Seamaster Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Co Honzo neco takoveho? Je to sice spis pro statickou apnoe, ale mozna i pro prehled pri freedive by to melo smysl. Cena je vice nez super a jsou to tak specificke hodinky, ze o ne asi moc boj nebude. A jsou v UK, takze bez doplatku DPH a cla. Nebo vzhledme k tomu, ze pouzivas pocitac si kup nejaky potapky na sous jen jako odznak prislusnosti k diverum.... Ja ososbne s potapkama vse jak ostatni, snorchl, more, sprcha, bazen.. krom sauny asi veskere vodni radovanky. edit: mrkni jeste sem, delaly se i v cerne a ve verzi chrono Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem Seamaster
onney Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Do slané vody lezu s Géčkama na ruce.
African Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 To VasekN: Kdyby jsi chtěl velmi cenově dostupný Quartz, tak mě je moc příjemný Sea Touch od Tissot" Hodně fukncí za tašku hrušek :-)http://www.youtube.com/watch?v=lvFg8yBZRBk&feature=related 1
Lukas Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Pod vodu lezu zásadně s oranžovýma monstrama, a už přežily pár dovolených i hloubky kolem 45 metrů. A lezu s nima i do letadla, jestli se to teda smí... :-)
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) To VasekN: Kdyby jsi chtěl velmi cenově dostupný Quartz, tak mě je moc příjemný Sea Touch od Tissot" Hodně fukncí za tašku hrušek :-) Tak za 20 tis. koupím těch hrušek kamion :-) Za ty peníze když už tedy Quartz bych viděl lepší volbu Citizen Aqualand Eco Drive Na eBay cca 8 tis. Kč a k tomu nabušený komp Suunto D4 Za cca 10 tis. Kč No a dva tisíce ti ještě zbudou na hrušky v tekutém vypáleném stavu :-) Jinak ty Tissoty taky nejsou špatný :-) Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem VasekN
miccalek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 To by mě zajímalo, jestli někdo s automatama plavete. Ale teď myslím plavání jako skutečně plavání, čiže kraul nebo motýlek, třebas hodinku intenzivně. Já jsem to kdysi zkoušel s monstrama, ale vadil mně ten rozdíl 200 gramů na jedné ruce, a taky ty hodinky asi trpí, protože když já plavu, tak to je plácando jak sviňa. A teď eště přesnost se krásně rozdrbe...
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 prepac, je to trochu mimo, ale este ku Suunto compu k potapaniu - asi pred dvoma rokmi som si pozeral radu Suunto Elementum, v tomto pripade Aqua. Mal si moznost sa s nim osobne stretnut, alebo niekoho, kto uz ho pouziva? Len pre info, cena je vyssia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matthew Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Taky už mám s potápkami nějaké zkušenosti a přiznám se, že jsem je nevzal ani do vody. Každopádně vážně uvažuju nad tím, že si nějaké pěkné potpáky pořídím na příští dovolenou u moře co jsem na chronomagu tak se mi zdá, že to snad už bez podobného vybavení ani nejde
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 prepac, je to trochu mimo, ale este ku Suunto compu k potapaniu - asi pred dvoma rokmi som si pozeral radu Suunto Elementum, v tomto pripade Aqua. Mal si moznost sa s nim osobne stretnut, alebo niekoho, kto uz ho pouziva? Len pre info, cena je vyssia. Tyhle neznám u drtivé většiny freediverů je vidět buď Suunto D3 nebo Suunto D4 sem tam má někdo Aeris, Mares nebo něco jiného. Suunto D4 je zároveň momentálně asi nejlepší freedive computer. U flaškářů tedy klasických scuba potapěčů jsou pak vidět různé Suunta hlavně Suunto Viper, Suunto Stingr nebo ti co investujou opravdu raketu do výbavy maj Suunto D9. Na freedive potřebuješ dva základní ukazatele a to hloubku a čas. Jednotlivé kompy se pak liší třeba počtem různých alarmů, rychlostí měření hloubky či grafem s profilem ponoru u scuba potapěčů je to ještě o měření při dýchání různých směsí :-)
Micey Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Nemůžu sem nedat tohle video, sice už tady bylo ale je prostě dokonalý.. JLC + freediving.
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Nemůžu sem nedat tohle video, sice už tady bylo ale je prostě dokonalý.. JLC + freediving. Luxusní i když ty JLC jsem tu někde viděl s hloubkoměrem, ale ještě jsem neviděl potápky automaty, které by měly hloukoměr i chronograph..
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Tyhle neznám u drtivé většiny freediverů je vidět buď Suunto D3 nebo Suunto D4 .... Dik, super odpoved. Rada Elementum, pred dvoma rokmi novinka, myslim za cca 1200 dolacov. V recenziach dopadli velmi dobre, akurat narazali na WR 200M, tym limitne pouzivanie, ale inak naadhern y tah.....a este lepsie dopadli Elementun Terra (uz podla nazvu vyuzitie ine)
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Nemůžu sem nedat tohle video, sice už tady bylo ale je prostě dokonalý.. JLC + freediving. Tady taky jedno freedive video s potápkama :-) Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem VasekN
FiXilVer Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 To by mě zajímalo, jestli někdo s automatama plavete. Ale teď myslím plavání jako skutečně plavání, čiže kraul nebo motýlek, třebas hodinku intenzivně. Já jsem to kdysi zkoušel s monstrama, ale vadil mně ten rozdíl 200 gramů na jedné ruce, a taky ty hodinky asi trpí, protože když já plavu, tak to je plácando jak sviňa. A teď eště přesnost se krásně rozdrbe... s hodinkami plavam, akoze hej ( splnam tvoje predstavy o plavani ) no a hodinky funguju bezproblemov viac by som sa bal o odchylku sposobenu teplotou vody ako nejake to "hrkanie" na zapasti
miccalek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 s hodinkami plavam, akoze hej ( splnam tvoje predstavy o plavani ) no a hodinky funguju bezproblemov viac by som sa bal o odchylku sposobenu teplotou vody ako nejake to "hrkanie" na zapasti Tak to máš nějaké g-shocky v automatu ne? Teplota vody by neměla mít vliv (kolem 23° co bývá v bazénu), mně ty monstry fakt těma nárazama trpěly jak pes, za hodinu plácání ve vodě se mně předběhly třebas o dvě minuty
FiXilVer Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Tak to máš nějaké g-shocky v automatu ne? Teplota vody by neměla mít vliv (kolem 23° co bývá v bazénu), mně ty monstry fakt těma nárazama trpěly jak pes, za hodinu plácání ve vodě se mně předběhly třebas o dvě minuty nie, g-shocky nemam, rolex submariner ( tie nove ) a ked som plaval s omega PO tak tiez bezproblemov. S otrasmi som mal problem len raz moj topic, ide o tie otrasy pokial si spominam na COSC k omegam som mal napisane ze rozdiel teploty +1stupen celzia spravi odchylku -0.11 sekundy ( tak dajme tomu ze na zapasti je tych 30? plusminus cca a vo vode 23, tak za hodinu to moze spravit skoro sekundu )
Harry Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Potápím i plavu. Nevidím důvod proč by to hodinky neměly vydržet, pokud jsou v pořádku... Teplota v bazénech má být okolo 26°C. Ale rozdíl v teplotách ovlivní spíše hodinky na elektriku, než mechanické. Ale jde spíše o extrémy a mráz. Zažil jsem v hódně studené situaci, jak se digitálky v mraze zpožďovaly v řádech desítek sekund denně (mechaniky byly OK)...
VasekN Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Co to vůbec vlastně na té ruce má?
StanoBare Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) na ruke ma BALL - Engineer Master II Diver Worldtime a chlapik na obrazku je myslim freediver Guillaume Néry, ambasador tejto znacky. - automaty BALL Caliber 965 - priemer puzdra 45mm, vyska 15.4mm...ocel - svetovy cas - den+datum - WR 300M - a hlavne tritiove trubice, Ball ich vo velkom vyuziva velmi pekne video je k Neryho ponoru do Dean?s Blue Hole pri Bahamach. edit: zdroj fotiek - www.ballwatchusa.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem StanoBare
VasekN Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) na ruke ma BALL - Engineer Master II Diver Worldtime a chlapik na obrazku je myslim freediver Guillaume Néry, ambasador tejto znacky. - automaty BALL Caliber 965 - priemer puzdra 45mm, vyska 15.4mm...ocel - svetovy cas - den+datum - WR 300M - a hlavne tritiove trubice, Ball ich vo velkom vyuziva velmi pekne video je k Neryho ponoru do Dean?s Blue Hole pri Bahamach. edit: zdroj fotiek - www.ballwatchusa.com Jo jo je to Guillaume Néry, jsem si říkal, proč má na každém druhém videu takovej významnej pohled na hodinky :-) To video jsem sem postoval :-) Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem VasekN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se