Ondrej71 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky? Minuly tyden v jizni Francii jsem taky docela koukal. Jeden obchod, druhy, jedna restaurace, druha, treti, ctvrta, ...... lezata osmicka Vsude stejne fajn.. A po navratu sok Upraveno 10. února 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tak to je pokaždý,když se vracím do Čech z Německa a hlavně z Rakouska.Nasraný,neochotný český tlamy,hnusný jídlo v restauracích,dobytkové na silnicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 To snad ne, mně je 24 a vidím to stejně . Prostě se změnil poměr show:autíčkářství za přijatelnou hranici (pro mě). Docela se divím, že se první díly ujaly, protože to bylo ve srovnání s dnešní produkcí spíše naopak. Pořád se ale budu dívat na výborná DVD, naposledy The Perfect Roadtrip 2 a projekty jako Cars of the People s Mayem - to jsem sledoval s otevřenou pusou a říkal si, kolik tomu muselo předcházet času při zjišťování historických souvislostí. Nebýt masovosti TG, asi by se do podobných projektů ani nemohli pouštět, takže za mě vlastně všechno OK .Souhlasím s oběma. Taky si raději potřetí pustím některé z jejich roadtrip speciálů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Potesil me novej perfektni remen od Pepy a prekvapily me PAM 510, u kterych jsem nameril rezervu 229 hod misto udavanych 192 hod, takze misto 8 days nejakych 9 1/2 days No tak ten je parádní. Kdopak to umí, pokud to není tajné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky?Dokud u nás bude převládat názor, že na nejnižším personálu je potřeba co nejvíc ušetřit, tak to nepůjde.Za desítku na směny včetně víkendů se prostě nikdo usmívat nebude. To už bychom se zase dostali tam, co ve vlákně o Eltonu - že u nás zaměstnance na nejnižších patrech považujeme za odpad, za práci jim platit nechceme, ale chtěli bychom od nich plné nasazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Teď mě potěšilo, že na víkend frčím do Dubaje za nemocného kolegu. Těším se na teplo i na sjezdovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Teď mě potěšilo, že na víkend frčím do Dubaje za nemocného kolegu. Těším se na teplo i na sjezdovku. Ty se ale máš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Holt chřipka je sviňa, teď abych chodil s rouškou jako Japonci, abych nedopadl stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Holt chřipka je sviňa, teď abych chodil s rouškou jako Japonci, abych nedopadl stejně tak ked sme odhalili, ze tvoj avatar je vlastne realna fotka, tak to by bola velka skoda to schovavat!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Čas od času si nahni slivovice jako já. Kolem mě to padá jak hrušky, v práci jsem už úplně sám a pohoda jazz, jak rybička Holt chřipka je sviňa, teď abych chodil s rouškou jako Japonci, abych nedopadl stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Dnes dorazila. Vlastnorucne podpisana autorom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Dnes dorazila. Vlastnorucne podpisana autorom Tak jsem se díval, že pan doktor Degen se zabývá i genetikou. Celkem vtipný mi to přišlo zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Že můj starý ruský foťák docela umí fotit (mojí mladou ruskou manželku): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Že můj starý ruský foťák docela umí fotit (mojí mladou ruskou manželku):to nebude len tym fotakom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Teď mě potěšilo, že na víkend frčím do Dubaje za nemocného kolegu. Těším se na teplo i na sjezdovku. .... a ešte si to aj sám odkeruješ.... Či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Bohužel tam ano, ale mě to baví. Navíc je k tomu rotace do Ománu (Muscat) , do pondělí Dubaj a pak zpět Emirates. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Ava: co je to za firmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Mě dnes potěšila ostříhaná bonsai Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Mě dnes potěšila ostříhaná bonsai Sent from my iPad using Tapatalk Parada! Uz vim co bude muj dalsi konicek.. jen nevim, jestli na to budu mit trpelivost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Parada! Uz vim co bude muj dalsi konicek.. jen nevim, jestli na to budu mit trpelivost :-)Taky nevím. V dubnu pojedu na kurz. Do té doby jen to nejnutnější. Abych to nějak nepodělal Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky