Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mrkni do historie, KDO začal tu válku a KDO v roce 1939 napadl Polsko :-) A Pobaltí, Finsko, atd. Stačí jen znat :-)

Prvního záři 1939 Německo napadlo Polsko. Rusko napadlo Finsko až v listopadu a to je DVA měsíce po tom co Němci napadli Polsko a ano to nebylo hezké.

Přehlídka vojsk na Rudém náměsti je, opakuji, pro mě pocta VŠEM - je jedno jestli to byl Polák, Rus, Američan, Anglán ... co padli v boji proti fašismu. Je to jediná velká  událost na světě která pravidelně připomíná konec druhé světové války. Forma možná není ideální... Pokud by něco dělali Američani nebo kdokoliv ze západu pravidelně, ve stejném měřítku klidně bych sem dal je - a je mi úplně jedno jestli tam budou jezdit tanky nebo ne.

Jinak i když to možná tak na první pohled nevypadá tak Rusko, komunisty apod. nemusím a stejně tak nemusím jakékoliv fanatiky. Nikdo není dokonalý, všichni máme své chyby, přehmaty... :)

Upraveno uživatelem Lunochod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sto aut jelo ve trech malych kolonach z cviceni na zakladnu. Tobe je 14 let, nebo si delas srandu?

Teď si uhodil hřebíček na hlavičku. Teď si představ, že by Rusko cvičilo v mezinárodních vodách blízko New Yorku. Pokud vím tak si Rusové připomínají konec 2. Světové přehlídkou každý rok a nevím jak ty, ale já jsem vděčný vojákům rudé armády i té americké za osvobození Československa.

Odkaz ke komentáři

Prvního záři 1939 Německo napadlo Polsko. Rusko napadlo Finsko až v listopadu a to je DVA měsíce po tom co Němci napadli Polsko a ano to nebylo hezké.

Přehlídka vojsk na Rudém náměsti je, opakuji, pro mě pocta VŠEM - je jedno jestli to byl Polák, Rus, Američan, Anglán ... co padli v boji proti fašismu. Je to jediná velká  událost na světě která pravidelně připomíná konec druhé světové války. Forma možná není ideální... Pokud by něco dělali Američani nebo kdokoliv ze západu pravidelně, ve stejném měřítku klidně bych sem dal je - a je mi úplně jedno jestli tam budou jezdit tanky nebo ne.

Jinak i když to možná tak na první pohled nevypadá tak Rusko, komunisty apod. nemusím a stejně tak nemusím jakékoliv fanatiky. Nikdo není dokonalý, všichni máme své chyby, přehmaty... :)

Omyl :-) Polsko napadli Nemci a SSSR. To byl zacatek. A nebylo to hezke je slabej vyraz :-)
Odkaz ke komentáři

Paní Johnsonová potká v Michiganu paní Smithovou a ptá se jí, jak se má.
"A co děti?"
"Moji kluci jsou v pohodě", odpovídá. "Nejstarší, Jack, je vojenský poradce na Ukrajině, Willy je v Iráku, Raul slouží na lodi u Gibraltaru, Johny je v Súdánském Darfouru a nejmladší, Tod, je v Afghánistánu".
"A co manžel?" ptá se paní Johnsová.
"Ten jezdí po Evropě v rámci přednáškového turné a vysvětluje, jak se rozpíná Putinův režim"...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...