Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nevím zda mají kamenný obchod ale asi někde v Halifaxu (což nevím vůbec kde je :guiltysmiley: )

Tak tam se mi nechce :) Ale pochopil jsem to tak, ze oni si ty boty sami nedelaj, ale ze jsou takovej retailer. V tom pripade bych se tomu ja osobne vyhnul za tydle prachy.

Pokud chces anglicky boty tak by mely bejt rucne delany v anglii, melo by to u nich bejt napsany a melo by tam bejt napsany jaka je to kuze a od kud. Jinak riskujes smejd :( Samozrejme cokoli bude lepsi nez Hugo Bossy ze Salamanderu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni,

doporučuji www.tmlewin.co.uk nebo www.hilditchandkey.co.uk Oboje vyzkoušeno (cca 15 košil). Doporučuji počkat na na pravidelné slevy cca každý kvartál. Lewin také velice kvalitní kravaty. Prosím čtěte popisy, látky jsou fakt různý !!!

Pokud by vás zajímalo i další jukněte na web www.elegantne.cz již je sice trochu mrtvý, ale doporučení kolem obchodů jsou stále aktuální.

Celkově nedoporučuji kupovat oblečení v ČR. Jedine ušití obleku na míru je u nás fakt levné, ale musíte mít doporučený krejčovský salón jinak trága.

Martin

ML Pontos Automatique Gents (in memoriam); RW Freelancer; Eterna Airforce

A jaké krejčévství by jsi doporučil..stále jsem více nakloněn si nechat ušít oblek, ale stále se k tomu nemohu odhodlat, neboiť jsem viděl pár ne zcela kvalitně ušitých obleků

Odkaz ke komentáři

A jaké krejčévství by jsi doporučil..stále jsem více nakloněn si nechat ušít oblek, ale stále se k tomu nemohu odhodlat, neboiť jsem viděl pár ne zcela kvalitně ušitých obleků

No zatím nemám nic co bych s klidným svèdomím doporucil. Posledne jsem zkusil krejcovsky salon springer. Neni to spatny ale furt to jeste neni ono. Jenom nevim zda je to mnou :sad01_anim: nebo necim jinym.

Upraveno uživatelem MartinT
Odkaz ke komentáři

Kdybyste chteli koupit kosile a meli cestu kolem Londyna tak tady je to raj. Za cca 1000-1500 koupite kvalitni kosile ktere v Praze stoji 3000 plus.

Doporucuju si zjistit svoji velikost a potom objednat na dobirku od nasledujicich dvou firem:

http://www.ctshirts.co.uk/ s temdale prakticky nemuzete udelat chybu

http://www.hawesandcurtis.com/ tidle jsou taky celkem dobri

http://www.markmarengo.com/ trosku drazsi (3000 za kosili) ale excelentni kvalita - todle uz jsou mega kosile (akorat maj na netu nejakou omezenou nabidku... :-/)

Suma sumarum, za prachy co date v Praze a jinde v republice za wannabe kvalitni znackovy veci tak muzete mit opravdu kvalitni veci od lidi co nic jineho nedelaj.

EDIT: Jenom pro srovnani v cechach jsem si kupoval Eterny a uz i ty CT Shirts jsou uplne jinej level. Jak strihove tak i kvalitativne.

Bernie, díky za tip, zkusil jsem http://www.hawesandcurtis.com, objednával jsem v úterý 25. a dnes košile na stole. Dokonce se mi podařilo trefit velikost a za 25 liber musím říct paráda - střih bezvadný a materiál vypadá taky dobře. Doporučuji.

Tak, teď mám ještě na cestě boty a oblek.

Časem své nákupy oblečení zdokonalím tak, že vůbec nebudu muset vstát od stolu.

Pak vlastně žádné oblečení nebudu potřebovat.

Odkaz ke komentáři

Jeden technický dotaz - má CTshirts stejné číslování velikostí jako TMLevin? Mohu si objednat rovnou x košil ve velikosti jakou objednávám od Levina, nebo si mám pro jistotu objednat jen jednu na zkoušku?

Neriskoval bych to, maj i jiny strihy. Radsi jednu na zkousku, velikosti krku by ale mely bejt shodny.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Mohu vřele doporučit. Nákup přes web brnkačka, už jsem tam koupil i pár párů bot ....

Tys hotový estét :) , pěkně sladěno. Co rovnou fotečky s proslavenými ponožkami ? Můžeme se těšit ?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Tak nekupuj přes internet asijskou produkci a zajdi do Janek, Joka, když máš víc peněz tak do Emperor a máš košilku na míru. Já vím, jsem s těma českejma věcma asi už asi protivnej ... :D

A kde myslíš, že šiju? Nic jiného většinou nezbývá, sem tam nějaká produkce z obchodu, jinak joka ( nějak tam jsou ještě kontakty na vedení :santa: a potom třeba v jedné firmě ve Strážnici.

Kort velký valach

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...