravda mohlo být více. Nebáli se říct, že je BMW 1 sračka a byla to navíc sranda. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 8. 2. 2015 v 11:13, knihomol napsal: včerejší tři výstavy ve Vídni: D. Velasquez, C. Monet a impresionisti v Albertině. Mezitím úžasný Wiener schnitzel u Figlmüllera Apropo, nevite kde lze u nas koupit tento druh masa, v takovych plackách?. Jsem kuchařský antitalent. Na jejich stránkách píšou, že je to "Pork Rose"Chtěl bych se ten řízek udělat doma :-)myslim, ze staci koupit kus teleci kyty a pekne ji naklepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 18:53, montemar napsal: myslim, ze staci koupit kus teleci kyty a pekne ji naklepat Správně naklepaný bude když zvedneš řízek proti světlu a uvidíš přes něj do Vídně. Omlouvám se, nemohl jsem si pomoci, tohle ale koluje po kuchyních už dlouho a vždy vyvolá úsměvné vzpomínky *peace* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 19:05, tommas4 napsal: Správně naklepaný bude když zvedneš řízek proti světlu a uvidíš přes něj do Vídně.Omlouvám se, nemohl jsem si pomoci, tohle ale koluje po kuchyních už dlouho a vždy vyvolá úsměvné vzpomínky *peace*+1. ale musi byt jasne pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 18:32, Hasňa napsal: Třeba ta Austrálie se mi líbila hodně. Bylo to vtipné. Já se na Fifth Gear nedívám už vůbec. Nudí mě to. Že začátku jsem ho sledoval a bylo to ok ale dlouhodobě to trochu nudí. V TG hledají, co bude dlouhodobě bavit hodně lidí. Suché testy vyhledávám a sleduj spíše na síti. Top Gear chci být, upřímně přiznávám, baven. A to se jim daří. Někdy víc, někdy míň, ale pořád to, na rozdíl od Fifth Gearu, s radostí sleduju. Čímž ovšem nerozporuji, že více testů aut, tím jejich zábavným způsobem, by dávat mohli. Kdysi se mi hodně líbily velké srovnávačky třeba střední třídy, které dělali. Nebo test Golf vs. BMW 1. Toho by pravda mohlo být více. Nebáli se říct, že je BMW 1 sračka a byla to navíc sranda.Doporučuji nebo , ale to je materiál pro autíčkáře. Jako pobavení po náročném pracovním týdnu nejspíš nepouslouží . 5th gear mě také nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 18:53, montemar napsal: myslim, ze staci koupit kus teleci kyty a pekne ji naklepat Už se to tady kdysi řešilo.Řízek u Figlmullera je z vepřového: http://www.figlmueller.at/de/unser-schnitzel.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Toto jednoduché moudro: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ahojky,dnes jsem byl potěšen touto zprávou na novinkách : http://www.novinky.cz/muzi/361000-agent-007-letos-v-bondovce-vymeni-hodinky.html Opravdu krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 18:20, VitekB napsal: Těch proměnných je hrozně moc...teplota asfaltu, servis Liany, návyk na levostranné řízení, čistota stopy atd. Každopádně nové díly mě baví méně a méně. Už je to podivná zábavná show, která nemá s auty moc společného (závod kolo vs. vznášedlo vs. Stig byl asi nejhorší). Třeba u speciálu jsem měl vyloženě pocit, že auta dovezli na vleku, vyložili na 20 minut do lesa, natočili scénu a šup zpět na vlek. Pro mě už je to málo o autech a moc podle scénáře... Poslední díl byl vyloženě fraška. Chápu, že stylem 5th gearu by nedosáhli tolik zhlédnutí, ale jako srdcaře/autíčkáře mě mrzí, že je to tolik odfláknuté a očividně "nahrané".to ma Hasna pravdu - Top Gear je uz fakt len zabavka a show, s autami to uz nema vela spolocne a ked sa chces realne dopatrat aspon nejake udaje alebo priame zrovnanie a vidiet auta v akcii, tak 5th gear mi dava ovela viac. chlapci priamo bojuju na trati ci uz s casom alebo zo sebou, samozrejme aj srandicky a hecovanie ( Tim) a aj ta zenska vie nieco zajazdit! Samozrejme ze pre nich jazdi Stig bez masky ale to mi nevadi...A Jeremiho zaujatost voci amerikam ci porsche uz ma tiez nerozosmieva.... (vieme, ake super casy dokazuju vette od Z06 a ako dokazu pokorit ovela drahsie auta ale tam je vsetko malo a ZR1 neskutocne! ).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Jen jsem si povzdechl, že už se mi prostě nové díly nelíbí tolik, jako ty staré . Třeba speciál z Vietnamu/Barmy/Africký byl naprosto skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 V 9. 2. 2015 v 21:55, VitekB napsal: Jen jsem si povzdechl, že už se mi prostě nové díly nelíbí tolik, jako ty staré . Třeba speciál z Vietnamu/Barmy/Africký byl naprosto skvělý.ja to chapem, ved ok, je to zabava a showlen to uz nie je o autach ako takych - ale preto su ine programy a testy....chudak jeremy sa ako minule snazil testova EVO a STI a mlel tam nezmysly a nakoniec ked do toho sadol riadny jazdec, tak to bolo cele naopak, ako on znalecky vyhodnotil!? ale ok, je to zabavne a aj moja priatelka si to pozrie a o to im asi ide - tak co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 V 9. 2. 2015 v 22:25, maxigabrielg napsal: ale ok, je to zabavne a aj moja priatelka si to pozrie a o to im asi ide - tak co....Ideální způsob, jak "vysvětlit", co je na těch hračkách tak důležitého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) V 9. 2. 2015 v 21:48, maxigabrielg napsal: to ma Hasna pravdu - Top Gear je uz fakt len zabavka a show, s autami to uz nema vela spolocne a ked sa chces realne dopatrat aspon nejake udaje alebo priame zrovnanie a vidiet auta v akcii, tak 5th gear mi dava ovela viac. chlapci priamo bojuju na trati ci uz s casom alebo zo sebou, samozrejme aj srandicky a hecovanie ( Tim) a aj ta zenska vie nieco zajazdit! Samozrejme ze pre nich jazdi Stig bez masky ale to mi nevadi...A Jeremiho zaujatost voci amerikam ci porsche uz ma tiez nerozosmieva.... (vieme, ake super casy dokazuju vette od Z06 a ako dokazu pokorit ovela drahsie auta ale tam je vsetko malo a ZR1 neskutocne! ).... V 9. 2. 2015 v 21:55, VitekB napsal: Jen jsem si povzdechl, že už se mi prostě nové díly nelíbí tolik, jako ty staré . Třeba speciál z Vietnamu/Barmy/Africký byl naprosto skvělý. V 9. 2. 2015 v 19:52, VitekB napsal: Doporučuji nebo , ale to je materiál pro autíčkáře. Jako pobavení po náročném pracovním týdnu nejspíš nepouslouží . 5th gear mě také nebaví.Zrovna jsem měl velmi podobný komentář k poslednímu TG v neděli. Mám dojem, že posledních 8 sérií to jde s klukama z kopce. Rozumim všemu - že se nedá pořád vymýšlet něco novýho, že mají spoustu omezení, že už tady všechno bylo. Ale co mi přijde úplně nejhorší, je fakt, že už se z TG vytratila oslava aut, supersportů, výkonů, adrenalinu a krásy, a je to všechno nahrazeno jednoduchým humorem (kterej mám rád), ovšem od A-Z dle scénáře, a s jediným účelem - udělat ze sebe šašky, pobavit a použít k tomu nějaký ty auta. Ačkoli je R. Porter (jako script supervisor) vtipnej, přestává mě to bavit. Chybí mi improvizace, chemie těch tří, naopak zcela převažuje hraní, přehrávání, uměle nastrčený vtipy... Aktuální díl se sanitkama mě sice pobavil (zasmál jsem se od plic asi pětkrát), ale když už se blížil konec, říkal jsem si, že to fakt sklouzlo někam, kde mě to jako celek či koncept už nebaví. A to jsem hardcore TG fan. Hrozně rád bych viděl zase nějakej roadtrip se třema autama bez větších blbostí, nebo nějakej epic race (auto, vlak, motorka - to pokládám za jeden z nej filmových i TG zážitků ever; stejně jako první race s DB9 proti TGV nebo SLR proti trajektu a lodi, popř. samozřejmě 612 proti letadlu do Švýcar). Za úplně nejhorší pokládám fakt, že od 13. série, nebo možná od série, kdy skončil Collins jako Stig (mimochodem - aktuální přehrávky se Stigem jsou úplně tragický), si z TG nepamatuju nic a nepustil jsem si nic podruhý či potřetí. Do třináctky si vybavuju auta, hlášky, situace, ale pak už prakticky nic, vůbec nic. Sice si to každou neděli sosnu a podívám se, ale čím jsme dál, tím víc se pokaždý bojim, s čím partička přijde. Nepotřebuju heurestický testy ani Dolejš-style recenze, ale moc bych si přál, aby byl TG zase víc o autech a s menším dílem umělýho a vyšponovanýho humoru. Ale možná jsem už jen starej. EDIT: Chris Harris je v tuhle chvíli asi to nejlepší, co je k dispozici z hlediska aut. Upraveno 10. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 KFL - si uz fakt stary!ale aj velmi rozumni a tak s tebou musim suhlasit!pekne si to vystihol, zhruba to som sa snazil aj ja vykoktat... prave to jazdenie som objavil v 5th gear ( nie ze by to mala byt nahrada za Top Gear - ale niektore veci su proste pre fanusika sportakov lepsie!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 V 10. 2. 2015 v 7:43, gougy napsal: Ideální způsob, jak "vysvětlit", co je na těch hračkách tak důležitého heh, spravne si to pochopil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Je skvělé, že tenhle národ již naprosto zdegeneroval co se týká ceny čehokoliv.Právě teď předělávám kompletní ceníky, dávám ceny o 40% nahoru a k tomu budouslevy jako prase. Jelikož jsem doteď prodával a poskytoval například při opakovaném nákupu,větším množství atd. mírnou slevu (do 20 ti %), tak se mě nyní začali klienti ptát zda ze zvýhodněnéceny o 20% mohou dostat další slevu . . . jistě, a zaměstnanci místo výplaty zítra dostanou každejtřeba dvě sněhový koule Takže doteď 1000 - 20% sleva = 800bude nyní 1400 - 40% sleva = 840 mám rád korporace co lidi naučili takhle počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jenže ten koncák zaplatí 1400,- a tím zacáluje ty rabaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky