bernie85 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Nevím zda mají kamenný obchod ale asi někde v Halifaxu (což nevím vůbec kde je ) Tak tam se mi nechce Ale pochopil jsem to tak, ze oni si ty boty sami nedelaj, ale ze jsou takovej retailer. V tom pripade bych se tomu ja osobne vyhnul za tydle prachy. Pokud chces anglicky boty tak by mely bejt rucne delany v anglii, melo by to u nich bejt napsany a melo by tam bejt napsany jaka je to kuze a od kud. Jinak riskujes smejd Samozrejme cokoli bude lepsi nez Hugo Bossy ze Salamanderu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlosin79 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Ahoj všichni, doporučuji www.tmlewin.co.uk nebo www.hilditchandkey.co.uk Oboje vyzkoušeno (cca 15 košil). Doporučuji počkat na na pravidelné slevy cca každý kvartál. Lewin také velice kvalitní kravaty. Prosím čtěte popisy, látky jsou fakt různý !!! Pokud by vás zajímalo i další jukněte na web www.elegantne.cz již je sice trochu mrtvý, ale doporučení kolem obchodů jsou stále aktuální. Celkově nedoporučuji kupovat oblečení v ČR. Jedine ušití obleku na míru je u nás fakt levné, ale musíte mít doporučený krejčovský salón jinak trága. Martin ML Pontos Automatique Gents (in memoriam); RW Freelancer; Eterna Airforce A jaké krejčévství by jsi doporučil..stále jsem více nakloněn si nechat ušít oblek, ale stále se k tomu nemohu odhodlat, neboiť jsem viděl pár ne zcela kvalitně ušitých obleků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 A jaké krejčévství by jsi doporučil..stále jsem více nakloněn si nechat ušít oblek, ale stále se k tomu nemohu odhodlat, neboiť jsem viděl pár ne zcela kvalitně ušitých obleků Tady se o oblecích psalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinT Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 (upraveno) A jaké krejčévství by jsi doporučil..stále jsem více nakloněn si nechat ušít oblek, ale stále se k tomu nemohu odhodlat, neboiť jsem viděl pár ne zcela kvalitně ušitých obleků No zatím nemám nic co bych s klidným svèdomím doporucil. Posledne jsem zkusil krejcovsky salon springer. Neni to spatny ale furt to jeste neni ono. Jenom nevim zda je to mnou nebo necim jinym. Upraveno 27. srpna 2009 uživatelem MartinT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Ja si nechavam sit veci v salonu DELOR. Same dobre zkusenosti. Vsechno vcetne bot. Velky vyber latek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlosin79 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 No zatím nemám nic co bych s klidným svèdomím doporucil. Posledne jsem zkusil krejcovsky salon springer. Neni to spatny ale furt to jeste neni ono. Jenom nevim zda je to mnou nebo necim jinym. Také jsem nebyl zcel aspokojen v salon springer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Kdybyste chteli koupit kosile a meli cestu kolem Londyna tak tady je to raj. Za cca 1000-1500 koupite kvalitni kosile ktere v Praze stoji 3000 plus. Doporucuju si zjistit svoji velikost a potom objednat na dobirku od nasledujicich dvou firem: http://www.ctshirts.co.uk/ s temdale prakticky nemuzete udelat chybu http://www.hawesandcurtis.com/ tidle jsou taky celkem dobri http://www.markmarengo.com/ trosku drazsi (3000 za kosili) ale excelentni kvalita - todle uz jsou mega kosile (akorat maj na netu nejakou omezenou nabidku... :-/) Suma sumarum, za prachy co date v Praze a jinde v republice za wannabe kvalitni znackovy veci tak muzete mit opravdu kvalitni veci od lidi co nic jineho nedelaj. EDIT: Jenom pro srovnani v cechach jsem si kupoval Eterny a uz i ty CT Shirts jsou uplne jinej level. Jak strihove tak i kvalitativne. Bernie, díky za tip, zkusil jsem http://www.hawesandcurtis.com, objednával jsem v úterý 25. a dnes košile na stole. Dokonce se mi podařilo trefit velikost a za 25 liber musím říct paráda - střih bezvadný a materiál vypadá taky dobře. Doporučuji. Tak, teď mám ještě na cestě boty a oblek. Časem své nákupy oblečení zdokonalím tak, že vůbec nebudu muset vstát od stolu. Pak vlastně žádné oblečení nebudu potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Doufám, Milis, že vzali něco odvážnýho. Včetně boxérek ? Né, vypadá to dobře, taky to tam zkusím, díky Bernie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) http://www.ctshirts.co.uk/ s temdale prakticky nemuzete udelat chybu Mohu vřele doporučit. Nákup přes web brnkačka, už jsem tam koupil i pár párů bot .... Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Jeden technický dotaz - má CTshirts stejné číslování velikostí jako TMLevin? Mohu si objednat rovnou x košil ve velikosti jakou objednávám od Levina, nebo si mám pro jistotu objednat jen jednu na zkoušku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Jeden technický dotaz - má CTshirts stejné číslování velikostí jako TMLevin? Mohu si objednat rovnou x košil ve velikosti jakou objednávám od Levina, nebo si mám pro jistotu objednat jen jednu na zkoušku? Neriskoval bych to, maj i jiny strihy. Radsi jednu na zkousku, velikosti krku by ale mely bejt shodny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 tak to já budu zkoušet. jsem docela atyp - úzký krk a dlouhatánské ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Mohu vřele doporučit. Nákup přes web brnkačka, už jsem tam koupil i pár párů bot .... Tys hotový estét , pěkně sladěno. Co rovnou fotečky s proslavenými ponožkami ? Můžeme se těšit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Marks & Spencer, Blažek,Gear,Charles Vögele Switzerland a pracovni jsem nafasoval Seidensticker comfort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 ke zmíněným značkám přidám ještě jednu, kterou řadím mezi své oblíbené: UNGARO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Byron z Piazza di Spagna v Římě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Koukám že nejen já jsem ujetý :-D. Jenže já mám bohužel ten problém, že mám tak dlouhé haksny, že jsou mi i ty prodloužené rukávy krátké :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Tak nekupuj přes internet asijskou produkci a zajdi do Janek, Joka, když máš víc peněz tak do Emperor a máš košilku na míru. Já vím, jsem s těma českejma věcma asi už asi protivnej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Tak nekupuj přes internet asijskou produkci a zajdi do Janek, Joka, když máš víc peněz tak do Emperor a máš košilku na míru. Já vím, jsem s těma českejma věcma asi už asi protivnej ... A kde myslíš, že šiju? Nic jiného většinou nezbývá, sem tam nějaká produkce z obchodu, jinak joka ( nějak tam jsou ještě kontakty na vedení a potom třeba v jedné firmě ve Strážnici. Kort velký valach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Většinou nosím světle růžové košile s francouzkým límcem a rukávy pro manžetové knoflíčky. I ty šotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se