janko6 Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 ja kosele moc nenosim, a ked uz musim, mam par kuskov orig. ben sherman
spiderer Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Pokud jde o penezenku/klice/mobil/drobnosti tak to mam po kapsach, idealni je to potom v zime, kdy se neco da naskladat namisto kalhot i do bundy Ale kabelku si obcas taky vezmu, to kdyz potrebuju i notysek, tuzku a nejaky dalsi veci
lib Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) ....... to kdyz potrebuju i notysek, tuzku a nejaky dalsi veci Na co Ti, proboha, jsou k prezervativům ještě notýsek a tužky? Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem lib
Skalamander Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Poté, co jste mě tady naučili nosit pravidelně nůž, pero, diář, a rezervní g-shocky pro rychlé "přezutí" v případě živelné katastrofy nebo vypuknuvšího válečného konfliktu, se bez kabely už neobejdu 2
911 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Na co Ti, proboha, jsou k prezervativům ještě notýsek a tužky? aby si to vsechno mohl zapsat a vecer prepsat na svuj netovy blogiskek ja kdyz viel to jeho slovo notysek...a predstavil si ho, lisaka ...tak se tlemim jeste ted.
skalis Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 ruksak nechci. neco maleho. a ne ze mi poradis ledvinku ale asi je to neresitelny. holt budu muset poridit nejakou kabelu pres rameno jako mas ty ale aby to slo ke kravate i dzinum do hospody. Resim stejny problem. Vetsinou mam veci spolu s kompijutrem v kozeny noutbukovy brasne. Kdyz potrebuju vyrazit vyslovene narychlo, tak vezmu mensi verzi klicu (jen 2 klice, vchod+byt, vejdou se do kapsy), a do zelenyho rolex pouzdra strcim salinkartu, platebni kartu, obcanku, par bankovek a victorinoxe, mobil dam do druhy kapsy a jdu. Ale to je dost osekana verze (treba na druhy hodinky uz neni misto ). Ale na nic lepsiho nez takto nebo natvrdo brasnu jsem zatim neprisel. A buzertasku taky nechci.
Milan156 Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 Narazil jsem na tohle (viz níže) krejčovství, kde vám na míru udělají košile (tedy mimo jiné). Ceny od 36 Euro. To by nebylo zas tak vyjímečné, zajímavé na tom je ta customizace, kde se může zvolit naprosto vše - Látka, Střih, typ límečku, typ manžet, typ knoflíků... ale oproti jiným i takové fajnovosti jako rub či líc (popř. oboje) manžet či límečku jinou látkou, dále barvu nití pro přišití knoflíků, barvu pro obšití knoflíků atd. (fajnovosti jsou za příplatek). Moc se mi to líbí a chystám se je vyzkoušet. Nebo nemáte s nimi již někdo náhodou zkušenost? http://www.tailor4less.com Mimochodem dnes jsem byl v Drážďanech a na Pragerstrasse jsem narazil na obchod The Sting (v nově postaveném obchodáku vedle P&C). Mají tam velmi zajímavé kousky jak košile, tak pola a různé mikiny značek o které jsem dosud neznal (nenašel jsem je však ani přes google) ale je to zas něco jiného, materiály příjemné, střihy dobré a za tu cenu je to dobrá kvalita. Link http://www.thesting.com/ (ale mnoho informací tam fakt není, max. adresy a otvírací doby kamenných poboček.
Onisan Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 Poté, co jste mě tady naučili nosit pravidelně nůž, pero, diář, a rezervní g-shocky pro rychlé "přezutí" v případě živelné katastrofy nebo vypuknuvšího válečného konfliktu, se bez kabely už neobejdu Já si nechal ušít kabelu z tvrdé kůže, taková zvětšená verze patrontašky Stojí to na zemi jako kufřík nemůžu si to vynachválit... barva vnějšku i vnitřku podle mé volby, barva zvoleného prošití taktéž...
chacharoid Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2010 já si teď v Řecku koupil v místním krámě kabelu, asi něco podobného, jak popisoval Onisan... je přes rameno, střižená téměř jako aktovka (stojí na zemi jako kufřík, nemá ucho), tlustá kůže, na první pohled mám pocit, že díky zpracování a robustnosti mě musí přežít... nosím ji do práce, ale i ve volném čase, je skvěle univerzální.
xlaque Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Pre členov s nedostatkom miesta a neochotou nosiť tašku/kabelu tu mam tip na technicke pradlo
Milis Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Narazil jsem na tohle (viz níže) krejčovství, kde vám na míru udělají košile (tedy mimo jiné). Ceny od 36 Euro. To by nebylo zas tak vyjímečné, zajímavé na tom je ta customizace, kde se může zvolit naprosto vše - Látka, Střih, typ límečku, typ manžet, typ knoflíků... ale oproti jiným i takové fajnovosti jako rub či líc (popř. oboje) manžet či límečku jinou látkou, dále barvu nití pro přišití knoflíků, barvu pro obšití knoflíků atd. (fajnovosti jsou za příplatek). Moc se mi to líbí a chystám se je vyzkoušet. Nebo nemáte s nimi již někdo náhodou zkušenost? http://www.tailor4less.com Tak mně to nedalo a vyzkoušel jsem to. Objednáno a zaplaceno 15.8. přes Paypal, přišlo to dnes DHL z Číny. No, s poštovným byla celková cena 54EUR, a asi už nee - ušití asi takovej spíš horší standard, materiál taky nic moc. Ale aspoň jsem si na příkladu ujasnil, jak mám co dlouhý nebo krátký.
skalis Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nevim, jak jinde, ale v Brne u Blazka konci slevy pred uvedenim nove kolekce a daji se koupit pekne kosile za jeste peknejsi penize. Ja jsem si odtud odnesl zatim tri kousky - bavlna+len dlouhy rukav (poprve v zivote jsem podlehl reklame a to v casopise watch it) 990kc, bavlna+len kratky rukav 450kc, bavlna dlouhy rukav 640kc, takze parada.
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nevim, jak jinde, ale v Brne u Blazka konci slevy pred uvedenim nove kolekce a daji se koupit pekne kosile za jeste peknejsi penize. Ja jsem si odtud odnesl zatim tri kousky - bavlna+len dlouhy rukav (poprve v zivote jsem podlehl reklame a to v casopise watch it) 990kc, bavlna+len kratky rukav 450kc, bavlna dlouhy rukav 640kc, takze parada. Bláža má 70% slevy každý srpenec a únor, škoda, že u košil šel s kvalitou tak dolů (oproti situaci před 3-4mi lety) hlavně u nežehlivek, které jsou nikoliv nežehlivé, ale nevyžehlitelné Ale jestli máš doma kvalitní pradlenu se žehličkou v jednom, tak těžce v pohodě a ty pololněné jsou prima, koukal jsem na dvě docela hezké (minulý pátek 8mihodinový shopping maraton a to jsem se nesměl podívat do hodinářství..), ale krátký rukáv bohužel neunosím PS: a pak že reklama nefunguje
skalis Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 ale krátký rukáv bohužel neunosím Jeste jsem kupoval jednu u M&S, takze celkovy pomer je 3 s dlouhym proti 1 s kratkym, jsem na tom podobne. Materialove jsou perfektni, ta bavlnena se zehli skoro sama. Horsi mi prislo zpracovani - semtam lezouci nite a u jedne ze dvou, ktere maji knoflicky na limec (dirky nejsou v limci, ale rohy maji podsite trojuhelnicky s dirkou, takze nejsou videt - moc chytre a hezke reseni), chybi limcovy knoflicek. Bohuzel jsem si toho vsiml az doma, tak jsem to nechal bejt, knoflicek se da prisit. PS: a pak že reklama nefunguje To je otazka. Je to fakt poprve v zivote, kdy jsem si koupil nejaky vyrobek na zaklade toho, ze me upoutal v reklame. Videl jsem tu kosili (blede modra bavlna+len) v tom casaku a rekl si, ta je super. Cenovka me vratila na zem, na kosile za 1600 budu muset jeste nejakej rok zrat. Ale ve vysledku byla za tech 990 a to uz jsem neodolal.
Milan156 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Tak to mi mrzí... příště než napíšu tip, tak ho raději napřed sám vyzkouším. Každopádně díky za zkušenost. Tak mně to nedalo a vyzkoušel jsem to. Objednáno a zaplaceno 15.8. přes Paypal, přišlo to dnes DHL z Číny. No, s poštovným byla celková cena 54EUR, a asi už nee - ušití asi takovej spíš horší standard, materiál taky nic moc. Ale aspoň jsem si na příkladu ujasnil, jak mám co dlouhý nebo krátký.
budo Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Tohle mi pristalo v mailu. Podrobnosti jsou k dispozici az po Sign In? Zkousels to? 1
Skalamander Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Podrobnosti jsou k dispozici az po Sign In? Zkousels to? Dneska jsem si s tím hrál, je to opravdu bomba. Dneska se po práci doma přeměřím a jednu košili na zkoušku objednám. 1
Milis Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Dneska jsem si s tím hrál, je to opravdu bomba. Dneska se po práci doma přeměřím a jednu košili na zkoušku objednám. Já nevím, toho měření na košili je docela dost a stačí se seknout v něčem jednom a je z tebe strašidlo do zelí - opak to elegána v ručně šitý košili za dvacku, z PRCu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se