tyfo Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) tak mne vyslo 133 a to si teda myslim ze otazka 53 ma 2 ruzna reseni a ktere to je neni patrne z predchozich obrazku, tak jsem tipl a dal jsem jedno z nich, netrefil jsem se. (to me je samozrejmne logictejsi) edit - kecam jsem uplne blbej a patri mi to ted to vidim Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem tyfo
pato31681 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Takto navecer po 1 pive 109, vyskusam este zajtra v praci, mozno mi to tam mysli lepsie
obchodnik-o3 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 ...nie je to az tak zle
spiderer Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Mam 124 - u 3 otazek jsem se blbe koukal i kdyz odpoved jsem vedel spravnou.. To jeste jde, mel jsem strach, ze budu mit tezkou slabomyslnost
Bert Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 IQ test jak jste na tom? Jsem na tom dobře :-)
Bert Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Napodruhý jsem to dohrál. To musela bejt ale napínavá gamesa. Taky jsi musel dobíjet životy?
grand Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Každý, komu v tomto teste vyšlo IQ 120 a viac, by mal skúsiť test s väčším rozsahom. Test je jednostranne zameraný, a preto má skoro nulovú vypovedaciu hodnotu.
Horhe Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Nevim no, žil jsem v tom, že mám 127, ale vyšlo mi 125. Fakt je, že jsem včera měl 8 piv a 3 morgeny...
utrejch Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Ted uz jen cekam, kdy dojde na todle: 1
Horhe Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Ted uz jen cekam, kdy dojde na todle: Žil jsem v tom, že mám půl metru, ale dneska je nějak zima. 1
jorix Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Jako zábava a rozhejbání závitů dobrý, s IQ testem to nemá společného nic, lépe řečeno jen něco. Standardizované IQ testy, které se používají v psychodiagnostice, hodnotí mnohem víc logických schopností. Čili si tak nefanděme
Chumpus Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Ted uz jen cekam, kdy dojde na todle: Už aby to bylo, chci konečně v něčem vyhrát S kvíkvé testama na mě nechoďte, zase by mě poslali na vyšetření...nějaká uzpůsobilost nebo co.
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Správný IQ test je pouze obrázkový. Nehodnotí gramotnost a musí ho, obrazně řečeno, umět vyplnit delfín i gorila. Jakmile by tam byla abeceda nebo čísla už to není jen o IQ. Edit: to jen tak pro info, protože občas je hrůza co je vydáváno za testy. Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem bandicoot
quequeek Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 konečně pořádný test, minule to po mě chtělo poslat sms za 89,- takže jsem se netovým iq testům vyhýbal vysoutěžil jsem 125 bodů, když jsem byl menší měl sem 128, holt to bude postupně ubývat
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Ubývat to nebude, správný test zohledňuje věk, takže jednoduše řečeno na stejný výsledek ti ve staří stačí méně správných odpovědí.
Milan156 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Tak jsem dosáhl krásných 98 nutno dodat, že jsem se uklikl a místo "další" jsem dal omylem "poslední" otázku. Takže mi chybělo odpovědět na více než třetinu otázek.
jorix Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Správný IQ test je pouze obrázkový. Nehodnotí gramotnost a musí ho, obrazně řečeno, umět vyplnit delfín i gorila. Jakmile by tam byla abeceda nebo čísla už to není jen o IQ. Čoveče není to tak. IQ testy, jak byly koncipovány od začátku (je jich několik typů), jsou naopak velmi závislý na kultuře danýho vzorku, na kterém jsou validizovaný (něco jako správný nastavení). Čili IQ test platnej v Keni se nehodí pro ČR, popř. pro delfína. Z tohohle pohledu vyplývá nesmyslnost například novácký akce - změřmě IQ národa. IQ národa je přesně 100 a pokud ne, je špatně nastavenej test. IQ test validizovanej na delfína není vhodnej pro člověka, neexistuje nic jako definovanej průměr, ke kterýmu můžeme porovnávat ostatní výsledky. Čili průměrný IQ delfínů je rovněž 100. Dle delfíního testu, samozřejmě. To, co Ty tím myslíš, je jen jedna logická dovednost z mnoha (práce s obrázky, vizuální doplňovačky, prostorová a plošná představivost,atd.). A nebo spíš máš jinou představu o tom, co je "inteligence", než mají psychologové. V psychologii je inteligence samostatnej problém, ale je chápána šířeji, než popisuješ. Zahrnuje i kompetence sociální, čili práce s jazykem danýho prostředí sem patří, člověk je sociální bytost a z toho se vychází.
railmaster Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 V TV som započul, že IQ testy v USA sú menej náročné oproti stredoeurópskym. Rozdiel by mal byť okolo 20 bodov. Preto má vraj každá filmová hviezda IQ okolo 140. Bola to bulvárna relácia na Joj alebo Markíze, takže to beriem trochu z rezervou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se