Viktor Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Dvě rychlý fotky mobilem. První dojmy:- velikost (39 mm) je OK, ani velký ani malý (na ruce cca 19,5 cm)- příjemný natahování s krásně nabíhající rezervou chodu- zpracování celkově velmi dobrý- hodně se mi líbí krásně klenutý sklíčko, mírně zahnutá minutová ručka kopírující klenutý ciferník, vintage korunka s nápisem Orient- rezerva chodu je fajn komplikace, která je i praktická, i když by možná byly ještě hezčí bez ní, ale k Orientům to nějak patří Jediný mínus dávám za nic moc řemínek s kroko vzorkem, ale to ještě dnes napravím. Vypadají a působí hodně podobně jako Prim Elegant, což je pochopitelný, vzhledem k obdobnýmu tvaru a stejný velikosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Libi se mi .. i ten fajnovej font... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) vzhledem k tomu, že mi je Orient sympaticky a tak vzhledem k ceně, jsem nad nimi tak uvažoval. Dobrá levná volba oblekovek, které rozhodně neurazí. Zlatá verze se mi líbí méně, tato je parádní za ty prachy!Moc gratuluju!! Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 jsou moc pěkný, gratuluju možná že ten indikátor rezervy chodu by byl lepší v místě kde je na cifru 9 nebo kdyby byl prohozenej s logem..... ale to je můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Tak to je hodně povedenej kousek, z těch ta nostalgie úplně dýchá. A navíc limitka 1.500 kousků, to já rád.Uvnitř bije kalibr 48N40, což je docela mňamka, která se dává do i do řady OrientStar Royal, pokud se nepletu.A hlavně na nich vidím to krásný archaický logo, který Orient používal někdy v padesátých letech, což je bomba.Proto jsem si kdysi koupil Tissot Heritage - taky mají tenhle úžasnej vintage feeling a původní (krásný) logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 fakt pěkný, teď jenom přijít na to, proč jsou tak levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 jsou pěkný, vyvážený, na obrázku s mňam korunkou akorát mi to k tobě nějak neštymuje - nicméně za ty peníze to je spousta parády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 díky za fota Viktore, jsou fakt moc vymazlený, asi mě začínají zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Nasel jsem nejake fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Nasel jsem nejake fotky.. to je čínskej chronomag - už vím proč to nefunguje - fotky potažmo hodinky gůt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Znám je, líbí se mi - jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgonza Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Za 8 litrů fakt krásné hodinky. Škoda jenom minerálního sklíčka, ale to už bych asi chtěl moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 pekne, elegantne, nadcasove. k 60ke ako vysite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 fakt pěkný, teď jenom přijít na to, proč jsou tak levný Přesně. Cena je jejich velká přednost ale současně i největší slabina. Muže si totiž chronomagor v pokročilým stádiu vážit hodinek, co stojí do 10 k ? Může je střídat s hodinkama desetkrát dražšíma a nemít přitom divný pocit? Proč nestojí aspoň trochu důstojných 1500 dolarů? Elegantní jak top japonská produkce, in-house strojek s hackingem používaný do vyšších modelů, rezerva chodu, hezký, blbým textem nezapráskaný ciferník, a to všechno za cenu quartz Festin v obchoďáku? Ještě se s tím budu muset nějak srovnat, protože jsou fakt pěkný. ... akorát mi to k tobě nějak neštymuje .... Protože neznáš moje úřednický já . Z rukávu černýho saka lemovanýho jednobarevnou košilí vykukujou velmi přirozeně, i manželka to řikala . Pár lepších fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Ty mě ještě nalákáš, abych si je fakt koupil (dokud jsou), ikdyž dopředu vím, že je moc neunosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Viktore fakt pěkný i já se nahlodávám ,hlavě ta cena je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Jsou fakt krásný, ale jsem na ně ještě mladej... Myslím, že by je neměl nosit nikdo, komu není 50+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Přesně. Cena je jejich velká přednost ale současně i největší slabina. Muže si totiž chronomagor v pokročilým stádiu vážit hodinek, co stojí do 10 k ? Může je střídat s hodinkama desetkrát dražšíma a nemít přitom divný pocit? Proč nestojí aspoň trochu důstojných 1500 dolarů? Elegantní jak top japonská produkce, in-house strojek s hackingem používaný do vyšších modelů, rezerva chodu, hezký, blbým textem nezapráskaný ciferník, a to všechno za cenu quartz Festin v obchoďáku? Ještě se s tím budu muset nějak srovnat, protože jsou fakt pěkný. :) I tak seriozní člověk jako ty a tahle úvaha podbarvená emocí??? :) Ale asi si to vystihnul pro všechny zdejší postižence... Jejich jedinou slabinkou je malý MI (nebo tomu říkejte jak chcete) který ale, díky provedení a designu těhle hodinek, má šanci pociťovat snad jenom zdejší štamgast :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Škoda toho nápisu 60th Anniversary, šoupnul bych ho na dýnko, pak by neměly chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Mě se celkově líbí a i ten nápis, díky použitému fontu, dle mého názoru dotváří look těch hodinek. Moc pěkné a decentně elegantní.. byť jen za 10 k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se