Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud se nepletu tak se do toho dával nějaký mechanický strojek, jen si nejsem jistý tím Primem. Popřípadě poprosím o foto komlet hodinek. Nalezeno při úklidu.

Podle mne jsou to tyto hodinky,při prasknutí řemínku se předělal strojek do nového řemínku.Foto je z Aukra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Pokud se nepletu tak se do toho dával nějaký mechanický strojek, jen si nejsem jistý tím Primem. Popřípadě poprosím o foto komlet hodinek. Nalezeno při úklidu.

To byly moje druhé hodinky v životě :) Ten plast (černej a šedivej) jsem o víkendu vyhazoval, protože se rozlámal. Dávalo se do toho pouzdro (plastové) se strojkem s ručním nátahem.
Odesláno (upraveno)

Aha, tak k tomuhle ty ciferníky patří :) Mám Stýčka Skrblíka, Kačera Donalda i letadýlko.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Patri tam tento strojek s plastovym telem. Ten reminek opravdu moc dlouho nevydrzi, zkrehne a rozlame se.

SZ

Odesláno

quote name='diver60' timestamp='1290201300' post='503356']

Co rikate nepodoba se trochu strukturou puvodnimu reminku na Igenech? I kdyz ten silikon moc prijemny nebude.

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p3866h24s27-Sportband-20mm-schwa.html

Určitá shoda tam je, jen chybí to vybrání u pouzdra. Ale vypadá slušně, chtělo by ho to vidět na Igenech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...