Katz Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Zkouseli jste MTM kosile od nekoho jineho nez LP? Zacinaj mi byt vsechny me kosile male :/
ivan_989 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Kod na 15? off u CT: EUNOV Enjoy
VitoCorleone Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Zkouseli jste MTM kosile od nekoho jineho nez LP?Zacinaj mi byt vsechny me kosile male :/Mne zase odchazeji kvalitativne. Mam doporuceni na Bernhardta, Janka a LuiLui. Tak asi jedno z toho vyzkousim
gabik Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Mi dorazila první košile z Respect Fashion. Sedne parádně, nejlepší košile. Nemá dvojtý sedlo a klínky, hustotu stehů nedokážu posoudit . Začistit stehy by to chtělo, ale to i kupovaná z Hawes and Curtis. Od Hawes and Cutris jedna nemá klínky, obě dvojtý sedlo. Čert aby se v tom vyznal. Co a jak v Respect Fashion viz. můj starší příspěvek. Janek píše dodání do 9 dnů, páč si šijou sami. A na webu píšou, že košile mají všechny fýčury co mají, viz. jejich web. Ale nemůžu osobně soudit. Sáčko z RF sedlo skoro napoprvé, těšim se na výsledek a na další košile . Supr je, že dokážou poradit a nasměrovat. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem gabik
Lunochod Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Mne zase odchazeji kvalitativne. Mam doporuceni na Bernhardta, Janka a LuiLui. Tak asi jedno z toho vyzkousimA co pan Hartl?
VitoCorleone Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Hartl kosile nesije - bohuzel :-(
Lunochod Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Ajo, tak to jsem nevěděl, škoda.
Marfael Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) gabik: Nevim teda jakou kosili od nich mas, ale koukl jsem na jejich stránky a z jejich prezentačních fotek se mi udělalo regulérně nevolno. Neuvěřitelný nevkus, pokud si někdo da takové fotky jako prezentující jejich praci, tak bych si tam nekoupil ani snurky.Nehledě na nesmysly v popisu, ze kosile na manzetove knoflíčky jsou na ustupu a podobne nesmysly. Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Marfael
m.n. Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Některé tam jsou teda dost kruté... :D Úplně k tomu vidím lesklý oblek z bandi...
Marfael Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Ano, tohle je jedna z nich. Chtel jsem poslat fotku, ale z mobilu mi to nejde. Jsou tam jeste zsjimsvejsi skvosty:-). A fotky osobnosti, ktere oblekaji, to je taky podivana, prakticky jak Bandi, jak pises:-)
VitoCorleone Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Úplně k tomu vidím lesklý oblek z bandi... Ano, presne tak, je to dost podobny styl. Ale nekomu to vyhovuje, takze proti gustu...treba kolega v praci - kosile jako Majkl Dejvid, saka Bandi blejskavy jako jeho celo a k tomu olbrimi slunecni bryle ve stylu hlidace parkoviste koupene za kilo na plazi v Bulharsku Vymluvit si to nenecha ale jinak je celkem fajn
Marfael Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 To, ze to nekomu vyhovuje a lib se, jeho vec, prosim, ale vubec nic to nemeni na tom, ze to je vrcholny nevkus:-). A takovy clovek se tam v popisu snazi radit a pise, co je ted in a co ne:-).
Liqid Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Nejlepší je tenhle model (pro jehovisty nebo obchoďáky Partners ideální)
Lunochod Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Mě teda docela zarazil ten jejich projev, to je jak kdyby to psal někdo z chráněný dílny nebo co. "Trend kravat je dnes spíše pocitová záležitost. Kravata se dnes ladí k očím. Jedno bych však určitě dohromady nedával, a to jsou kostky s proužky."
paia Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Ještě k těm velikostem košil. Když jsem si u Lewina zkoušel správnou velikost, tak mě paní upozornila na to, že se jim taky mění velikosti a že nově Fitted bude vlastně původní Slim Fit. Ovšem nevím, jak moc se to už projevilo do zboží, nebo se to změní až v nějaké nové kolekci. Mimochodem, mám pár košil z ebay, bohužel většinou bez výztuh v límečcích. Máte někdo tip, kde tyto výztuhy koupit za normální cenu, kromě ebay z číny, kde to prodávají po 200 kusech v setu? Udělal jsem tam jednu objednávku u Cuffs & Co, bohužel zboží nedorazilo a podle zkušeností nejsem asi jediný, komu od nich nic nepřišlo.
knihomol Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Nechal jsem si ušít 3 košile v krejčovství Andrej. Parádní přístup. Už se těším na výsledek.
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Za sebe můžu vřele doporučit Janka. V Praze Soukenicka (Cernovlasa prodavacka, uces takove mikado a vystrihane strany). Na nic si nehraje poradi, naferovku rekne ze vam to nesedi neslusi, neboji se experimentů fakt fajn... Mam od nich 6 kosily, max spokojenost na vsech jsem se vyradil dostatečně Chce to kosily na Miru, to co maji predsite neni tak uplne precizne sito jako merenky, sama mi to potvrdila po 5 merenkovy kosily jsem chtel zkusit neco z toho co maji abych na ni nemusel cekat a sama mi rekla ze bych nemusel byt tak spokojen se sitim...
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Posledni letni kytickovky, pro mnohe budu vypadat jak buzna ale fakt na leto k bezovym kalhotam a tan botkam jsou super!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedabedulka Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Když už jsem u toho Janka, tam výztuže koupíš plastový za par susnu... Jestli od nich mas nejake kosile, prijde reknes ze ti je stara sekla do pracky a pani ti da novy, podle tvaru limce a ani nic nechce....
paia Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Když už jsem u toho Janka, tam výztuže koupíš plastový za par susnu... Jestli od nich mas nejake kosile, prijde reknes ze ti je stara sekla do pracky a pani ti da novy, podle tvaru limce a ani nic nechce....Vyztuze jsem nakonec koupil na aliexpress za par korun plnou krabicku. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se