railmaster Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Františku prosimtě jakýpak "...co bude dál?...Maximálně se budou vopakovat ty starý. Dobre hovoríš, predseda, súvislo, až mi je to divnô.
pikec Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Dnes po probuzení a velice živém snu, to musím přehodnotit budou to v druhé polovině roku 2011 hodinky od Glashütte original. Začne to pozvolna nejprve skupováním starších třeba na aukru a všude možně a poté přímo od zdroje nové krásné Glashütte. A neříkejte že nemám pravdu.
Frantik Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Františku prosimtě jakýpak "...co bude dál?..."? AP ani PP si nikdo davově, vlnově nebo psychoticky kupovat nebude, páč to není z prakticko-finančních důvodů dost dobře možný. Je to jednoduchý: prostě ti, co maj teď Rolex, se budou dál vyžívat v jejich neotřele-elegantním designu a postovat nádherné fotky přírody, kterou zachytili na sklíčku svejch hodinek...milovníci Brajtlingu se bud(eme )ou dál rochnit v cingrlátkovo-cetkoidním světě řeznicko-zelinářskýho kapitalismu...Omegáči budou dál snít o cestách na Měsíc, ale jen tak, aby se jim to při nich ve skleničce malinko protřepalo, ovšem rozhodně nemíchalo...Paneristům se bude dál zdát sen o řemínku z uší chřástala jávského a o ideálním světě, kde i zubní korunky mají ochranu...Seikisti budou pořád obdivovat kousky s Jarní Jízdou, ale asi tak dva si je možná, někdy, koupí...Damascéni si budou nábožně předávat tichou poštou zaručenou informaci, že "příští rok už Konrád konečně představí hodinky z tvrzenýho mastku"...Fortismani budou dál říkat, že "prostě maj rádi Fortis"... atd, atd. Svět se, Františku, kouše do vocasu a tady to nebude jiný. Prostě furt dokola. Podle mě žádná významná vlna něčeho novýho nebude. Maximálně se budou vopakovat ty starý. A tak to má bejt, každý psychotik má tady svoje místo aneb "mi casa es su casa"
Mirecek Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Kamaráde smůla, TAG hujer vlna nebyla a bojím se, že ani nebude. Nic proti této značce. To v žádným případě. Ale pro vás by třeba mohlo platit: ... a Táák hujeristé budou dál žít ze vzpomínek na zašlou slávu, kdy formule byly nebezpečný, politika nekorektní a Hujer dělal hodinky s koulema. Krásne napsáno.. TH je pro chronomagory urcite moc komerční a "módní" značka,i kdyz Monaco V4 maj kule jak Rosenberg.Takže bych tipoval Glashütte Original..?!
emte Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Hublot alebo Vacheron. Zalezi, ci si ich YPO kupi. Ak tu este je, forum uz prilis nesledujem.
Snow Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Dovedl bych si velmi dobře představit Vulcain, bohužel kolega, který vlastní nádherný model, neprovedl na fóru náležitou osvětu. Pokud se rozmyslí a hodinky předvede a nebo si někdo z nás koupí další kus a bude odvážnější, dala by se nějaká ta vlnka, podpořená kvalitními fotkami, čekat. Edit - osobně se divím, že nepřišla vlna BALL. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem thesis
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Ja vam na psychozu kaslu, ........ jenom si preju aby mi stacilo si koupit dvoje, troje hodinky do roka a neresit porad nejaky pripitomnely nakupy x prodeje, ...... Slyseli jste slovo VYZRALEHO MUZE
honza71 Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Třeba to nebude konkrétní značka, ake řekněme "VINTAGE". Ve většině případů jsou levnější (tudíž dostupnější) než současná produkce. Mají často nějaký "příběh". Mnoho z nich je opravdu krásných, s in-house strojkem atd. atd. P.S. Pokud máte dojem, že tu plácám ptákoviny pod vlivem své poslední akvizice, tak máte pravdu. Ale nemůžu jinak, je to silnější než já. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem honza71 1 1
Chorche Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Frederique Constant ??? Chopard není profláklej, tady se člověk dozví věci. Profláklý je, ale nezaznamenal jsem, že by se tady na fóru nějak výrazněji objevoval, jako např. Rolex, Breitling, Omega...takhle to bylo míněno, pokud se pletu, oprav mě, s tím nemám problém. FC je značka, která mně osobně je celkem sympatická, ale moc lidí tady asi neoslovuje. Ty ostatní jsou značky, které mě v poslední době zaujali, každopádně davová psychóza z toho asi taky nebude Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Chorche 1
honza71 Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Ja vam na psychozu kaslu, necham si Eterny do ty doby nez mi samy odpadnou z ruky a pak si koupim neco jinyho, samozrejme zase od Breitlingenu. Jaka vlna bude v roce 2011-2099 netusim a je mi to srdecne jedno, jenom si preju aby mi stacilo si koupit dvoje, troje hodinky do roka a neresit porad nejaky pripitomnely nakupy x prodeje, protoze me to uz nebavi.. Tak jestli je do Vánoc neprodáš, nebo k nim do tý doby něco nepřikoupíš, máš u mě příště v Jablonci metr piv.
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Jsem si jistý, že nic bez jasného MI to nebude. Usedlý, levný, starý, garážový nebo málo zvučný značky nemají šanci. Stačí se podívat na značky které tu proběhly a lidi které to semlelo. Nečekejte odklon.
Cyber Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Profláklý je, ale nezaznamenal jsem, že by se tady na fóru nějak výrazněji objevoval, jako např. Rolex, Breitling, Omega...takhle to bylo míněno, pokud se pletu, oprav mě, s tím nemám problém. FC je značka, která mně osobně je celkem sympatická, ale moc lidí tady asi neoslovuje. Ty ostatní jsou značky, které mě v poslední době zaujali, každopádně davová psychóza z toho asi taky nebude FC je nová uměle vytvořená značka, která ma evokovat luxus, za ceny nižší střední třídy, myslím, že se z toho ikona nestane. Apropo, nebýt trhu v Rusku, tak už tahle značka neexistuje. No na Chopardu myslím není moc co obdivovat, ale chápu, že se někomu líbí.
Chorche Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) FC je nová uměle vytvořená značka, která ma evokovat luxus, za ceny nižší střední třídy, myslím, že se z toho ikona nestane. Apropo, nebýt trhu v Rusku, tak už tahle značka neexistuje. No na Chopardu myslím není moc co obdivovat, ale chápu, že se někomu líbí. Jak to po sobě čtu, tak to vypadá, že mám dneska problémy s pravopisem Mně se na FC líbí, že nabízejí poměrně jednoduché hodinky, pro mě líbivého designu, za dobré ceny, už mají i vlastní kalibr, kvalita produkce zřejmě odpovídá cenám. Zároveň je fakt všechno, co jsi napsal, takže o ikoně nemůže určitě být řeč. Jinak musím souhlasit s bandicootem, že nic bez velkého MI, tady asi velkou vlnu zájmu nevyvolá. Ale bylo by to fajn.. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Chorche
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) ...... se budou dál vyžívat v jejich neotřele-elegantním designu a postovat nádherné fotky přírody, kterou zachytili na sklíčku svejch hodinek.... Kalife, Tys mě včera večer tak pobavil, že mi to nedalo a dneska jsem speciálně pro Tebe venku zase něco blejsknul. Když máme ten podzim... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem lib 1
Frantik Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Kalife, Tys mě včera večer tak pobavil, že mi to nedalo a dneska jsem speciálně pro Tebe venku zase něco blejsknul. Když máme ten podzim... Paráda, to umí jen málo hodinek
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Paráda, to umí jen málo hodinek Někteří šťouralové tomu říkají "nedostatek". My tomu říkejme "vlastnost"
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Tak s prachem a různýma nedostatkama na číselníku jsem se setkal už mockrát. Ale s listím ještě ne. To umí pouze rolex. Listopad, to víš Datum to sice nemá, ale měsíc to ukazuje dobře.
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Kalife, Tys mě včera večer tak pobavil, že mi to nedalo a dneska jsem speciálně pro Tebe venku zase něco blejsknul. Když máme ten podzim... Liborku, a přesně na tebe jsem myslel při psaní svého výpotku. Už dřív jsem zaznamenal, že ve fotografickém umění razíš novou, dosud neprobádanou cestu takzvaného "reflexního naturismu"
lib Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Liborku, a přesně na tebe jsem myslel při psaní svého výpotku. Už dřív jsem zaznamenal, že ve fotografickém umění razíš novou, dosud neprobádanou cestu takzvaného "reflexního naturismu" To jako že jsem průkopník, nebo naolejovanej nudista?
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 ty vole to je sranda tohle číst u asi desátýho bombaje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se