Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Klidek, po spanelskejch vokurkach mivaji lide udajne opacne problemy...

Jinak, co me potesilo:

1. Dnes - nova kosile s trochu silenym designem, ale zaroven spolecensky prijatelna - bila, male fialove puntiky, slim fit (sem zhubnul, no...), "kratkej" limecek (nevim, jak lepe to popsat). A nova vonafka, kterou jsem si chtel koupit uz mockrat, ale vzdycky jsem si koupil neco jinyho a ted konecne to klaplo :D

2. V posledni dobe - uspesne jsem provedl sve kolegy i sebe certifikacnimi audity na dalsi dva systemy, takze ted mame ISO 9001, 14001, 27001 a OHSAS 18001 - posledni dva jsme delali ted :) Povedly se jeste nejake dalsi veci v praci a tak, kdyz jsem sel za sefem s tim, ze chci pridat, bez jakychkoliv diskuzi to odsouhlasil :) Druha strana mince je ta, ze me manzelka narkla z workholismu... ale pravdu nema.

Jo, a ta kosile vypada uplne skvele s pilotkama - foto v "co mate dnes na ruce"...

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedna tematicka a vcerejsi scenka z Cejlu, Brno (tez zvan jako Bronx)

jdu po ulici

cikan s vozikem plnym zeleza proti mne

cikan: nevite kolik je hodin?

ja: presne 6

cikan se zamyslel a rika: takze kdyz tam maji otevreno do pul sedme, tak to znamena, ze mam jeste pul hodiny, ze?

Odkaz ke komentáři

jedna tematicka a vcerejsi scenka z Cejlu, Brno (tez zvan jako Bronx)

jdu po ulici

cikan s vozikem plnym zeleza proti mne

cikan: nevite kolik je hodin?

ja: presne 6

cikan se zamyslel a rika: takze kdyz tam maji otevreno do pul sedme, tak to znamena, ze mam jeste pul hodiny, ze?

... a kolik bylo? :D

Odkaz ke komentáři

Koukám,že sem ještě nepsal. Roman je už doma a snad bude v pohodě,dnes jsem s ním mluvil. Zbytek vám poví sám,ale poudal,že si dá pokoj a bude se snažit bejt nějakou chvilku v klidu. Tož tak :)

TAk asi toto:clap::clap: :clap: :clap:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Mě právě potěšil dost obsáhlý dopis od mýho adoptovanýho africkýho Pepíka" Dost ale škrábe, musím luštit :whistle: Každopádně do dvouch let plánuji Keňu, tak dostane čočku :smile_anim:

post-364-024658300 1306919592.jpg

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...