Návštěvník km.kmk Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Dnes už je mi hej, ale celý víkend mě ve snu strašily španělský vokurky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Klidek, po spanelskejch vokurkach mivaji lide udajne opacne problemy... Jinak, co me potesilo:1. Dnes - nova kosile s trochu silenym designem, ale zaroven spolecensky prijatelna - bila, male fialove puntiky, slim fit (sem zhubnul, no...), "kratkej" limecek (nevim, jak lepe to popsat). A nova vonafka, kterou jsem si chtel koupit uz mockrat, ale vzdycky jsem si koupil neco jinyho a ted konecne to klaplo 2. V posledni dobe - uspesne jsem provedl sve kolegy i sebe certifikacnimi audity na dalsi dva systemy, takze ted mame ISO 9001, 14001, 27001 a OHSAS 18001 - posledni dva jsme delali ted Povedly se jeste nejake dalsi veci v praci a tak, kdyz jsem sel za sefem s tim, ze chci pridat, bez jakychkoliv diskuzi to odsouhlasil Druha strana mince je ta, ze me manzelka narkla z workholismu... ale pravdu nema. Jo, a ta kosile vypada uplne skvele s pilotkama - foto v "co mate dnes na ruce"... Upraveno 31. května 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Jo, a ta kosile vypada uplne skvele s pilotkama - Jak pro koho, vypadáš v ní jak Průša. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Jak pro koho, vypadáš v ní jak Průša. Kecy voe, to rikas akorat proto, ze jsi me v ni nevidel jeste celyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To to letí... Týhle malý holčičce je dneska rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To to letí... Týhle malý holčičce je dneska rok To je hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 To to letí... Týhle malý holčičce je dneska rok Hustyyyy, congratz mrnousovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 jedna tematicka a vcerejsi scenka z Cejlu, Brno (tez zvan jako Bronx) jdu po ulicicikan s vozikem plnym zeleza proti mnecikan: nevite kolik je hodin?ja: presne 6cikan se zamyslel a rika: takze kdyz tam maji otevreno do pul sedme, tak to znamena, ze mam jeste pul hodiny, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 jedna tematicka a vcerejsi scenka z Cejlu, Brno (tez zvan jako Bronx) jdu po ulici cikan s vozikem plnym zeleza proti mne cikan: nevite kolik je hodin? ja: presne 6 cikan se zamyslel a rika: takze kdyz tam maji otevreno do pul sedme, tak to znamena, ze mam jeste pul hodiny, ze? ... a kolik bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 potesila ma kratka navsteva v praci za ucelom vyzdvyhnutia 2 balickov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 ... a kolik bylo? pendrek pendrek zidlicka snehulak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Koukám,že sem ještě nepsal. Roman je už doma a snad bude v pohodě,dnes jsem s ním mluvil. Zbytek vám poví sám,ale poudal,že si dá pokoj a bude se snažit bejt nějakou chvilku v klidu. Tož tak TAk asi toto:clap: Upraveno 31. května 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Bebel s brokovnicou dnes 20.05 na ČT2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Mě potěšilo, že jsem včera obhájil diplomovou práci a stal jsem se tam inženýrem architektem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 to: adamjursa - upřímná gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Mě potěšilo, že jsem včera obhájil diplomovou práci a stal jsem se tam inženýrem architektem. Tak gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 (upraveno) Mě právě potěšil dost obsáhlý dopis od mýho adoptovanýho africkýho Pepíka" Dost ale škrábe, musím luštit Každopádně do dvouch let plánuji Keňu, tak dostane čočku Upraveno 1. června 2011 uživatelem Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 (upraveno) Kdyby byl zrzavej byl by celej ty Upraveno 1. června 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 ... tak dostane čočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Kdyby byl zrzavej byl by celej ty To MAAMKA: Vidíš, ani jsem si to neuvědomil, že je to tak trochu černý humor" Tady řekneš prckoj, ty voe, já ti dám čočku, to uvidíš a rozbrečí se, a tam začnou skákat radostí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky