Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky?

Minuly tyden v jizni Francii jsem taky docela koukal. Jeden obchod, druhy, jedna restaurace, druha, treti, ctvrta, ...... lezata osmicka :)

Vsude stejne fajn..

A po navratu sok  :death:

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To snad ne, mně je 24 a vidím to stejně :lol2:. Prostě se změnil poměr show:autíčkářství za přijatelnou hranici (pro mě). Docela se divím, že se první díly ujaly, protože to bylo ve srovnání s dnešní produkcí spíše naopak. Pořád se ale budu dívat na výborná DVD, naposledy The Perfect Roadtrip 2  a projekty jako Cars of the People s Mayem - to jsem sledoval s otevřenou pusou a říkal si, kolik tomu muselo předcházet času při zjišťování historických souvislostí. Nebýt masovosti TG, asi by se do podobných projektů ani nemohli pouštět, takže za mě vlastně všechno OK  :).

Souhlasím s oběma. Taky si raději potřetí pustím některé z jejich roadtrip speciálů....

Odkaz ke komentáři

Potesil me novej perfektni remen od Pepy a prekvapily me PAM 510, u kterych jsem nameril rezervu 229 hod misto udavanych 192 hod, takze misto 8 days nejakych 9 1/2 days  :eek:

No tak ten je parádní. Kdopak to umí, pokud to není tajné ?

Odkaz ke komentáři

Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky?

Dokud u nás bude převládat názor, že na nejnižším personálu je potřeba co nejvíc ušetřit, tak to nepůjde.

Za desítku na směny včetně víkendů se prostě nikdo usmívat nebude. To už bychom se zase dostali tam, co ve vlákně o Eltonu - že u nás zaměstnance na nejnižších patrech považujeme za odpad, za práci jim platit nechceme, ale chtěli bychom od nich plné nasazení.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Holt chřipka je sviňa, teď abych chodil s rouškou jako Japonci, abych nedopadl stejně :crying_anim02:

tak ked sme odhalili, ze tvoj avatar je vlastne realna fotka, tak to by bola velka skoda to schovavat!

:-)

Odkaz ke komentáři

Parada! Uz vim co bude muj dalsi konicek.. jen nevim, jestli na to budu mit trpelivost :-)

Taky nevím. V dubnu pojedu na kurz. Do té doby jen to nejnutnější. Abych to nějak nepodělal

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...